Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (137)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

Nici Cristi mu primeste cioco sau alte dulciuri din comert decat foarte rar...prefer sa-i dau fructe..mai nou s-a indragostit de portocale, mananca una pe zi.

Desiree, pofta mare, la sarmale! cum e tortul cu branza? n-am mai auzit...

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Si Victoria papa zilnic fructe; mai ales pepene rosu (preferatul ei) si juma de mar sau o para sau o portocala (nu mai asa des de cand bea sucul de porto), afine si zmeura.

Tortul de branza e (cred) specialitate nord americana. E super bun! E facut cu branza Philadelphia, daca vrei pot sa-ti dau reteta e simplu de facut.

Imi pare rau de noaptea (sau inceputul noptii) grea.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

MSBB, eu ma bucur mult ca te-ai intors; am avut intotdeauna impresia ca ai incetat sa mai scrii dupa neintelegerea cu vorbitul Victoriei si al Andrei... sper din suflet ca nu aia a fost ce te-a determinat sa nu mai scrii, mai ales ca imi bucura ziua mesajele tale vesele. Chiar imi era dor de tine.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Neata. Poftiti la fetelor !

De ieri suntem singuri, tati a plecat la Sinaia, au intalnirea de sfarsit de an. Am dormit cu Vladuc, nu prea m-am odihnit ca am stat toata noaptea cu grija sa nu-mi traga vreun sut in burta. Da' pot sa zic ca m-am trezit cu un tonus bun, cred ca atmosfera sarbatorilor imi da energia asta, imi place mult perioada aceasta pana la Craciun.

Am bagat la cuptor o placinta cu branza si ma apuc de aranjat prin casa ca aseara n-am fost in stare, am picat franti amandoi pe la 10.

Alysh, nu mi-ai trimis pozele pentru calendare.

Lori, imi pare rau ca nu mai pleci la Galati cum ti-ai propus. Eu daca nu ajung la ai mei si la socri e ca si cum nu ar fi Craciun. Lasa ca pana saptamana viitoare se mai indreapta vremea si tot ajungeti voi. Legat de cioco, eu n-am indraznit sa-i dau pana acum, iar patania ta m-a convins ca e bine sa aman momentul cat pot de mult.

Desiree, chiar ma intrebam ce-i cu tine, ai lipsit cateva zile. Eu nu i-am cerut nimic Mosului, niciodata nu i-am cerut si de fiecare data am primit ceva frumos.

Fetelor, copilita mea este energica rau, toata ziua face tumbe, iar noaptea cand merg la toaleta, gata, se trezeste si incepe agitatia. Vladuc nu era asa zvapaiat in burtica.

Ma duc sa verific placinta, va pup si va doresc un week-end frumos.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

"Neata

Greu cu Vlad dar mult, mult, mult mai greu fara el. M-am trezit dimineata si aveam asa un feeling ciudat, un gol in suflet cam cum aveam atunci cand ma desparteam de cate un iubit.....nu stiu daca e prea potrivita comparatia....dar imi e un dor nebun de el.

Dani, cred ca am sa te rog la anu'.....acum raman la cele doua calendare facute la Piticul Vesel....vreau sa fie ceva deosebit doar pt tati. Multumesc mult de tot!

Va pupacesc, o zi frumoasa!

ALI, mami de Vlady si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fete,
Dani, eu iti multumesc tare...Frumoase au iesit! Deci fata e mai agitata, asa e intotdeuna unul tbs a fie mai cu mot...SI ea va fi si la propriu.Lasa, sanatoasa sa fie, ce mai conteaza...
Lorich, imi pare rau de planurile tale. Stiu cum e sa ti se dea peste cap. Pupici de la noi.
Danicris,Lorich si eu le mai dau dulciuri si cioco...asta e
Alysh, bucura-te acum d etimpul asta liber...chiar si de dorul asta...
Belleanne, ti-am vzt fetele, ce frumoase sunt.Eu cred ca-ti scot peri albi, mai ales cea mare are o privire nazdravana...
Luminel, nasol ca ramineti singuri, dar ai sa vezi ca trece repede timpul si e bine ca ai baiatul s ate ajute. Mare lucru!

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata fetele

Danicris si eu simt la fel, uneori ma sperie veselia din burtica, tumbele, parca toate rasucirile le simt si nu stiu ce face acolo...ma nelinisteste. Abia astept sa ajung la morfofetala pe 22..
ALyshuca asa ma simt si eu cand pleaca Mirci noroc ca nu s-a intamplat decat de vreo 5 ori sa zic... Dar e nasol, e ff nasol.
Poate la bb2 mai scapam de dependenta. Sau o fi mai rau???

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 21+ Ana Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna dimineata! ieri n-am avut net si azi am ce recupera . am inceput ziua cu fetele lui Belle . frumoase-foc! si mie mi se pare ca cea mare mai ales are o figura de ghidusa .
lori, imi pare rau ca n-ati mai plecat la galati. dar mai aveti timp pana de sarbatori, nu?
eu, pentru prima data in viata, nu simt ca vin sarbatorile. n-am chef de facut bradul (eu???) si, culmea, ca de data asta am si zapada, deci am toate conditiile... si nici deprimata nu sunt , ci pur si simplu nu prea am chef... cred ca e lenea de vina... ma duc sa-mi caut cd-urile cu muzica de craciun, poate-mi revin...
singura mea suparare (frustrare, mai degraba), e ca gogo tot se teme groaznic de zapada; nu i-a trecut damblaua. si nu prea putem iesi din casa, decat cu masina si cu multe tipete . si eu care lustruisem saniuta, i-am cumparat costum de ski tocmai ca sa-i fie comod pe sanie... m-a dat tare peste cap. poate la anul va fi altfel, mai bine
ma duc, ca ma striga. vreau sa incerc sa iesim afara toti 3 azi.

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

China vreau si eu sa-i scot azi. S-a dus CIp sa ia sanie cu spatar...ii imbrac gros si mergem
Doar ca mie mi s-au rupt ghetele fara toc...si nu prea-mi vine sa iau acum, astept reducerile...ca doar mai e putin...

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Si Victoria papa zilnic fructe; mai ales pepene rosu (preferatul ei) si juma de mar sau o para sau o portocala (nu mai asa des de cand bea sucul de porto), afine si zmeura.

Tortul de branza e (cred) specialitate nord americana. E super bun! E facut cu branza Philadelphia, daca vrei pot sa-ti dau reteta e simplu de facut.

Imi pare rau de noaptea (sau inceputul noptii) grea.

_

vreau, vreau merci mult

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Fetele, misi pt pupici si incurajari. Sper sa ajung pana de sarbatri totusi, ca intr-adevar nu e Craciun fara tot fameleonu'

China hai baga un cd cu Hrusca sa vezi ce te invarti ca Diavolul Tazmanian pe langa brad; toata atmosfera de sarbatori e minunata, o iubesc in totalitate; pacat ca nu mi-o pot crea aciic, acasa, ca am numai bagaje si ganduri de plecare.

Dani da, asa-i, experienta cu cioco nu a fost una pozitiva; nu-i mai dau pana il scap e de sub control, adica pe la gradi, scoala etc. Eu stiam ca astia de la kinder au o cantitate mai mica de cacao, ca pe kinderi, cu toate astea... duracelu' meu...

Ne-am intors de afara, e o zi foarte frumoasa, lui Robert ba ii place ba nu-i place afara pe zapada, este intre marait si chiuit tot timpul.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput