Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *125*
Raspunsuri - Pagina 23
pisigri spune:
Bianca, punem, cum nu, cu drag...
. Noi avem concediu in iulie si spetembrie 
Magdy, nu trebuie sa te superi. La tine a functionat. DAr eu am citit-o prezentata undeva pe forum (bine, nu era asa de detaliata cu 5-6-7-8-9-10 minute) de o mamica, careia i se parea ca a descoperit o minune....pt ca in final mai multe mame, inclusiv ea, sa spuna ca la ele nu a functionat. Deci ma bucur ca dupa citeva zile grele macar ai ajuns la rezultatul dorit...
Oricum, din motivul pe care l-am mentionat (asta e motivul obiectiv) si pentru ca nu suport sa o aud plingind si sa nu ma duc la ea, eu nu ma gindesc macar sa aplic metoda asta. Cred ca are si momente in care se trezeste si scirtiie pt ca nu stie sa adoarma singura, dar are si momente in care o incomodeaza ceva, o deranjeaza gazele, ii e sete etc; si eu de unde sa stiu sa le deosebesc acum, cind nu poate spune ce o doare?
Nu acuz si nu judec pe nimeni, departe de mine, am spus, fiecare isi creste copilul asa cum crede ca e mai bine, ca cel putin aici printre noi cred ca nu exista mame demente care sa isi maltrateze pruncii, iar mai departe e chestie de ...conceptii si convingeri. Si fiecare le are pe ale ei. Poate e mai usor sa fii "mai AP" atunci cind ai un copil care doarme mai bine si mai mult, nu zic nu, ca am avut parte si de dopti dormite integral, si de treziri din ora in ora...
Oricum, ideea era sa nu te superi ca cele care consideram ca metoda nu ni se potriveste, povestim si de ce .
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Ayla21 spune:
Ela, am gasit pozele, te rog alege modelul.
Pisik la modelul acesta te referi? (brad auriu)
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story 
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
gigelica20 spune:
Hello fetili,
Ce faceti?
Va las material de studiu...poze recente cu Pitonul...
Va cam pup pe toate...cu drag si dor in suflet...
http://picasaweb.google.ro/luciapirlog
Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gigelica20 Hello fetili, Ce faceti? Va las material de studiu...poze recente cu Pitonul... Va cam pup pe toate...cu drag si dor in suflet... ![]() http://picasaweb.google.ro/luciapirlog Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
M-am delectat cu pozele ginerelui meu.

Pisik le gasesti aici
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story 
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
magdyi2001 spune:
| citat din mesajul lui pisigri Bianca, punem, cum nu, cu drag... ![]() Magdy, nu trebuie sa te superi. La tine a functionat. DAr eu am citit-o prezentata undeva pe forum (bine, nu era asa de detaliata cu 5-6-7-8-9-10 minute) de o mamica, careia i se parea ca a descoperit o minune....pt ca in final mai multe mame, inclusiv ea, sa spuna ca la ele nu a functionat. Deci ma bucur ca dupa citeva zile grele macar ai ajuns la rezultatul dorit... Oricum, din motivul pe care l-am mentionat (asta e motivul obiectiv) si pentru ca nu suport sa o aud plingind si sa nu ma duc la ea, eu nu ma gindesc macar sa aplic metoda asta. Cred ca are si momente in care se trezeste si scirtiie pt ca nu stie sa adoarma singura, dar are si momente in care o incomodeaza ceva, o deranjeaza gazele, ii e sete etc; si eu de unde sa stiu sa le deosebesc acum, cind nu poate spune ce o doare? Nu acuz si nu judec pe nimeni, departe de mine, am spus, fiecare isi creste copilul asa cum crede ca e mai bine, ca cel putin aici printre noi cred ca nu exista mame demente care sa isi maltrateze pruncii, iar mai departe e chestie de ...conceptii si convingeri. Si fiecare le are pe ale ei. Poate e mai usor sa fii "mai AP" atunci cind ai un copil care doarme mai bine si mai mult, nu zic nu, ca am avut parte si de dopti dormite integral, si de treziri din ora in ora... Oricum, ideea era sa nu te superi ca cele care consideram ca metoda nu ni se potriveste, povestim si de ce . If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Magdy,
de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
gigelica20 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
M-am delectat cu pozele ginerelui meu. ![]() Pisik le gasesti aici www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank"> The Christmas Story ![]() www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009) and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God Light a candle for Alma |
Eu nu mai spun ca ma uit de cate ori intru pe calculator la pozele nurorii mele iubite...si ma re
de fiecare dintre ele...Luana e suuuuuuper....va pupam pe amandoua...Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
magdyi2001 spune:
| citat din mesajul lui pisigri Bianca, punem, cum nu, cu drag... ![]() Magdy, nu trebuie sa te superi. La tine a functionat. DAr eu am citit-o prezentata undeva pe forum (bine, nu era asa de detaliata cu 5-6-7-8-9-10 minute) de o mamica, careia i se parea ca a descoperit o minune....pt ca in final mai multe mame, inclusiv ea, sa spuna ca la ele nu a functionat. Deci ma bucur ca dupa citeva zile grele macar ai ajuns la rezultatul dorit... Oricum, din motivul pe care l-am mentionat (asta e motivul obiectiv) si pentru ca nu suport sa o aud plingind si sa nu ma duc la ea, eu nu ma gindesc macar sa aplic metoda asta. Cred ca are si momente in care se trezeste si scirtiie pt ca nu stie sa adoarma singura, dar are si momente in care o incomodeaza ceva, o deranjeaza gazele, ii e sete etc; si eu de unde sa stiu sa le deosebesc acum, cind nu poate spune ce o doare? Nu acuz si nu judec pe nimeni, departe de mine, am spus, fiecare isi creste copilul asa cum crede ca e mai bine, ca cel putin aici printre noi cred ca nu exista mame demente care sa isi maltrateze pruncii, iar mai departe e chestie de ...conceptii si convingeri. Si fiecare le are pe ale ei. Poate e mai usor sa fii "mai AP" atunci cind ai un copil care doarme mai bine si mai mult, nu zic nu, ca am avut parte si de dopti dormite integral, si de treziri din ora in ora... Oricum, ideea era sa nu te superi ca cele care consideram ca metoda nu ni se potriveste, povestim si de ce . If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Nu m-am suparat, pt ca nu am de ce sa ma supar. Eu doar am spus cum am procedat si ca m-a ajutat. Repet: NU FORTEZ PE NIMENI SA O APLICE.
Eu am aici si in Romania prietene care se plang ca nu pot dezvata copii de a veni peste ei noaptea in camera si dorind sa ramana acolo. Sau cunosc pe cineva in Romania(este mama finei mele de botez) care dorm cu totii intr-un pat, adica parintii si cele doua fete,pentru ca cele doua nu vor sa doarma singure intr-o camera. si au apt cu 4 camere!!! Chiar mama imi spunea ca ii este dor sa mai doarma si ea in bratele barbatului ei dar nu poate din cauza fetelor.
Bine si ar mai fi o faza cand mama chiar doreste sa doarma numai cu copilul ignorand barbatul de langa ea. Am exemplu in familie. Atunci sa nu se mai mire unele de ce barbatii le pleaca la altele.
Scuz, poate am fost cam directa si cam dura, dar eu incerc sa impac si capra si varza.
Magdy,
de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
Monnvas spune:
Uf, io abia astept somnul de dimineata sa iau piticul langa mine in pat. La noi a fost invers: nu m-am straduit sa il invat sa doarma singur in patut, ci piticul m-a invatat sa dorm cu el. Si am invatat greu
Din pacate, nu incapem toti 3 in pat si nu-mi vine sa-l dau afara pe tati din pat. Dar si cand om avea bani de un pat mai mare...
Adevarul e ca am un pitic civilizat care doarme noaptea. E un pic balci cand ne culcam fiindca NU VREA SA RECUNOASCA cat e de obosit. Ii pica ochii-n gura de somn, dar tot se agata de cate o gratie sau de mine ca sa se ridice... si nu reuseste 
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
novus spune:
| citat din mesajul lui Floric Am fost la Mosuuuuuuuuuu Desi cam somnoros am fost fotogenic. |

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Monnvas spune:
Fac capitol nou indata.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!