Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (137)
Raspunsuri - Pagina 3
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui socrate Buna fetelor Se vede forumul foarte prost dar asta e. Suntam si noi pe aici. Nu prea am fost incantati de zapada, prea mare reactie nu e dar asa e el nu prea il entuziasmeaza lucrurile. Sa vedem cand o fi mai mare zapada. Am inceput sa ma gandesc la meniul de Craciun. Idei ceva? pupici ca s-a sculat, evident...cand ziceam si eu ca am putin timp mami de Edvin Sebastian |
Apropo de zapada; ningea incetisor miercuri si am iesit in curte si Victoria imi arata fulgii si zicea "Bubbles". I-am tot explicat ca nu-s baloane de sapun, e zapada, dar ea a tinut-o una si buna pe-a ei. Si lui daddy i-a spus ca a vazut bubbles... cand a venit daddy de la servici.
Fetele, ce i-ati cerut mosului? Eu i-am cerut masina de spalat vase, dar daddy a zis ca "Slabe sanse"...
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Reallaura spune:
Belleane ce daca e stangace?? Imi plac asa mult stangacii...nu vad nimic rau in asta.
Luminel de o piftie mi-e si mie pofta. Dar sper ca face soacramea.
Lorich eu nu vreau sa-i mai dau dulciuri din comert, zici ca ii dai putin, da de unde, se invata nasol! Mie nu vrea sa-mi mai pape, zice intr-una bobo, bobo...Cioco nu i-am dat deocamdata. Cu Galatiul nu stiu ce sa zic
Lily ce m-a mai batut la cap Bogdan sa fac clatite...dar m-am tinut tare!! Nu vreau sa ma fac cat balena. Mi-am facut de cap in primul trimestru destul.
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 21+ Ana Ilinca
Reallaura spune:
Desiree eu am cerut parfum...ca deh, poate ies de 2-3 ori pe an din casa... si nu mai am decat unul, nu e suficient.
masina de spalat vase, nu avem unde o pune. ca tare ar mai fi utila...
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 21+ Ana Ilinca
Victoria_mami spune:
Eu i-am luat azi lui daddy (apropo de parfum) 1 Million de Paco Rabbane! Miroase demential! Eu parfumuri nu mai vreau, ca am o caruta de ele (fara exagerare) si nu le mai suport nici acum... am ramas asa dupa sarcina... sau din timpul sarcinii, mai exact.
_
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Desiree2002 Iaca ma trezii si eu scriind... la capitolul trecut Salutare si de la noi. Eu sunt tare multumita ca in sfarsit am gasit aspirator ptr. Victoria. L-a cumparat daddy ieri. Eu i-am mai luat azi o carte de colorat, dar care cica umpli carioca cu apa si nu coloreaza niciunde altundeva decat pe carte. Altundeva e doar apa... pe care e culoare... 'om vedea noi la Craciun ce si cum. MomMinodora si MsBB bine ati revenit. Luminel, te inteleg ce greu tre' sa-ti fie... Noi cel mai mult am stat 10 zile singure cuc si ce greu ne-a fost... dar, nah! Asta e riscul cand traiesti in Romania... sacrificii multe... of! Dar lasa ca trec repede. _ Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
HAH! Ce Craciun... ca a descoperit-o! Si i-am dat-o, of course! E asa, ca nu scrie decat pe carte... super!
_
momMinodora spune:
ehee....v-am prins!!..in sfarsit s-a populat forumul...Belleane, sa-ti traiasca cele 2 Craciunite!, sunt superbe...2 rosioare...am comandat si eu rochita asta, cea rosie, pentru Daria....am probat-o deja...a fost foarte incantata, iar eu abia astept s-o vad imbracata in intregul outfit pe care l-am ales pentru Craciun..o sa va arat poze...
despre meniul de Craciun...noi facem sarbatorile la mama, se ocupa ea de tot...eu o sa dau o mica mana de ajutor....nu ma pricep la cozonaci,la prajituri, in general...am mai facut sarmale si piftii, salate...si sa vreau si n-as putea pregati de una singura masa de Craciun..greu cu maimuta mea...
Desiree va intreba ce vreti de la Mosu'...eu as vrea sa stiu la ce cadouri v-ati gandit pentru pitici..scuze daca deja s-a discutat despre asta...
Lorich, te-ai hotarat?..pleci spre Galati?...
Desiree, Daria le zice la fulgii de zapada "go" adica mingi ...
Lorich spune:
Minodora nu mai plecam, nu putem ca avem copil mic, altfel poate riscam....sunt asa deprime, abia asteptam sa ajung la mama la rasfat total...ufffff...iarna asta are mare noroc ca sunt sarbatorile astea minunate si dragi in ea, ca altel o uram
Laura nici eu nu-i dau, dar deloc; nici nu am cand, ca daca ii dau intre mese apoi nu mai papa la masa si tot asa; insa de Mos am zis ca e copil trebuie sa fie si un dulce acolo; am folosit 90% din cioco aia sa scriu pe tort si uite ca azi am comis-o. Asta este!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
Victoria_mami spune:
Victoria primeste cioco (sau orice altceva dulce) in fiecare zi, daca cere... si deocamdata e ok, doarme tot la fel, papa cioco (o buc. din-aia mica din advent) poate chiar si inainte de somnicul de la pranz si in 15 minute dupa, ea doarme deja... azi facem sarmale, avem maine invitati. Am facut si un tort de branza, sa vedem ce mare "branza" mi-a iesit.
_
Luminel spune:
Nici Cristi mu primeste cioco sau alte dulciuri din comert decat foarte rar...prefer sa-i dau fructe..mai nou s-a indragostit de portocale, mananca una pe zi.
Desiree, pofta mare, la sarmale! cum e tortul cu branza? n-am mai auzit...
Lumi, mami de mladita Elena Cristiana Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
E ora 1 noaptea si fii-mea acum a adormit, dupa 2 ore de "foiala" cum n-am vazut de cand e ea. Sunt un pachet de nervi ...I-am descantatd de deochi, i-am zis "Tatal Nostru", abia a adormit. Ma duc sa rontai ceva de nervi...cum oi mai da eu jos din kilograme nu stiu, in conditiile astea
Lumi, mami de mladita Elena Cristiana Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj