Pepenasi de iulie-august 2008 (163)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

LA MULTI ANI ANCA!! SA FII FERICITA SI SA AI PARTE DOAR DE ZILE SENINE!!

Si la noi a venit Mosul, ne-am adunat toti in jurul bradului si am cantat o colinda, Miruna a fost fascinata, s-a urcat pe cutia cu cadoul, s-a jucat, a topait, a mangaiat si tras de globuri si beteala, noroc ca noi am legat bradul. Fratele meu a adus o pisicuta mica, e a lor si au luat-o cu ei, o smotoceste Miruna de-i merg fulgii...

La capitolul nazbatii de Craciun, a reusit sa sparga cu dintii un beculet de la o instalatie mai veche! Asa ca aviz amatorilor, ca se poate si asta. Noroc ca am fost langa ea, a scuipat tot si i-am confiscat "jucaria". Becul era miiic asa ca nu s-a lovit deloc.

Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Dr_Anca, Multa sanatate si fericire!
La Multi Ani!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

La multi ani dragi mamici si pepenasi!
Craciun fericit!
Nasterea Domnului sa va aduca multa pace si caldura in suflete!

La multi ani Anca!
sa ai parte de multa sanatate si bucurii!

(ce frumos sa fii nascut intr-o zi atat de speciala cum este cea a Craciunului )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

SARBATORI FERICITE SI MULTA,MULTA SANATATE SI FERICIRE!
din pacate,pentru mine craciunul de anul acesta a fost unul trist,pt ca bunica mea iubita a suferit o hemoragie si din noaptea de 24 se afla la spital,iar starea ei nu este una buna.eu inca mai sper...
cand a sunat o pe mama s o duca la spital, a avut grija sa ia banii pe care tb sa mi i mai dea pt modulul psihopedagogic[ea mi l a platit]si sa i dea mamei,spunandu i ca daca se intampla ceva cu ea,sa apuc sa termin modulul...
sunt devastata,dar sper sa dumnezeu sa faca o minune...

DR ANCA,la multi ani si multa,multa sanatate!

si multe ganduri bune pt toti pepenasii si pt familiile lor...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

CRACIUN FERICIT!!!

Dr_Anca

Mona multa sanatate bunicii tale,ma sa fie bine

_

buburuza mea

strengaritzei Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Dr_Anca LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

MONA-of ,ma rog pt bunica ta minunata...!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

SURSU,KATALYNA

MONI,cate picaturi de prospan ti a zis dr sa pui in nebulizator?se mai completeaza cu ser fiziologic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Salutari, sper ca ati avut cu totii un Craciun minunat!

MONA, Doamne ajuta sa fie bine bunicuta ta, sa-i dea Dumnezeu sanatate pe masura sufletului ei bun! Legat de Prospan, d-rita parca mi-a spus 3 picaturi de Prospan + 0.5 ml ser fiziologic. Mie mi se pare tare putin, avantajul e ca nu dureaza mult, daca ziceai ca lui Codrin nu-i place la nebulizator macar se evapora repede. Daca vrei lui Cris sa-i faci cred ca poti sa si dublezi cantitatea, ca el e mai mare. Oricum Prospanul nu e periculos, e din iedera.

ANKA, ce te invidiez pentru cele 20 de grade si palmieri! Si nu-mi mai spune de fructe de mare ca mor aici, sunt innebunita dupa ele si acum sunt si gravi

SURSU tare rau imi pare ca ati fost internati din nou... Si mie mi-a spus o pediatra specializata in pneumologie ca astmul trece la majoritatea copiilor pe la 6 ani... Doamne ajuta sa treaca si la voi, cel tarziu atunci!

La noi operatiunea mosul a decurs bine, n-a venit mosul in persoana ca ma gandeam ca s-ar teme Luca de el, in general e mai rusinos fata de straini, dar i-a lasat o multime de cadouri. Cel mai mare succes l-a avut un calut balansoar care si necheaza si face zgomot de tropait si da din coada. A mai primit un ursulache imens de plus, cu care inca e doar la nivel de cunostinte, nu s-au imprietenit de tot inca, desi il mai pupa si dragaleste uneori. A mai avut succes orga luata din Real, cu microfon (ii place sa vorbeasca in microfon si sa apese pe clape cu degetele noastre) si a mai primit si Aquadraw (mersi Vicky pentru ca de la tine am aflat de el, e superfain), care e si el o mare atractie. Bradul si beculetele nu l-au dat pe spate desi mai are in timpul zilei momente de entuziasm cand se repede la un glob si il dragaleste si trage de el sau se uita la pom si scoate exclamatii entuziaste, dar ii trece repede.

Oricum, pentru mine a fost cel mai fain Craciun din viata mea de adult, e minunat sa vezi bucuria sincera a copiilor la cadouri si sarbatoare

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 18+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Buna seara fetelor,
Am intrat sa va urez un Craciun fericit, si un an nou extraordinar. Va doresc sa fiti fericite, iubite, implinite, sa va traiasca boboceii si toata familia sa se bucure de ei.
Noi suntem bine, am sa incerc sa pu niste poze dupa anul nou, dar am tinut sa intru sa va urez din suflet multa bucurie si pace in inimi.
Pentru 2010 am cateva dorinte pentru voi, daca se poate...va rog accesati aici
Va pup cu drag pe toate, in mod special pe iubita inimii mele - sormia.

"totul e trecator"ce regretabila vorba! Fireste ca e trecator, dar intrebarea e CUM trece: cu o implinire, sau fara?" Noica
Carmenela

Mergi la inceput