Pepenasi de iulie-august 2008 (163)
Raspunsuri - Pagina 10
violeta29 spune:
Bunaseara!Cum ati petrecut de craciun?
Am reusit si noi sa il imbracam pe tati in mos si sa facem o sedinta foto.desi era deghizat tot,cum a intrat pe usa cum a fugit inspre el strigand:tata,tata
Si eu care credeam ca o sa se sperie si o sa inceapa sa planga!
Cadourile,cum era de asteptat n-au incantat-o decat pentru 5-10 minute,si apoi nu s-a mai uitat la ele.Bradul in schimb a fascinat-o.L-am facut impreuna si era in delir,alerga de colo colo,imprastia globulete prin toata casa,se infasura in beteala,au fost niste momente cu adevarat magice.Dupa ce l-am asezat si am aprins luminitele a inceput sa traga de el,sa dea jos globurile,incerca sa il darame,si mi-a venit minunata idee de a-i spune ca daca mai trage se supara bradutul pe ea si pleaca la alt copil.Si incredibil,a functionat!Se apropie de el,il mangaie,pune manuta pe globulete,apoi pleaca
In rest e o maaare nazdravana,face numai nazbatii,de curand a reusit sa-si beleasca nasul
,e ambitioasa si independenta,isi largeste vocabularul pe zi ce trece,e o profitoare,ne pupa numai daca are nevoie de ceva,rar se intampla sa faca asta neconditionat.Spune multumesc atunci cand ii dam ceva-"esc" pe limba ei,Cnd face o prostie vine la mine,ma priveste senina in ochi si imi frige o strambatura din aia gen"n-am facut nimic...".e foarte lipicioasa,stie sa se faca indragita,e sociabila,adora sa fie intre copii,si se joaca foarte frumos cu ei.
Cand e acasa e jale mare,jucariile nu-i plac,nu o intereseaza decat sa le demonteze si sa le calce in picioare.Ar vrea sa stau tot timpul cu ea sa ne jucam,sa o fac pe calul,pe capra,pe catelul,sa facem gimnastica,sau sa stea efectiv atarnata de tzitzi.ei dar daca ma apuc si eu sa fac ceva:mancare curatenie,etc. incepe nebunia.Incepe sa maraie,apoi sa planga de-a binelea daca nu las totul balta ca sa ma duc la ea.Sau daca nu urla ,incepe sa traga de aragaz, de dozatorul de apa,de repartitoare,de fata de masa etc.Sau fuge in sufragerie si incepe sa alerge prin pat(asa si-a belit nasul,s-a impiedecat si a cazut cu nasul in mocheta)Se catara pe masa,pe scaune,pe calorifer,pe cuier,pe mobila,pe birou.Daca fac greseala sa ii spun ca nu e voie exact aia face la nesfarsit,De fapt nu chiar la nesfarsit,pana cedez eu nervos.
La somn iar belea mare.Poate sa fie terminata de oboseala,tot imi ia o vesnicie sa o culc.Legan la ea si ii cant pana imi sar capacele,iar ea imi face in ciuda si incepe sa ma strambe.La un moment dat se mecherise si cerea apa,pana m-am prins eu ca tragea de timp ca sa nu doarma.
schimbatul pampersului si imbracatul e un adevarat calvar,urla de am sa ma trezesc intr-o zi cu protectia copilului la usa ca cine stie ce-or gandi vecinii ca-i fac![]()
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)
maitreyi spune:
va rog cititi despre cazul de la semnatura mea...exista si teledon. multumesc 
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
--------
UN COPIL ARE NEVOIE DE AJUTOR 
iriss27 spune:
Buna seara si un Craciun Fericit!
MONA, am citit de bunica ta, imi pare foarte rau si sper din inima sa se faca bine!
Noi am fos in vizite la parinti, la socri am fost seara, in ajun, la ai mei de Craciun (ca sa nu cadem lati de atata mancare) si astazi au venit finii la noi. Mai avems ane mai intalnim cu primii fini, cu vreo 2 seturi de prieteni ... si mai vreu sa dam o fuga si la munte, sa ne mai dam cu saniuta.
Am gasit pe 23, in Carrefour, www.e7.ro/sanie-khw-snow-shuttle-c-3092-p-2-pr-23352.html" target="_blank">saniuta khw, era cu 230 ron. Am luat-o imediat, pt ca mai erau 3 buc. Pe 24 am fost la sanius si s-au distrat de minune amandoi. Dav era f obosit, dar nu vroia in nici un chip sa se dea jos dupa sanie, astfel incat, a adormit pe saniuta de 2 ori, o data a cazut si s-a rostogolit in zapada, dar tot n-a vrut sa-l iau in brate. Si tot atunci mi-am pierdut si aparatul foto, sunt f suparata, mai mult ca nu am avut ap sa le fac poze de Craciun si nici nu mai am pozele si filmele de la sanius 
Azi au venit finii cu ap si le-am facut cateva poze la brad, cu jucariile.
Au primit f multe cadouri si mari: supermk, atelier auto cars, tricicleta kettler, 2 paturici f moi si frumoase, hainute, o chitara muzicala de la chicco, vreo 2 masinute cu telecomanda, una cu minnie si mickey mouse, care semnalizeaza cand ia viraj, cata si face tot felul de chestii, vreo 2 locomotive thomas, una merge cand fluieri la ea
Mai mult noi ne-am jucat cu masinutele 
Acum m-am uitat pe net la tricicleta kettler, e aproape 4 mil 
Nu-mi vine sa cred cati bani a dat soacra-mea pe cadouri, in general, ea e f zgarcita, daca ii ceri ceva cu imprumut, greu iti da si daca iti da te bate le cap cand ii dai inapoi. Mie oricum mi s-a parut ca a exagerat cu cadourile (2 paturi pt copii, maieuri, body, trening, 2 tobite, papusa, dvd-urile cu tom&jerry, tricicleta), basca cadourile pt noi. Pe mama am prelucrat-o sa le ia o singura jucarie la fiecare, ca apoi sunt derutati si oricum nu prea se joaca cu multe.
Acum am struns vreo 2 pungi din jucariile vechi, sa vad unde le dau.
Am intrat in seara asta pe mailul de la srv, am 5400 mailuri necitite ![]()
Am vazut in seara asta, la ProTV, filmul facut de fii-sa mogulului, adica ho-ho-ho. Slab rau si f tras de par. M-am uitat pana la sfrasit pt ca cel mic, Horatiu, este baiatul colegului lui Mircea, in rest, dupa primele secvente, m-as fi dus sa fac ordine in bucatarie ![]()
Sarbatori minunate in continuare.
iriss27 spune:
Filosofic:
Daca ar fi sa traiesti viata in sens invers .......
Ai incepe prin a muri, astfel ai scapa de aceasta trauma, care te urmareste toata
viata.
Apoi te-ai trezi intr-un azil de batrani si te-ai simti din ce in ce mai bine pe zi
ce trece.
Ai fi externat intr-o buna zi pe motiv ca esti sanatos .... si ai incepe sa primesti
banii de pensie.
In fine in prima ta zi de lucru ai primi cadou un ceas de aur.
Ai lucra 40 de ani, pana ai fi suficient de tanar sa poti incepe sa profiti de
sfarsitul perioadei de activitate.
Ai trai din petrecere in petrecere, ai bea, ai face dragoste, n-ai avea probleme grave.
Te-ai pregati pentru studiile universitare....apoi colegiul ... te-ai juca cu
prietenii fara nici o obligatie pana ai deveni copil.
Ultimele 9 luni le-ai petrece plutind linistit, bucurandu-te de incalzire centrala,
room service, etc....
In final ai parasi aceasta lume de rahat ......intr-un MARE ORGASM !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gabriela82 spune:
fetele uitati aici un mesaj de la Diana
ne rugam si noi pentru voi sa fiti bine si sanatosi si mami si bebe din burtica. Dumnezeu sa va aibe in paza! 
de printesa
maitreyi spune:
diana ne
pt voi!
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
--------
UN COPIL ARE NEVOIE DE AJUTOR 
Tecky spune:
Diana
.
mona multa sanatate bunicii tale.
