Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *29*
Raspunsuri - Pagina 10
adimercedes spune:
Fetelor, mii de scuze ca am disparut iar, ca magarushul in ceatza
.
Am avut niste zile tare pline. In primul rand, copiii imi umplu tot timpul. Apoi mai trebuie sa muncesc, ca e nebunie acum de sarbatori, desi sunt in urma cu mailuri, mesaje etc.
Adam, initial baby Amnia, care a devenit zilele astea baby Emne, e bine, un scump, un cuminte si un energic! Nu va pot da date tehnice, ca nu l-am cantarit de la 8 sapt., dar s-a mai rotunjit, s-a lungit, ca ii sunt mici body-urile. De mai bine de 1 luna ii fac baie in cada mare, e absolut incantat si da din maini si din picioare la greu, cred ca ii va placea cand va incepe cursul de inot in august :) "Povesteste" cu noi, sambeste, rade, gangureste, asteapta sa ii spui ceva si raspunde si el cu gura pana la urechi, e tare social si simpatic. Adora vioara, sta nemiscat si aproape 1h sa il asculte pe tata cum ii canta. Ziua adoarme pe unde apuca, cel mai adesea la mine pe umar, in Ergo carrier, in capsula de masina. Rar de tot si extrem de putin (sub 15 minute!) in patut la el sau in pat la noi, daca il tin eu in brate, conditii in care doarme uneori si 1h. Seara, dupa baita, pe la vreo 7, dupa ce papa, il pun in patut si adorme singur, fara probleme, fara scandal. Am vrut musai sa il obisnuiesc asa de la inceput, ca altfel mi-as fi luat campii, seara e ff intens la noi, ca si Lisa mananca, are baie, program de povesti, cantat etc. Pe Adam il pun in patut, deschide ochii si verifica unde e. Vede ca e la el, vede caruselul si se linisteste, ii dau suzeta, il invelesc si ii pun o jucarie de plus pe langa fata, ca si lui, ca si lui Lisa, ii place sa isi bage nasul in ceva. Jucaria e extrem de usoara, daca da doar putin din maini si o muta, uneori si-o trage pe cap. De-o parte si de alta a patutului, printre grilaje, am bagat 2 jucarii de plus la care Adam ajunge cu mainile si doarme cu mainile sub ele! Asa dormea si Lisa. Jucariile astea sunt mai maricele si sunt mai greu de tras printre grilaje. De mancat mananca bine. Programul e asa: dimineata la trezire la 6-7, apoi la 9:30-10, la 13-14, la 16:30, la 18-19 si apoi noaptea la 1-2 si la 4:30. In general, are 6-7 mese pe zi! El si-a facut programul asa, eu nu am nici un merit, altul decat ca am urmat preferintele lui si i-am stat la dispozitie... Sunt multumita asa, ca e ca ceasul si stiu exact ce si cum. Mai greu a fost sa renuntam la protectia de silicon si doar ce a inceput de cateva zile sa fie multumit sa pape fara, desi mai sunt mese la care o cere. I-o dau, dar dupa o vreme o scuipa singur
. Sper sa scapam de ea cat de repede, ca la noi au inceput din nou caldurile mari, azi sunt 37*, noroc cu A/C si e greu cu sterilizatul/spalatul in deplasare, mai ales acum, in perioada sarbatorilor si vacantei! In rest, e un curios, ii place in masina, adoarme la max 10-15', ii plac jucariile, zambeste si rade la Lisa si la restul familiei, desi o mai incaseaza din dragoste frateasca si, de cele mai multe ori, fara intentie...
Acum trebuie sa fug ca s-a trezit Lisa, offf, a dormit doar 1h de amiaza!!! Iar o sa am o zi grea
.
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
aidaciolac spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta![]() http://videonews.ro/action/viewvideo/32361/Cum-isi-adorm-tatii-copiii/ |

santorini si uka sa va fie de bine intalneala
... ce stiti de selenica?claudia mai mai si
ca nu am vrut sa te supar , promit sa nu mai fac. Oricum ai 2 comori absolut superbe. Multa sanatate!
ioi monique ce frumoase sunteti si omuletul de zapada
andre draga sigur ca esti agitata si totul e nou si ciudat , dar va trebui sa te obisnuiesti si sa intelegi.
si scuze ca ma bufneste un pic rasul , dar imi aduc aminte cam cum eram eu caaandva demult ... 
liliac
stai calma ca vad ca nici eu nu mai apuc sa recuperez , dar sa nu ma spuimada pai poate scrii si tu povestea nasterii ca sigur va fi interesant cum ai ajuns tu de la bal la spital

vik-cj scumpa foc Isabela

somn usor dana

manga ma bucur ca sunteti bine , cat despre cealalta treaba , doar tu poti lua decizia

cristina (ala care fluiera

Am mai pus un filmulet cu jucarica primita de la nasi de Niculash , jucarica de care este foarte incantat si sta mult de vorba cu ea
, pacat ca era destul de obosit , de fapt a adormit instantaneu cand l-am pus pe pat Si eu merg la somn ca azi a fost o zi destul de agitata si zbuciumata si maine sper sa o luam din loc .
fete dragi... mesaj scris la 1:30
monikus spune:
Neata fetele,
Monique ai doua fetite superbe. Sa iti traiasca.
Andre, eu ieri am comandat marsupial de care zici tu. Astept s ail primesc sis a vedem daca ma descurc, poate iti dau vreun pont. Cat despre plans, eu si acum la 2 luni de la nastere tot nu m-am potolit dar va trece (asa zic fetele). 
Mada, sa stii ca si eu vb intruna pe masa de operatii si intrebam daca copilul e sanatos. Bine, eu aveam inca in minte triplul testul nasol. Tot ma gandeam san u aiba sindrom down. Oricum idioatele de asistente nu vroiau sa-mi zica nimic asa ca m-a luat un tremurat de nu ma putea coase dr. Vorba ta, poate ca voi scrie si eu candva povestea nasterii, sa vedeti la mine paranoia. 
Vik sunteti tare frumosi toti, iar fetita arata superb in rochita alba.
Ninny, depinde daca alaptezi sau nu. Daca alaptezi, poate sa mai intarzie pana nu mai alaptezi, daca nu alaptezi poate veni cat de repede. Oricum, eu am inteles ca nu e o regula.
Manga, stiu cum e sa plangi pe langa puiut. Sa fii tare ca tot voi spuneati ca sa ma incurajati ca trec toate. 
Cristina parul tau arata foarte bine.
Luto, mi-a placut speechul tau.
Cineva spunea de alocatii ei bine ieri ne-a venit si noua prima alocatie de 2 milioane. Yuppyyyy.
Adimercedes, ma bucur ca sunteti bine.
Cat despre somn, al meu nu vrea sa doarma langa mine cum ziceti voi. Se agita tare rau si incepe sa planga. El doarme numai in patut dar are un somn cu multe chiote si scremete de nu poti dormi in camera cu el. Si daca te duci in alta camera se trezeste mereu si daca nu esti langa el, incepe sa urle si nu il mai adormi. Ce sa va mai zic e nasol rau. Sper doar sa se indrepte situatia pe viitor.
Va pup si va doresc o zi excelenta.
Monica, mami fericita de
Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
pentru prima data in asteptarea lui
in trei 
madalina84 spune:
Buna dimineata,sa va ofer o 

La noi iar ninge si eu iar am de umblat
Offf fetelor noi in fiecare dimineata incep tare prost cu urlete si tipete,la inceput de foame si apoi ca il las jos si nu il mai tin in brate
...l-am lasat eu sa tipe dar nu rezist mai mult de 3-4 minute,nu stiu ce-o sa ma fac cu el ca e foarte incapatanat(din doi parinti cu coarne oare ce ma asteptam sa fie feciaoara cum ii e zodia?)
MONIKUS sunt banditi mama,imediat simt ca au ramas singuri si urla de..
ADIMERCEDES ce copii cuminti ai tu,bravo tie
LUTO exact asa gandesc si eu dar eu nu am zis nimik caci de,in afara faptului ca nu alaptez nu vreau sa ma bag in polemici...bravo tie ca spui tot
MANGA bravo tie ca te-ai destrabalat ca eu deja ma plansesem destul ca sunt singurica pe forum
fetele
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea![]()
monica_dicut spune:
Neatza si de la mine.
??
Eu sunt tae morcovita. S-a trezit puiul meu azi-noapte l aora 1 urland efectiv si pana la 2 jumate nu am putut sa-l calmez sub nicio forma. NU stiu exact care a fost cauza pt ca fornaia si cred ca nu putea sa respire, mai tragea si niste parzoance e mama focului si se chircea de burtica
. MI-a baut un biberon intreg de ceai aproape, mi-a acceptat si suzeta (
). Saracutul, tragea din ea si gemea de mama focului. L-am apasat peste tot sa vad unde-l doare dar nu urla nicaieri,l-am verificat si la gingii, nimic, i-am bagat si batista bebelusului si a iesit ceva ceva da nu prea mult. Intr-un final l-am luat cu mine in pat, i-am bagat tzitzi in gura si a adormit. NU vroiam sa il iau cu mine pt ca abia respira pe nasuc si imi era teama Doamne fereste. Dar am cedat pt ca prea se chinuia 
Asa ca eu azi sunt zombie ca am dormit si cu lumina aprinsa pe hol ca sa-l veghez, s-a trezit si, cred, din ora in ora sa mai molfaie putin la mine...
luci, bafta la acte. Ai maaare dreptate legat de alaptat ceea ce ai spus. Sti ca uneori ma gandeam sa renunt la alaptat ca sa nu-i fac rau pt ca mananc prostii, ce apuc si eu printre plansetele lui. Dar m-am gandit ca, in puii mei, asta este. Probabil ca, genetic, oricum organismul lor este deja modificat cred eu.
MAria, ce vorbareata ai fost tu azi-noapte ![]()
VA pupa mama.
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Andrecluj spune:
Buna dimineata, dragele mele dragi. Dana, Mangulica, Raluca, luto, Monikus 

Multumesc frumos. Monikus Sa stii ca eu am pus-o deja aseara 10 minute in marsupiu, ca sa rezist sa o tin pe orizontala. Ce m-a invatat o prietena este sa ii pun un prosopel de bumbac peste pernitza pe care o are marsupiul, pentru ca materialul e sintetic si bebele ei transpira foarte tare. Cu pozitia orizontala nu ma descurc inca, dar o dibuim. Va pup, sa aveti o zi frumoasa!
Chiara Ada, vita mia
Andrecluj spune:
Aida Razi, razi, Harap alb. Stiu ca e de ras, na, da' ce sa fac daca ma ingrijorez din orice tampenie?
Mi-e dor de bancurile tale, stii? Chiara Ada, vita mia
Ioanna81 spune:
buna dimineata si de la noi! va imbratiam pe toate ca sa nu mai fiti suparici (cine este). va imbratisam si daca nu sunteti suparici... sic!
mai fetelor, mai stiti ceva de tequila?!?? ca parca n-am vazut sa mai fi intrat in ultima vreme! sau n-am vazut eu?!?
Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre
Concurs PAMPERS
andraiulia spune:
Buna dimi, fetele mele!!
N-am mai apukt sa intru these days...dar astazi, ca mi-a lasat si Cristi lap-top-ul aksa, nu s-a mai putut. Am implinit si noi 3 lunisoare astazi. Marisoara, nu gluma.
Ieri am iesit cu_caruciorul afara...vai, ce greu fu. Am fost si cu prietena mea, dar tot complicat. Zapada prea mare. Astazi asteptam sa vina patutul pliant cu accesorii. Deh, ne pregatim de plecarica la munte.
A...sa va las un link, poate stiti despre ce e vb. E un tribute lui Michael Jackson, mi se pare f tare. Ma emotioneaza de fiecare data cand ma uit. E facut la noi in tara.
http://www.youtube.com/watch?v=C5Nl09rh2HQ
Va pupai!
Asteptandu-l pe Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09)
, our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii
Ioanna81 spune:
andre parca ma vad pe mine acum 2 luni jumate (mi se pare ca s-a intamplat de atat de mult timp). e normal mami sa faca asa. cam asta fac sugarii la 2 saptamani. manevreaz-o mai putin dupa masa si tine-o mai mult ridicata. si o sa vezi ca totul o sa fie bine. iar cu somnul
ne mai auzim peste cateva saptamani! vedem atunci daca o sa ti se mai para ciudat ca doarme ![]()
Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre
Concurs PAMPERS