Pepenasi de iulie-august 2008 (163)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna seara si Craciun fericit tuturor!

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Craciun fericit la toata lumea si sa va bucurati de sarbatori alaturi de cei dragi!
Gini,Sun si va multumesc!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Maine nu stiu daca intru pe DC, asa ca vreau sa urez sarbatoritei noastre:

Dr_anca
La multi ani
cu multa sanatate, bucurii si fericire!

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Craciun fericit!
Sper ca a fost darnic mosul cu toata gasca de pepnasi, ca sarbatorile v-au gasit sanatosi, bucurosi, cu lumina si pace in suflet. Va imbratisez cu drag si va doresc sarbatori fericite in continuare!

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salutare si LA MULTI ANI!
Nu credeam vreodata ca o sa treaca asa multe zile in sir fara sa reusesc sa ma ating de calculator!! De fapt, nu e vorba ca nu as fi putut, ca doar e la doi pasi, dar uite ca ne'am luat cu treburile...
Nu mai stiu de cati ani nu am facut Craciunul cu frate-miu... sa tot fie vreo 4? De vazut, nu ne'am mai vazut de 2 ani si ceva...
E putin bizar sa petrecem Craciunul šla umbra palmierilorš si la 20 de grade... Uneori mai ploua, acum jumaŽde ora erau 12 grade. Ieri, pe la miezul noptii eram pe strada, in plovere. Misto :d
Azi dimineata a venit si Mosul, fetele au fost in maxim extaz. Au venit si nepotii mei. Dintre toti, Eliza a fost cea mai fericita, a primit de la Mos exact ce isi dorise.
Cu mancarea nu ne-am stresat, si s-a nimerit sa avem un meniu impresionant pana la urma. Am facut sarmalute, niste friptane serioase, file de vitel, cu garnitura de orez cu legume, pepene murat si castraveciori, desert am avut cozonac, rulada cu fructe de padure si zmeura, glazurata bine cu ciocolata si cu garnitura de fructe exotice, inghetata. Asta ieri. Azi am avut iepure. Iar in seara asta, supa de scoici, languste si alte gandacarii dintr'astea de mare. Acum doua zile am papat un ditamai calamarul. Iar in seara asta am copt castane. Si pentru toate astea nu ne-am pregatit mai deloc, adica nu am facut liste, asa s-a nimerit, probabil mi s-a parut foarte simplu pentru ca mai mult ne-am distrat, spatiul e generos, vremea frumoasa, veselie multa... Am facut si salata etajata, aia pe care o fac eu, cu salata de vinete si rosii si altele...
Mi-e dor de voi, am reusit sa citesc doar ultimele 5 pagini.
Un mare pup pentru toata lumea!

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Sa va dea Dumnezeu sanatate, bucurii si multa liniste!
"Craciun fericit!"

"La multi ani!", dr_anca.

Ina, mami de doi baieti minunati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

DR-ANCA Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 17+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

DR_ANCA, LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE CEI DRAGI!

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Dr_Anca LA MULTI ANI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Craciun fericit!
Dr_anca La Multi Ani! sa fii fericita alaturi de familie si cei dragi.
Si la noi a venit mosu nu in persoana ca Ari nici nu vrea sal vada, am fost intr-un shopping si am vrut sa intram la santa's groto si nu a vrut, ea de mica nui ii place de mos asa ca nu am mai insistat.
Dar a fost f happy cand a gasit dim cadourile, seara i-a pus la mos un pahar delapte si biscuiti si la reni niste morcov, era tare incantata cand a vazut cas goale farfuriile.
Oricum dintre toayte cadourile is cel mai incantate de trenulete Ami a fost ca si Godzilla sau King Kong s-a bagat in ele si a daramat tot. Dar pe urma a fost ok acuma se joaca frumos cu ele.
La noi nu a mai nins din pacate, chiar a plouat si acuma s-a dus de tot zapada asa putina cum era.
Nu am mai reusit sa citesc din urma da recuperez eu,acu tre sa fug la printese.

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput