Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *125*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Aviz amatoarelor: Pisilinca (si unii copii) fac asa numitul spasm al hohotului de plins; noi am patit in masina, a plins-urlat pina i s-a taiat respiratia, s-a invinetit, s-a inecat, a fost cumplit. Nu putusem opri imediat pt ca eram in serpentine nasoale... Este periculos, ea a reusit sa inspire dupa ce am zgiltiit-o usor si am tipat, i-am dat o palma peste spate ca si cum i-ar fi ramas mincare in git, si atunci a reusit sa iasa din starea aia...iesisem din masina... E groaznic, si m-am jurat ca nu o sa o las veci sa plinga singura. Nu comentez altceva despre metoda, fiecare face cum crede, dar precizarea asta a mea o consider ca fiind legata de siguranta bebelusului, nu de metode de crestere si educare.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Am fost la Mosuuuuuuuuuu

Desi cam somnoros am fost fotogenic.

Mosu' care4

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Inainte sa recuperez tre' sa ma laud si eu: Cristi a facut azi PRIMII PASI SINGUR! de data asta n-am mai fost pe faza sa-l apuc de haine si a facut 2 pasi, dupa care buf! in nas

Bravo Chiscuta !!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

cand ne plictisim de toate jucariile din casa cam asta facem:
http://www.youtube.com/watch?v=kSl23Y74NyQ

acum ma duc iar la joaca. recuperez diseara dupa ce adoarme Vladimir.

Va

Vai cat am ras

Na va bag si eu un clip, dar e mai vechi:
http://www.youtube.com/watch?v=5QqQz1KMhGc

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Hellou !!

Ma pun la citit dar pana ajung la zi am o intrebare : daca aveti ham si ce marca ?? deoarece la noi e imperios necesar , mai nou ne deplasam cu antemergatorul dar as tine-o cu hamul sa fiu mai linistita !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Aviz amatoarelor: Pisilinca (si unii copii) fac asa numitul spasm al hohotului de plins; noi am patit in masina, a plins-urlat pina i s-a taiat respiratia, s-a invinetit, s-a inecat, a fost cumplit. Nu putusem opri imediat pt ca eram in serpentine nasoale... Este periculos, ea a reusit sa inspire dupa ce am zgiltiit-o usor si am tipat, i-am dat o palma peste spate ca si cum i-ar fi ramas mincare in git, si atunci a reusit sa iasa din starea aia...iesisem din masina... E groaznic, si m-am jurat ca nu o sa o las veci sa plinga singura. Nu comentez altceva despre metoda, fiecare face cum crede, dar precizarea asta a mea o consider ca fiind legata de siguranta bebelusului, nu de metode de crestere si educare.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Si Luana face DES spasmul hohotului de plans, pana i se inegresc buzele. Dar asa fac eu, si stiu ce e si cum sa o fac sa-si revina. De obicei ii suflu in fatza, ii dau incet peste spate, sau daca sunt acasa o spal cu apa rece pe fatza.
Am inteles ca ii place grisul, dar poti incerca cerealele cu gris, este posbil sa-i placa si mai mult. Intrebam d ece vrei neaparat sa-i dai gris simplu, daca exista ceva si mau bun.

Eseea, in Albumul Ghiocei iti trimisesem pe mail link de unde ti-ai ales modelul.

Magdy, nu doar ca nu sunt de acord, dar mi se pare criminala metoda. E la extrema cealalata fata de un parinte AP. Eu nu l-as lasa nici pe Clau sa palnga pt ca vrea sa doarma cu mine sau vrea in brate...dar pe Luana. Nu vreau sa intru in conflict nici cu tine nici cu fetele care vor sa testeze asa ceva. Dar eu stiu ca nevoia de mami este o nevoie pt copil, la fel ca hrana sau odihna.

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Am fost la Mosuuuuuuuuuu

Mosu' care4

Poze Raru
Poze noi

Ce frumos!
Bravo Raru baiat mare si curios, ce frumos sta, nu a plans, nu s-a speriat, era doar interesat de personaje.

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Am fost la Mosuuuuuuuuuu

Mosu' care4

Poze Raru
Poze noi

Ce frumos sta el in brate la un nene imbracat in rosu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

MADGYI . Doar pot sa-mi inchipui cat iti e de greu. Cred ca nu exista durere mai mare pe lume. Cat poate DD sa ne incerce cateodata? Si, mai ales, cate poate duce un om! Off...
O sa incerc metoda, sper sa ma tin tare, desi am zis pana la varsta asta ca eu nu si nu! Dar cred ca e spre binele lui intai si, apoi, al meu. Voi incerca. Dar daca nu inceteaza cu plansul dupa, sa zicem, trei-patru reprize de cate 9 minute ce fac?
Oricum, acum nu pot pentru ca asa cum va ziceam a racit si azi am chemat pediatra. Diagnostic: faringo-bronsita. . De asta nu mai vroia nici lapte zilele astea pentru ca il doare gatutul . Mi-a dat antibiotic evident. Si nu ma simt deloc confortabil cu ideea de a baga antibiotic unui copilas atat de mic. Daca raceste de 8-9-10 ori pe sezon (cum am citit ca e posibil) tre' sa ii dau antibiotic de fiecare data?

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

MADGYI . Doar pot sa-mi inchipui cat iti e de greu. Cred ca nu exista durere mai mare pe lume. Cat poate DD sa ne incerce cateodata? Si, mai ales, cate poate duce un om! Off...
O sa incerc metoda, sper sa ma tin tare, desi am zis pana la varsta asta ca eu nu si nu! Dar cred ca e spre binele lui intai si, apoi, al meu. Voi incerca. Dar daca nu inceteaza cu plansul dupa, sa zicem, trei-patru reprize de cate 9 minute ce fac?
Oricum, acum nu pot pentru ca asa cum va ziceam a racit si azi am chemat pediatra. Diagnostic: faringo-bronsita. . De asta nu mai vroia nici lapte zilele astea pentru ca il doare gatutul . Mi-a dat antibiotic evident. Si nu ma simt deloc confortabil cu ideea de a baga antibiotic unui copilas atat de mic. Daca raceste de 8-9-10 ori pe sezon (cum am citit ca e posibil) tre' sa ii dau antibiotic de fiecare data?

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

Gina in cazul in care vreo trei reprize de plans a cate 9-10 min, imi pare rau sa-ti spun dar trebuie sa continui mai departe tot asa. Asta e! Daca te inhami odata nu mai ai cum sa dai inapoi.
In carte precizeaza ca doar peste zi nu are voie sa planga mai mult de o ora. Se ia din patut si se incearca linistirea lui prin joc si in nici un caz nu se aplica metoda c u care era el obisnuit sa adoarma, adica in brate sau la san.
Al meu in primele zile(mentionez ZILE) nici nu mi-a dormit peste zi. Iar noaptea cum era obisnuit se trezea prima data pe la 12. Ma apuca si 1 si 2 facand ture sa-l linistesc. Iar cand vedeam ca se ingana nu mai intram,era semn ca adoarme. De fapt este recomandat sa intri numai atunci cand plange.Dar nu stai mai mult de 1-2 min.
Mult succes!!!

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput