Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (137)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Brrrr, fetelor, vb voastra.

Noi aseara am fost la un mot, si apoi am facut la trasee prin ninsoarea abundenta, am fost inclusiv sa-l luam pe Vlad si apoi in Pipera la mama ca era singura pe campuri....mi-e crescut un pic adrenalina, era totul pustiu si negru si ningea din belsug.....ma gandeam ce facem daca ne impotmolim...eu gravida si cu copil mic, dar ne-a ajutat Dumnezeu si am ajuns pana exact cu vreo 100 de metri inainte de casa, de acolo n-am mai putut si am luat-o pe jos prin nametii pana la genunchi cu copil si o gramada de bagaje, parca eram in Siberia....a fost o experienta....interesanta

Eu i-am luat lui Vlady un costum de ski inca de anul trecut pt iarna asta, e super si frumusel si fff bun, domneste in el si pe -20 de grade.

Laurita, confirm ca arati f bine, vrei cumva sa slabesti odata cu cresterea sarcinii????

Simo, felicitari pt slabit! E o senzatie super pe care am cunoscut-o si eu dupa ce am nascut, da tot asa, infometandu-ma.
LAsa ca dupa ce nastem, fac concurs cu Laurita care da jos mai repede. Pe mine competitiile m-au stimulat mereu

ALI, mami de Vlady si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

neatza! multam de cafea Simona chiar acum o beau

mai fetelor, daca voi sunteti grase la 50 si ceva de kg, eu cu 70 ale mele ce sa mai zic!?

Laura, poarte sanataos, Mirci, costumul! deci il faci schior?! poze, da?

Dani, sa ajunga sotul cu bine acasa.
Stiu cum e sa stai cu inima stransa...asa am stat si eu pana m-a sunat al meu aseara sa-mi spuna ca ajuns cu bine in Germania.

O zi buna sa aveti, chiar daca e frig!

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Helloooooo....anybody there?

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Saluti!

Je...Am terminat de facut mamaliga cu bacon la cuptor, ciorba de perisoare si chec glazurat ...Acum doar stau si ma bucur de zapada ca cei mici...E ca in basme...Aseara a nins ca-n copilarie si s-a bucurat si cri de zapada...parca era din iarna pe ulita...
Din pacate suntem cam raciti si nu avem saniuta...ca ce ne-am mai juca pe afara.

Astept pozele voastre cu saniute in zapada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Lumi, uite reteta, spune-mi te rog daca vrei tradusa:

1 cup HONEY MAID Graham Crumbs (poti sa pisezi 300 grame de biscuiti, pana-s faramitze miiiiici, mici)
1/4 cup butter, melted
5 pkg. (250 g each) PHILADELPHIA Brick Cream Cheese, softened
1 cup sugar
1 Tbsp. vanilla
1/4 cup frisca lichida
3 eggs

Preheat oven to 325°F if using a silver 9-inch springform pan (or to 300°F if using a dark nonstick 9-inch springform pan). Mix crumbs and butter; press firmly onto bottom of pan.
Beat cream cheese, sugar and vanilla in large bowl with electric mixer on medium speed until well blended. Add frisca lichida; mix well. Add eggs, one at a time, mixing on low speed after each addition just until blended. Pour over crust.
Bake 40 to 50 min. or until centre is almost set. Run knife or metal spatula around rim of pan to loosen cake; cool before removing rim of pan. Refrigerate 4 hours or overnight.

POFTA BUNA!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Desiree, ma descurc...saru'manaaaa!

Lumi, poti sa pui putina esenta de vanilie si la biscuiti si zaharul poti sa-l tai chiar la jumate; a iesit bun, dar f dulce.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Mihaser mmm, pofta buna la bunatati! Noroc ca barbatemiu tine regim _ Montignac - si nu ma lasa sa fac prajituri...asa mi-e dor de un chec buuun!
Lumi daaaaa, il fac skior, dar sa vedem cu cine iese, ca eu nu am haine de gravi de asa vreme Dar poze o sa fac si pun sigur.
Alimama, ce de peripetii ieri. Acum unde sunteti, tot la mama?? Sper sa fie ok la intoarcere. ai fost prevazatoare, cum te stiu cu costumul in avans!
Cu slabitul, pana in 12 s nu pusesem nimic...deci astea sunt puse in 2 luni...asta as vrea, sa fi pus in ritmul asta...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 21+ Ana Ilinca

Mergi la inceput

Deci asa: Sarmalele au avut ca de obicei, succes! La fel si tortul si am facut praline. Am iesit cu nasha la tigara si cand am intrat fiica-mea la nashu-n brate, toata roz pe maini si pe fatza. Ii daduse nashu o pralina si dup-aia a incercat sa mi-o paseze mie sa o curat... hehehe! No way, man! Tu ai murdarit-o, tu o duci la spalat. I-am spus cum, sa traga olita la ghiuveta, o pune in picioare si sa-i puna sapunel lichid si ea isi spala manutele.
V-am zis ca nu gaseam nicicum aspirator ptr. Victoria pana joia trecuta, cand a luat daddy unul de la Toys R Us. Na, acu' are 2! Si nasii i-au cumparat unul, desi nu le zisesem nimic cum ca (,) cautam aspirator. Cica nasa l-a luat acum cateva luni! Mi-a aspirat Victoria toata casa aseara. Si dupa ce a despachetat toate cadourile (de la nasi) arata sub brad si zicea "Mo?" (adica, traducere din limba Victoriana "More")... Repede a invatat sa mai ceara cadouri :)
Nasa s-a suparat pe ea nevoie mare, ca a "tradat-o", adica a cerut in brate la cealalta tanti care a venit la dinner si nasa a fost tare suparata, mai ales cand era la nasa in brate si Victoria a cerut la Leeann! Facea nasa "Tradatoare mica, nici nu mai capeti cadourile! Le iau acasa"... In schimb, cand a inceput nasa sa-i dea cadouri, nici nu si-a mai amintit Victoria ca e si Leeann prin zona Bai, ce copil materialist am... de mica!!!
Am avut o seara super, Victoria a stat si ea treaza cu noi pana dupa 10 cand au plecat musafirii si dup-aia a mai alergat vreo juma de ora si a incercat sa se imbrace in hainutele noi primite.

Gata, ca m-am lungit, se vede treaba ca Victoria doarme

_

Mergi la inceput

Laurita, sa poarte Mircea sanatos costumasul. Si noi am luat Victoriei s-a trezit, fug

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor!!!
Mama, imi era un dor de voi si de forumeala, ceva de speriat.
Ati ghicit, eu am fost la mama cu Eva, ne-au prins zapezile pe acolo, eu aveam laptopul la servici la depanat, prin urmare n-am avut cum sa iau legatura cu voi deloc......
Dati-mi voie sa pup intai burticile, Laurita si Alysh, Alysh ce simpatic Vladut cel vorbaret! Eva se limiteaza doar la aaaaaaaaaaa, iiiiiiii, uuuuuu... de-astea. Astept cu nerabdare sa o aud si pe ea vorbind acolo un cuvintzel, o jumatate de cuvintel macar... Laurita subscriu la ce a zis Gabitza, esti o frumoasa mai, nu te mai plange... De ce zici ca n-ai hainutze, nu ai de la sarcina cu Mirci?
Belleane, pupam Craciunitele scumpe! Frumoase nevoie mare, hai, lasa-ma si pe mine sa ti le laud.
Luminel curaj ca o sa treaca repede perioada, ai sa vezi! Mai ales cu noi aici. Pai dupa ce trece Craciunul, gata, ne gandim la vreme frumoasa si la Pasti!!!
Simonacip, jos palaria, ce sa mai, fetelor, va apreciez pe cele care puteti tine regim si care slabiti si aratati bine! Eu nu am deloc ambitie, dar deloc-deloc... O sa ajung obeza, sigur, si sunt constienta de asta si nu fac nimic... Poate dupa ce oi incepe serviciul, cine stie, poate asta sa ma motiveze.
Mihaser, yumyyy, ce bunatati ai facut tu acolo... Eu am facut o friptura de curcan la cuptor si am terminat acum si o negresa. Mai am de la mama ciorba si spanac, imi ajung zilele astea. Chiar ma gandeam ce sa gatesc si eu de Craciun. Sarmale si piftie in niciun caz, la fel si eu, o sa cer maica-mii. O sa imi dea sigur si carnati (i-a facut de ieri si i-a atarnat sa se mai usuce un pic) Asa ca tot curcanul ramane de baza. Abia astept sa facem bradul. Avem globulete si decoratiuni noi, anul asta facem totul in rosu. Ce reactie au avut ceilalti M&M?
Desiree, ce draguta trebuie sa fie Victoria cum pune ea aspiratorul! Si eu i-am cerut nasei tot asa, un set de curatenie sau o buctarie de jucarie. Sa vedem ce i-o lua. Daca i-o lua ceva saracuta ca nasul a avut accident cu motocicleta si e in carje si cu clavicula rupta, si mai au si o fetita de o luna jumate, va dati seama, eu in locul nasei cred ca eram la balamuc acum. Asa ca de aia zic, cred ca numai de cumparat caduri nu-i arde, biata de ea.
Noi am fost vineri la petrecere la mine la servici, a fost absolut superb, Eva se pare ca e viitoare clubberitza, toata lumea a zis asa, dansa, tzopaia, chiuia, facea "jos palaria", se urca pe scena, isi punea beteala in cap, n-a stat deloc sa faca poza cu mine, era vedeta pe acolo, iar cand a chemat-o Moshul sa-i dea cadoul, ea mai vroia inca vreo 3-4 cutii de-acolo O sa pun poze, e o scumpa.
Mi-a parut tare bine sa imi vad colegii, Dumnezeule, stateam la un moment dat si ma gandeam ca totusi n-a trecut asa mult, dar alea 3 luni in care m-am intors anul asta parca nici n-au existat, iar totul parca facea parte dintr-o alta viata. Deprimant.......
MsBB ma bucur ca ai aparut si tu
Ce sa va mai povestesc, cu casa am depus documentatiile ptr toate avizele, iar din ianuarie incolo trebuie sa facem PUD-ul dupa aprobarea caruia depunem cererea ptr autorizatia de construire. Sper ca din aprilie sa incepem. Poate ajung pana la sfarsitul anului sa iau si numarul postal ca am vazut pe net ca e gata... si cam atat...
Zapada nici pe Eva nu a incantat-o peste masura, mai ales ca eu nu apucasem sa-i pun manusile si ea s-a repezit cu manutzele goale intr-o mare gramada de zapada. In secunda doi a inceput sa urle ca i inghetzasera mainile. Apoi s-a cocotzat pe gramezi de zapada pana s-a inrosit la fatza ca un cozonac. Mie mi-au inghetat picioarele instantaneu ca n-am cizme sau ghete fara toc si eram in adidasi... asa ca n-am stat prea mult si mi-e necaz ca nici maine nu putem sta afara decat maxim 30 minute tot din acelasi motiv. Ne-a facut si noua tata saniutza cu spatar dar sa vedem cand om lua-o, sper ca nu dupa ce se topeste zapada. Nu va mai spun ce aventuri ca Iuby n-avea cauciucurile de iarna puse, patina pe sosea intr-un stil deosebit. Abia ieri a reusit sa le schimbe
Va pup, hai ca mai vb...

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna seara fetelor!

Nu mai apuc deloc sa citesc si nici sa scriu. La noi e o per.tare agitata, cu mutat and Co.

De vineri suntem la Viena. A nins si aici si este frig, astazi aveam programat Targ de Craciun, am zic ca nu mai mergem, ca Annika tusea cam rau, insa pana la urma am iesit.
Ce miorlaie insa ... ii inghetasera mainile si tot drumul a miorlait.

Fetelor, eu vreau sa migrez in tarile calde - nu se mai poate asa! nu ne place frigul!

Am vazut doar pozele fetitelor lui Belleane. Si mie mi-a ppacut mult cea cu ele doua sub brad.
Belleane, pe 2 ziceai ca va intoarceti, nu? pe 1 ian poate ne vedem, daca om fi sanatosi.

Adriana

Mergi la inceput