Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (137)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Luminel/Luminel.jpg)
Luminel spune:
Gata, am terminat curatenia...am fost si pe afara...pe balcon...si am trimis "gandaca" la somn...ma odihnesc putin la calc...voi ce faceti? n-ati terminat treburile, dupa cum se vede...
Dani, multumesc mult pentru calendare si felicitari...foarte bine au iesit..acum mai ramane sa vad unde le scot.
Cum a iesit placinta?
Lorich, mai sunt cateva zile pana la Craciun..poate se potoleste urgia si ajungeti si la mama...ai dreptate, nicaieri nu e ca la mama acasa
V-am vizionat inca o data toate pozele...splendide...iar asta e "dementiala"
Simona
Lumi, mami de mladita Elena Cristiana Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
Lumi, iti scriu reteta cand o culc pe Victoria de amiaza.
DANI, sunt prin zona, citesc tot, de scris... cand ma lasa Little Miss Muffet, aka Victoria.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
Lumi, uite reteta, spune-mi te rog daca vrei tradusa:
1 cup HONEY MAID Graham Crumbs (poti sa pisezi 300 grame de biscuiti, pana-s faramitze miiiiici, mici)
1/4 cup butter, melted
5 pkg. (250 g each) PHILADELPHIA Brick Cream Cheese, softened
1 cup sugar
1 Tbsp. vanilla
1/4 cup frisca lichida
3 eggs
Preheat oven to 325°F if using a silver 9-inch springform pan (or to 300°F if using a dark nonstick 9-inch springform pan). Mix crumbs and butter; press firmly onto bottom of pan.
Beat cream cheese, sugar and vanilla in large bowl with electric mixer on medium speed until well blended. Add frisca lichida; mix well. Add eggs, one at a time, mixing on low speed after each addition just until blended. Pour over crust.
Bake 40 to 50 min. or until centre is almost set. Run knife or metal spatula around rim of pan to loosen cake; cool before removing rim of pan. Refrigerate 4 hours or overnight.
POFTA BUNA!
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
![](images/user_woman.png)
Reallaura spune:
Brrrrr, fetele, ce ne facem cu frigul si ninsoarea asta!
Lorich despacheteaza si potoleste-te, e Craciun si aici, spre Galati e cel mai naspa din cate am vzt la stiri... Mie mi-e frica sa ma aventurez pana in Dr Taberei...Azi era sa ramanem in drum, abia am scos masina si B m-a impins...in spate era coada, dar nu s-ar fi pus si ei la impins... Intelesesem eu de la TV ca e pe bani Oricum, mai bine nu...sa speram ca se indreapta vremea
Noi am fost azi pe afara, Mirci e circumspect cu zapada, nu-i place sa se murdareasca, ca si cu nisipul...
I-am gasit la Intersport un costumas de fas asa salopeta si geaca, super, ma simt mult mai bine sa-l stiu echipat de ski.
Eu insa nu prea am haine groase si nici nu ma apuc acum sa dau bani pe haine de gravida. pentru 20 de zile cat va fi frig si ninsoare...
Gata, va pup, cred ca ma duc langa ingerasul meu ca nu mai pot dupa el cum doarme de dulce.
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
21+
Ana Ilinca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Luminel/Luminel.jpg)
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Desiree2002 Lumi, uite reteta, spune-mi te rog daca vrei tradusa: 1 cup HONEY MAID Graham Crumbs (poti sa pisezi 300 grame de biscuiti, pana-s faramitze miiiiici, mici) 1/4 cup butter, melted 5 pkg. (250 g each) PHILADELPHIA Brick Cream Cheese, softened 1 cup sugar 1 Tbsp. vanilla 1/4 cup frisca lichida 3 eggs Preheat oven to 325°F if using a silver 9-inch springform pan (or to 300°F if using a dark nonstick 9-inch springform pan). Mix crumbs and butter; press firmly onto bottom of pan. Beat cream cheese, sugar and vanilla in large bowl with electric mixer on medium speed until well blended. Add frisca lichida; mix well. Add eggs, one at a time, mixing on low speed after each addition just until blended. Pour over crust. Bake 40 to 50 min. or until centre is almost set. Run knife or metal spatula around rim of pan to loosen cake; cool before removing rim of pan. Refrigerate 4 hours or overnight. POFTA BUNA! _ Mami de Printesa Victoria Isabella ![]() Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
Desiree, ma descurc...saru'manaaaa!
![](pupic.gif)
Lumi, mami de mladita Elena Cristiana
![](zana.gif)
![](floare.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
Neata dragelor. Ultima zi de regim. 56,8. A mers foarte bine. Am sa tin in continuare, nu doar cruditati, dar macar fara piine dulce si mincat dupa 6.Vreau sa ajung la 54, mi-ar parea rau de efortul de pina acum...
Ieri am fost pina la piata si piine, am inghetat ca un kkt...am crezut ca mor fetelor, ma gindeam cum s-or duce oamenii pe Everest, frate?E drept sa am avut doar o pereche d eciorapi...dar am stat putin afara...Brrr.
Azi dupa biserica merg sa-mi cumpar cizme fara toc(mi s-au rupt celelalte fara toc)Sper sa gasesc reduceri. Vreau sa-i iau si lui Mati ceva imblanit.Sa vad ce gasesc.Mi-e groaza sa mai ies din casa, am sa imi pun 2 perechi de ciorapi oricum...
SIs, abia astept sa-l vad in costumas pe Mircisor!!!
Naspa cu masina.
ZIc ca ai dreptate in sfatul pt Lorich, desi cred ca a renuntat ea insasi la idee. Imi pare rau de planurile stricate..
Hai sa las si coffee calda pt fete
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Danicris spune:
Neata, sar'mana de cafea.
Astazi stau cu strans pana ajunge sotul meu teafar acasa de la Sinaia. Ooof, ce stres, abia astept sa vina.
Am avut spor in dimineata asta, am facut o mancarica de mazare cu ciocanele, mi-am terminat si parte din lucrarile de la serviciu.
Laurita, ca si tine, nici eu n-am haine groase si nici nu-mi vine sa cumpar pentru 1-2 luni cat mai dureaza frigul. Sotul ma cearta da' eu sunt mai practica. Sa poarte sanatos Mircica (,) costumasul de ski.
Simonita, ma bucur ca ai reusit sa slabesti. Eu te inteleg cu regimul drastic, si la mine tot asa functioneaza organismul, altfel nu reusesc sa fac nimic. Felicitari ! Ooof, asa m-am saturat sa fiu grasa ... si cand ma gandesc cat mai dureaza pana sa pot tine si eu o dieta ma apuca plansu'.
Astazi, dupa ce ajunge sotul meu acasa (Doamne ajuta) mergem sa cumparam sanie, abia astept, m-am cam chinuit zilele astea cu caruciorul prin nameti.
Cam atat fetelor, ma duc sa arunc un ochi la stiri sa vad ce mai zic astia despre drumuri. Va pup pe toate, papaaaaaaaa ...
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 23+
Reallaura spune:
Neata fetele
si noi, inzapeziti!
Merci de cafea SIs.
Danicris ooof, si eu am pus 5 kg deja, imi vine sa plang de ciuda...ca de-abia aucm incepe greul... sunt o grasa!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
21+
Ana Ilinca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Ba esti o frumoasa, Laura, am zis!!!
Ieri m-a sunat Robert al lui Lorich A sunat telefonul, am vazut numarul si cand am vazut ca nu se aude nimic, si pe urma un chicotit, mi-am dat seama cine e "autorul"
Si Raducu meu a facut chestia asta de doua ori pina acum.
Alaturi de SEBI
Reallaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzam Ba esti o frumoasa, Laura, am zis!!! |
![](pupic.gif)
asa ziceam eu si soramea cand eram mici "am zis" - howgh, cum ziceau indienii. eram obsedate de Winnetou...
Laurita, mami
![](indragostita.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)