Pepenasi de iulie-august 2008 (163)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

celor care isi sarbotoresc onomastica de Sf Stefan!

_

buburuza mea

strengaritzei Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

pt Diana si bebe mic

Dumnezeu mi-a dat doua minuni

ANDREEA MARIA si ANDREI STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

dma, cum te mai simti? baiatul este bine? cumt e descurci cu amandoi?
ai nascut cu peteu?

mai aveti vesti de la Diana?

Mergi la inceput

Avand in vedere ca am pierdut ap foto si ca sunt tufa de venetia la ales ap foto, I need help.
Ce aparate foto aveti? Ce merita sa iau, unul profesional sau un compact? AM mai vazut ca ar fi varianta semiprofesionale, nu pricep ce face asta mai mult sau mai putin ...
Eu fac mai mult poze in excursii, pozez copiii si le fac filme. So, as prefera sa aiba si optiunea de a filma. Sa-mi iasa bine pozele in interior (as putea sa cumpar separat un blitz, dar sa am optiunea asta). Si as vrea sa faca poze/filme si noaptea.
Exista asa ceva? La ce preturi, ar trebui sa ma uit la alte criterii decat cele enuntate de mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

"multumesc pt sustinere, din suflet! facem monitorizari de cateva ori pe zi, am contractii care nu cedeaza. hemoragia scade. trebuie sa-l mai tinem pe bb 10 zile macar."

ne rugam pt voi diana

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

--------

UN COPIL ARE NEVOIE DE AJUTOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

baby e mai agitata de vreo cateva zile si am pus asta pe seama cadourilor, foielii si vanzolelii de Sarbatori insa aseara am mai descoperit o masea si alte 2 care me fac cu ochiu discret de sub gingie

as avea insa nevoie de un sfat. are momente destul de des in care se loveste de cate ceva intentionat sau isi trage palme in cap dupa care se uita pe sub gene la noi si zice delicat si incruntat in acelasi timp "auuu". se vede clar ca face asta ca sa ne capteze atentia si nu stiu cum sa procedez. si tot la subiect...imi puteti recomanda vreo carte cu metode "zen" de "deal with this kind of issues"?

cat poarta bebelusii vostri la picior?

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

--------

UN COPIL ARE NEVOIE DE AJUTOR

Mergi la inceput

Buna ziua,

In luna decembrie, colegii mei de serviciu au strans imbracaminte, jucarii, haine pentru cei din asezamantul de la Valea Plopului.
http://www.valeaplopului.com/rohome.php
As vrea sa va propun sa strangem si noi pe Despre Copiii, stiu ca suntem o cominitate puternica, ca impreuna am reusit sa facem multa lume sa zambeasca. Cred ca ceea ce face parintele Tanase pentru copilasii de acolo este un lucru extraordinar si noi puteam fi parte din aceasta minune. Stiu de la colegii mei, ca acolo exista persone 0-70 ani.
Copiii de acolo au nevoie de haine, jucarii, carti, incaltaminte, mancare, tot ce poate prisosi unui copil care de la oras.
Sunt sigura ca oricare dintre voi s-a uitat de nenumarate ori la un sifonier plin de haine, intrebandu-se cu ce sa se imbrace si parandu-ni-se ca nimic nu mai e bun, asa ca data viitoare cand vi se pare ca o bluza e prea veche sau demodata, ganditi-va ca puteti ajuta un copil oferindu-i-o.x
Multi dintre noi aruncam foarte multa mancare, doar pentru ca suntem prea sclifositi, incercand sa fim mai cumpatati, puteam sa ajutam aceste suflete. Donati un pachet de macaroane, 1l de ulei, conserve sau chiar bani(aveti pe site conturi pt donatii).
Eu am strans din dulapurile noastre 2 saci cu haine, jucarii si incaltaminte si o sa mai strang si de la cunostintele mele.
Va rog, daca considerati ca ii putem ajuta, eventual sa se faca un bazar unde lumea sa doneze haine sau pot trimite personal pachetele, direct la parintele Tanase:
http://www.valeaplopului.com/Contact.php
Sa incercam sa empatizam mai mult cu semenii nostri, oricare dintre noi puteam fi in situatia aceasta.

Va doresc sarbatori fericite si un an nou plin de realizari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetele!

diana multa sanatate tie si lui bebe, Doamne ajuta sa fie totul bine pentru amandoi

iriss, acum am putea sa le trimitem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE SF STEFAN![/i]

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

kata, eu zic ca poti trimite oricand, dar, ce cred eu ca e mai important, ca ar fi bine, daca puteti sa trimiteti si ceva alimente (zahar, orez, faina, ulei, etc), detergenti, pasta de dinti, sapun, etc. Nici nu pot sa ma gandesc cat ulei e necesar intr-o zi, ca sa hranesti peste 200 de guri :D sau cata pasta de dinti :)
Poate si carti pentru copii. Fiecare ce gaseste prin casa :) Daca aveti mai multe de trimis, eu cred ca fac un drum in ian-feb (sa nu fie zapada).

Stiu ca de ei se mai ocupa si o fundatie, dar cred ca ajutorul nostru este oricand binevenit!

Mergi la inceput