Ralu a primit multe cadouri frumoase de Craciun dar cea mai incantata a fost de un bebe care rade,plange,bea din biberon,intoarce capul cand ii aude vocea...ce mai e fascinata
Ce putin a mai ramas pana intram in noul an
Va pup,ne pregatim sa mergem in vizita la strabunica Ralucai.
sursula spune:
Am pus si noi cateva pozici sa nu ne uitati!
Katalyna-avem tot arsenalul-aparat aerosoli,pufuri...si am incercat de fiecare data sa incep totul din timp-de la primul muc,dar,in cele din urma tot am ajuns la spital.Vom mai consulta un dr si vom gasi solutia pana la urma!
Moni-

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
Caprioara spune:
Helau,
In primul rand vreau sa urez:
La multi ani cu sanatate 
celor ce se serbeaza de Sf. Stefan! 

Mona, sanatate multa bunicutei tale care are un suflet minunat! Ne rugam sa se faca bine.
Diana, sunteti in gandurile noastre si ne rugam sa fie totul bine cu voi
.
Gabbriela, multumim de linkul la mesaajul Dianei 

.
Sursu, va iubim si va dorim sanatate si putere sa treceti peste toate
!
Carmenela, va dorim si noi numai bine si te rugam sa dai mai des pe aici la anul, daaaa?
Ankule, ce mancaruri faine
!
Iris, imi pare rau ca ai pierdut aparatul... Sa stapaniti sanatosi saniuta si cadourile frumoase de la Mosul.
Vio, deci tot atarnata de tzitzi sta
?
Mai3, ce frumos trebuie sa fi fost cu pitica care ii mangaia barba mosului
!
Teck, distractie placuta la strabunica
!
Moni_or, nici Ilinca nu a fost data pe spate de brad. Ea se ducea la beculete sa puna mana pe ele si in prima faza tragea de globurile pe care le punea Matei pana le smulgea din brad
. Dar i-a trecut repede si acum le lasa in pace
.
Ce frumos ati povestit de pepenasi! Pup toata gasca si o sa intru sa mai vad si pozicile noi
.
La noi a venit Mosul in persoana. Matei, Ana si Clara au spus poezii si au fost incantati de Mos, insa Ilinca nu a vrut la el, plangea daca vroiam sa i-o dau in brate, asa ca am renuntat. Cand a fost sa ii dea cadoul, a fost tare cum tragea de cutie sa o ia de la el, insa incercand sa pastreze distanta
. Ea a primit un covoras pe care poti desena cu apa, iar Matei un monitor pentru calculator. Matei i-a promis Mosului ca va fi mai cuminte – acum sa vedem daca se va tine de cuvant
.
In rest, ne dam drumul la vorba
. Incearca sa repete tot mai mult dupa noi: ploua=poua, batze=vreau in brate, bicu= biscuite; zice bau, cutzu, cucu, baie, si multe altele. Deci este intr-o faza de achizitii majore in vorbire... Dar, reversul medaliei este ca nu mai vrea sa stea in scaunul de masa, mananca haotic, e maraita, doarme prost cu treziri dese si scancit noaptea, e pretentioasa la tot ce face si te solicita de numa'
.
Cresc pepenasii nostrii , mai
!
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta
Alina Maria spune:
Buna fetelor , iata mai dam si noi un semn de viata .
Aici ca de obicei se intampla multe si nu am avut timp sa mai trec deloc pe net .
Rayan e mare si din ce in ce mai destept si cuminte ca intotdeauna .
La noi a venit Mos Nicolae ca aici el se sarbatoreste mai mult si nu i-a fost frica de el , au primit multe cadouri si importante .
Mandy s-a comportat ca o adevarata domnisoare si se joaca cu Rayan din ce in ce mai mult .
Bradul nu l-a impresionat pe Rayan prea mult insa luminitele le adora pune mana pe ele si spune "auuu" .
Cu ce mamandresc tare e ca el stie sa zica " unu , doi , trei " dar in olandeza .
Gata nu ma mai mandresc desi as putea scrie de el la infinit .
Va doresc un calduros LA MULTI ANI noi nuam uitat de voi si o sa mai treceti . Va pup puiutii de care am citit printre randuri !