Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *29*
Raspunsuri - Pagina 11
Ioanna81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andraiulia Am implinit si noi 3 lunisoare astazi. |
la multi ani! 
Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre
Concurs PAMPERS
carinablanca spune:
Neata si
sarbatoritilor de azi!
Am reusit si eu sa intru azi de dimineata. ieri recuperam si am postat la cap trecut si abia la sfarsit mi-am dat seama
Multumesc tuituror fetelor pentru aprecierile de adresa CRACIUNITEI mele. 
Si mai vreau sa spun ca am vazut o9 multime de bebei frumosi dar nu-i nominalizez ca mi-e frica sa nu uit pe cineva.
Ninny, referitor la CM eu stiu ca poate sa nu vina deloc pana alaptezi si dupa terminarea alaptarii mai pot trece cateva luni. eu de exemplu alaptez cca 100 ml pe zi si avem deja trei luni jumatate si tot nu mi-a venit. SI nu mi-e dor. ![]()
de scumpete de
Maria (31.08.2009)
POZE PROAPETE 

Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui Ioanna81 andre parca ma vad pe mine acum 2 luni jumate (mi se pare ca s-a intamplat de atat de mult timp). e normal mami sa faca asa. cam asta fac sugarii la 2 saptamani. manevreaz-o mai putin dupa masa si tine-o mai mult ridicata. si o sa vezi ca totul o sa fie bine. iar cu somnul |
Adica n-o sa mai doarma asa de mult? Vreau vreau vreau. Sa stam, sa ganfurim, sa dansam, vreau vreau vreau.
Chiara Ada, vita mia
mary_07 spune:
bUna dimineata
Va pupam din mers,ne pregatim acusica de iesit afara,la zapada
L-a dus ieri o vecina pe Alex pe afara si l-a obisnuit cu zapada iar acum vine o prietena din bloc si iesim si cu Razvan
pe Ale il tragem cu sania si eu cu caruciorul...i can wait!!!
v-am pupat pe toate,in special pe Moni ca e suparata
aminteste-ti ce am vb noi
...capul sus,mami
Revin cu pozeeee![]()
Primul Craciun in 4 
_
Mos Craciun vine la
Alexandru si Razvan
raluci_b spune:
neata un buchet mare de
sarbatoritilor de astazi,
trebuie sa recuperez ce ati mai scris 
noi din fericire suntem bine, am dovedit colicii
, noaptea infacol ziua bonisan, se mai screme el sa faca se chinuie nitelus dar iese. programuld e somn s-a marit la 3 ore 
am pus poze noi
va pupam
revin
Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) in asteptarea lui

www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze bubu
monikus spune:
Monica, imi pare tare rau ca il durea burtica pe puiut. Pupam sa treaca.
Andre, de-abia astept sa vina marsupial sa iesim in el afara ca e tare greu cu carutul.
Andraiulia, la multi ani bebelinei si plimbarica placuta la munte.
Raluci ce brad mare si frumos am vazut eu la voi si am mai vazut si o papusica tare cumintica si jucausa. Eu am perna de alaptat si cred ca nici nu am scos-o din dulap pana acum.Poate doar sa fac curat.
In rest, asteptam sa scapam si noi de colici ca sa mai doarma si mami. 
Monica, mami fericita de
Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
pentru prima data in asteptarea lui
in trei 
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui monikus Monica, imi pare tare rau ca il durea burtica pe puiut. Pupam sa treaca. ![]() Andre, de-abia astept sa vina marsupial sa iesim in el afara ca e tare greu cu carutul. ![]() Andraiulia, la multi ani bebelinei si plimbarica placuta la munte. ![]() Raluci ce brad mare si frumos am vazut eu la voi si am mai vazut si o papusica tare cumintica si jucausa. Eu am perna de alaptat si cred ca nici nu am scos-o din dulap pana acum.Poate doar sa fac curat. ![]() |
la alaptat am folosit-o si eu de vreo 5 ori maxim, dar acum vad ca-i place sa stea pe ea

poze bubu
claucia spune:
Ne jucam si noi...
http://elfyourself.jibjab.com/view/44E5xpWm6j4rj7ee
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria
13 iulie 2007 si Elisa Andreea
03 septembrie 2009
monikus spune:
| citat din mesajul lui claucia Ne jucam si noi... http://elfyourself.jibjab.com/view/44E5xpWm6j4rj7ee Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009 |
super tare. felicitarile mele pt dans. pupam toti elfii.
Monica, mami fericita de
Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
pentru prima data in asteptarea lui
in trei
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui claucia Ne jucam si noi... http://elfyourself.jibjab.com/view/44E5xpWm6j4rj7ee Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009 |

felicitari eflii

poze bubu