Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *125*
Raspunsuri - Pagina 22
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magdyi2001 Si ca sa nu ne mearga bine, azi dimineata vanzatoarea care era insarcinata a avut un accident de masina.Vreau sa zic ca am trait clipe de cosmar pana la pranz cand am putut vorbi cu ea si mi-a spus ca este bine si ea si bebe. |
Doamne ajuta sa fie bine si mama si bebe. | Citat: |
| citat din mesajul lui magdyi2001 Offf AYLA am vazut SURPRIZA ta si mi-au dat lacrimile ![]() ![]() .Zilele astea sunt intr-o dispozitie foarte proasta. Maine se implinesc 4 ani, sau mai bine zis maine Theodora ar fi implnit 4 ani. Ce n-as da sa fie acum cu noi! |
As vrea sa pot scrie ceva pt sufletelul tau...
Oare ai citit ultima postare la subiectul Almei?
Uneori cand vad poze cu ingerasi jucandu-se in cer, ma gandesc, poate fetitele mele si fetita ta se cunosc si se joaca impreuna...sau poate se pregatesc pt Craciun si impodobesc bradul. Nu te linistesc aceste imagini? Cu gandul ca si daca nu e acum cu tine...e undeva si...e fericita?
Acesta este motivul pt care mi-am indreptat durerea spre imagni, glittere...o iluzie dulce.
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story 
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
magdyi2001 spune:
| citat din mesajul lui Gina2008 MAGDYI abia acum am vazut pozele... E superb! Si tu la fel. Iar el este foarte expresiv. Si crede-ma ca am zeci de shooting-uri la activ! ![]() Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006 |
Multumim si
Calinul sa se insanatoseasca repede.Esti fotograf?
Magdy,
de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Ela78 Ayla, am uitat sa zic ![]() ![]() La capitolul trecut am admirat si eu blogul tau glittere si poza ta, sint supeeerbe!, si nu zic asa doar de ochii lumii ci chiar mi-au placut ![]() si m-a impresionat textul scris de tine ![]() ![]() Dar fiind capitol incheiat, n-am mai apucat sa zic...;( Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009) |
Multumesc!

De ce te-a impresionat textul?
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story 
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
Light a candle for Alma
Bianca2503 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui magdyi2001
Gina in cazul in care vreo trei reprize de plans a cate 9-10 min, imi pare rau sa-ti spun dar trebuie sa continui mai departe tot asa. Asta e! Daca te inhami odata nu mai ai cum sa dai inapoi. In carte precizeaza ca doar peste zi nu are voie sa planga mai mult de o ora. Se ia din patut si se incearca linistirea lui prin joc si in nici un caz nu se aplica metoda c u care era el obisnuit sa adoarma, adica in brate sau la san. Al meu in primele zile(mentionez ZILE) nici nu mi-a dormit peste zi. Iar noaptea cum era obisnuit se trezea prima data pe la 12. Ma apuca si 1 si 2 facand ture sa-l linistesc. Iar cand vedeam ca se ingana nu mai intram,era semn ca adoarme. De fapt este recomandat sa intri numai atunci cand plange.Dar nu stai mai mult de 1-2 min. Mult succes!!! Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.Cei trei Palmieri Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... |
Pai e greu. eu cred ca nicinu ma apuc de chestia asta
Bianca2503 spune:
Dar Ilinca, Olga pe unde or fi? Ca astazi nu au intrat.
De Florinela mai stie cineva ceva? De obicei intra macar sa dea raportul, insa acum se pare ca e foarte ocupata. Sper sa fie totul spre bine.
magdyi2001 spune:
Magdy, nu doar ca nu sunt de acord, dar mi se pare criminala metoda. E la extrema cealalata fata de un parinte AP. Eu nu l-as lasa nici pe Clau sa palnga pt ca vrea sa doarma cu mine sau vrea in brate...dar pe Luana. Nu vreau sa intru in conflict nici cu tine nici cu fetele care vor sa testeze asa ceva. Dar eu stiu ca nevoia de mami este o nevoie pt copil, la fel ca hrana sau odihna.
Light a candle for Alma
[/quote]
Eu nu am testat metoda, doar am crezut ca asa e mai bine si pt el si pt mine. Cartea mi-a fost recomandata de pediatra lui de aici din Belgia si nu sunt nici prima si nici ultima persoana de aici care a aplicat metoda asta, deci daca ar fi daunat bebeilor crede-ma ca nu as fi recurs la asa ceva.
Eu am spus de ieri ca e dura si mai bine nu as fi posta-o direct pe forum dar am vazut ca mai sunt doritoare si de aceea am facut-o.
Acum fiecare face ce vrea, eu nu fortez pe nimrni. Doar incerc sa ajut asa cum pot.
Magdy,
de
Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri
magdyi2001 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ayla21
Doamne ajuta sa fie bine si mama si bebe.
As vrea sa pot scrie ceva pt sufletelul tau... Oare ai citit ultima postare la subiectul Almei? Uneori cand vad poze cu ingerasi jucandu-se in cer, ma gandesc, poate fetitele mele si fetita ta se cunosc si se joaca impreuna...sau poate se pregatesc pt Craciun si impodobesc bradul. Nu te linistesc aceste imagini? Cu gandul ca si daca nu e acum cu tine...e undeva si...e fericita? Acesta este motivul pt care mi-am indreptat durerea spre imagni, glittere...o iluzie dulce. www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story ![]() www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009) and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God Light a candle for Alma |
Magdy,
de
magdyi2001 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ayla21
Doamne ajuta sa fie bine si mama si bebe.
As vrea sa pot scrie ceva pt sufletelul tau... Oare ai citit ultima postare la subiectul Almei? Uneori cand vad poze cu ingerasi jucandu-se in cer, ma gandesc, poate fetitele mele si fetita ta se cunosc si se joaca impreuna...sau poate se pregatesc pt Craciun si impodobesc bradul. Nu te linistesc aceste imagini? Cu gandul ca si daca nu e acum cu tine...e undeva si...e fericita? Acesta este motivul pt care mi-am indreptat durerea spre imagni, glittere...o iluzie dulce. www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story ![]() www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009) and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God Light a candle for Alma |
Multumesc si
pentru ce mi-ai trimis; nu stiu unde sa citesc despre subiectul Almei. Imaginile sunt frumoase dar pe mine, acum cel putin in perioada asta, ma deprima si mai mult. Mersi mult.Magdy,
de
Ayla21 spune:
In pat cu bebelusul? pro sau contra?
In patut sau in pat cu mama si tata?
Cum ii facem sa adoarma singuri?
Cum invatam bb-ii sa adoarmá singuri?
Adormitul in brate!?
Light a candle for Alma