Pepenasi de iulie-august 2008 (163)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ah, scuze Alina, asa este. Si probabil oi mai fi uitat, scriu si eu din amintiri si-s baba batrana; fac ce pot. Ce copiiiiiiii frumosi si blonduti aveti voi! Ce mari s-au facut, ce gene, ce ochisori, dementiali!

O seara frumoasa tuturor! Frumoasa ca Anais....am vazut-o si mi-a ramas pe retina...e superba!

p.s. Doamne sa-i sanatate nepoticii mele Amira!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

SUN asa frumos scrii tu, nu mai zice ca esti patetica, ce e rau cu o doza de entuziasm si fericire sincera intr-o lume care de multe ori nu mai stie sa se bucure de nimic? Legat de educatia Theei, eu personal, asa lipsita de experienta in crescut copii cum sunt, consider ca 1 an-1 an jumate e mult prea devreme ca sa incepi sa il educi, sa=i insufli principii de conduita, sa aplici masuri anti-rasfat si alte alea... Eu recunosc sincer ca nu sunt asa permisiva cu Luca si imi mai pierd uneori rabdarea cu el nu pentru ca mi-as imagina ca vezi Doamne ce ii bag acum in cap ii ramane pentru vecie si acum ii conturez educatia, ci din cauza ca asta e caracterul meu, ma simt de multe ori vinovata pentru asta. Dar te admir sincer pentru relaxarea ta, cu siguranta Thea va fi (si este) un copil fericit si un spirit liber, iar cand intelegerea ii va permite sunt sigura ca o veti educa asa cum trebuie.

MAYTREYI, cum a iesit analiza, are ceva la burtica Alexandra?

IRISS, sa stapaniti sanatosi aparatul!

MADA pup mamica ingrijorata, Ami va fi bine, mie cand eram eu stresata ca ia Luca varicela de la sot tot imi ziceau toti (inclusiv doctori) ca cu cat e mai mic copilul e forma mai usoara si e mai bine. Acum na, nici forma usoara nu e o fericire, ca varicela e a dracului de neplacuta, insa cel mai bine e sa treaca prin asta in copilarie, cand poate sa o faca fara complicatii.

MARINA ce m-am distrat cu masuratul olitei cu centimetrul... Si ce frumos povestesti de Sofi! Distractie placuta in vacanta!

ALINA, ai niste copii ABSOLUT SUPERBI, m-am indragostit mai ales de ochii lui Mandy Sa-ti traiasca comorile!

As mai scrie dar vine sotul sa ne uitam la niste desene animate pe calculator, ca deh, daca Luca nu se uita macar sa ne uitam noi

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 18+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetele!

Fiindca noi maine plecam la munte si stam pana duminica, am intrat sa va urez de pe acum

UN AN NOU FERICIT! SA VI SE IMPLINEASCA TOATE VISELE SI SA FITI INCONJURATE DE IUBIRE!! PETRECERE FRUMOASA DE REVELION!

Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetele!

am mai intrat si eu
am fost tare stresata zilele astea ca se apropia termenul sa-i luam lui david rezultatele la analize si azi am reusit sa le ridicam. are o alergie usoara la mucegai si inca vreo 2 ciuperci, am fost la stanciu si ne-a dat tratament.bine macar ca stim ce are. i-am zis si de scaunele moi si a zis ca de la alergie sunt, ca imi intrase morcovu' ca are ceva la stomacel.
stanciu m-a intrebat daca il iubesc pe david si i-am zis ca nu si a zis ca e mai bine ca nu mai sufar si nu ma mai supar atat si i-am zis ca mi-au iesit 10 fire albe pe bucata de radacina de fir de parde cand cu bubele astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

dia distractie placuta la munte, sa aveti parte de o vreme buna, dar si cu zapad! sa ai un an nou asa cum iti doresti, sa fiti sanatosi in noul an

-------------------------------------------------------------
aici este scrisoarea lui David adresata Mosului www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=10&folder=Scrisori pt Mos Craciun" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

am pus si eu cateva poze pe picassa, facute de fina-mea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!! O cafelutza cu mult lapte doreste careva?

Ma delectez si eu cu pozele de pe picasa; de mult nu am mai apucat sa vad pepenasii!!...

Mona, ma bucur sa aud ca bunica ta se simte mai bine.

Mai3, multa , multa sanatate Alexandrei si insanatosire grabnica!!Mihaita poarta 21 .

Alina, ce copii minunati si frumosi ai!

Dia, petrecere fumoasa si un An 2010 plin de impliniri, bucurii si multe realizari alaturi de Miruna si sot!

Irina, vazut pozele!! Ce s-a schimbat si David !! Are niste ochisori superbi!! Eu nu am mai intrat demult sa vad pozele , asa ca scuzati ca ma minunez la cat de frumosi si mari sunt pepenasii!!!

DrAnca, de ce nu incerci Zapp ?? AU net mai ca lumea decat Orange..

Sun, ce harnicuta e Thea!!! Si sa ai parte de un an 2010 asa cum vi-l doriti.

Mada, sanatate multa printeselor...Offf!! Saracutele , tocmai acum!!!

Moni, tie cum iti mai e?? LA mine au reaparaut greturile de vreo 3 zile...si abia scapasem de vreo 2 sapt de ele..

De Diana mai are cineva vesti???

Anna, nici eu nu am dat jos lateralele patutului..Mihaita are un stil de a dormi!... Sta cocotat cu picioarele pe lateralele patutului..

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata!
Cristina vreau si eu cafea, tocmai asta faceam si eu acum, la calculator!

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Am vazut pozele cu pepenasii frumosi la zapada. Si am vazut o graviditza foarte frumoasa, pe Moni .

Moni, si eu am masurat olitza, ca i-am luat-o la 7 luni, si Maya este din categoria apa cu lamaie, asa ca nu mai rade de problemele astea .

Kata, Mai3, Mada sanatate multa puilor!

Si eu am dat de mult jos laterala patului, dar i-am pus aparatoare. Cu aia cred ca o sa stam mult si bine, ca doarme cu nasu' bagat in ea.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Sorelix
vezi ca ti-o iei cand te vad prima oara.
Moni ms mult. Mai din pacate Amira are o forma tare urata si are si in gura si in zona genitala, ochi efectiv peste tot, ochii o deranjeaza cel mai tare tot clipeste si se tot se freaca la ochi si prin somn, o chinui de numa sa o dau cu gel da na asta este febra etc, am stat azi noapte cu ea langa patutzul ei ca si respira greu si dupa ce am citit cate fatalitati au fost chiar la copii sanatosi nu am putut sa o las singura.
Am sunat azi noapte la NHS direct, au zis ca neaparat sa merg azi la medic pt cele din jurul ochilor ca is periculoase, au zis ca imi da ceva special numai pt zona ochilor. Imi pare asa rau de ea e efectiv acoperita si sta cu guritza deschisa sii curge asa saliva din gura, groaznic.
Am vb acuma si la gp mergem dupa amiaza la 2 jumate, vroiam sa fie mai devreme daca se putea da na mergem la 2 jumate, oricum nu are ce sa ii faca efectiv da sa vada la ochi ce si cum.
Vicky, Cristina multumim.
Ari a avut o forma f usoara si na ma asteptam ca poate fi si mai rau da nu in halul asta. Na asta este tre sa deal with it, sper ca va fi ok.
Merg sa le dau la fete papa si poate intru dupa aia, ca Ami saracutza sta pe pernitza langa mine pe canpea cu bibele cu apa.

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput