Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *29*
Raspunsuri - Pagina 12
Fragutza spune:
Neatza dragelor!
Cristina, e faina culoarea si se potriveste bine cu ochii tai.
Andra, la multe lunite inainte pt printesica!
Aida, ce dragalas e Erik! By the way, el are vreo dovlecica promisa
?
Luto, ce bine ai zis tu!Asa incercam sa ne crestem si noi copila, s-a nascut in vremurile astea so va trebui sa aiba capacitatea de a se adapta.
de Natalia (03.09.09)
carinablanca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluci_b neata un buchet mare de sarbatoritilor de astazi, trebuie sa recuperez ce ati mai scris ![]() noi din fericire suntem bine, am dovedit colicii , noaptea infacol ziua bonisan, se mai screme el sa faca se chinuie nitelus dar iese. programuld e somn s-a marit la 3 ore ![]() am pus poze noi va pupam revin Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) in asteptarea lui![]() ![]() www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere poze bubu |
Foarte frumos e micutul tau. Si scumpic.

de scumpete de
Maria (31.08.2009)POZE PROAPETE

Danuta1979 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Sa stii ca simte! Cand am vazut primul jet, am strans-o in brate si plangeam ca un copil prost si ea se uita atat de calma, cu ochii ei mari si albastri, in ochii mei. Eu am vrut sa chem medicul si mama ma lua in suturi ca pentru asta nu se cheama un medic. Paranoia curata, sper sa fie asa, ca semne de boala nu da, desi mi se pare ca doarme cam multisor. Mananca bine o data la 3-4 ore, urla cateva minute de colici (cred) si adoarme si asta face non stop. Mama imi spune ca e normal la 2 saptamani sa faca asa. ![]() Chiara Ada, vita mia |
A mea vomita cu jet si fara jet zilnic de 10-20 de ori de 3 luni de cand s-a nascut. Traiasca baveticile si masina de spalat. Dr a zis ca daca ia in greutate nu se intervine, caci se inchide singur stomacul in cateva luni. Deci nu te stresa.
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui Danuta1979A mea vomita cu jet si fara jet zilnic de 10-20 de ori de 3 luni de cand s-a nascut. Traiasca baveticile si masina de spalat. Dr a zis ca daca ia in greutate nu se intervine, caci se inchide singur stomacul in cateva luni. Deci nu te stresa. |
Roxxy80 spune:
Salutare! Pe noi ne mai tineti minte?
De 3 saptamani am ramas si eu singurica cu piticii pt ca a inceput sotul serviciul. Spre surprinderea mea ma descurc mult mai bine decat ma asteptam. Avem un program super organizat, ca la armata
. Matei s-a cumintit incredibil de cand a ramas doar cu mine acasa. Maria tot cumintica a ramas, doarme in continuare destul de mult si ziua. A inceput sa se tarasca bine de tot si intr-o seara am gasit-o f aproape d emarginea patului nostru. De atunci nu o mai las singurica acolo.
Ieri am fost la doctor si pitica mea are 7 kg si 62 de centimetri. E o grasuta, desi mananca super regulamentar, adica 150 de ml de laptic Nan la 4 ore, chiar 4 ore jumate. Despre printesa mea va mai spun ca rade non-stop, chiar si in hohot (Matei a ras mult mai tarziu cu hohot). Matei o adora. O pupa non-stop, ii pune ciorapeii, o cearta daca isi baga mainile in gurita
, ii pune suzeta cand o aude plangand. Am doi copilasi minunati.
Despre mine va pot spune ca nu prea mai stiu ce inseamna sa am vreun moment doar pt sufletelul meu, dar ma incurajez ca puii mei vor creste si voi reveni si eu la aspectul de femeie (acum eu exist doar ca mama). Am mare noroc ca pitica doarme f bine noaptea si ma pot odihni pt ca altfel nu as face fata. Non-stop am ceva de facut: spalat copiii, imbracat, hranit, iesit la zapada, jucat cu Matei etc.
Mi-e dor de discutiile cu voi. Va pup cu mare drag pe toate
.
J.D. spune:
Buna, fetelor! ne primiti si pe noi in clubul vostru? sunt Ioana si am un baietel de 2 luni si 2 zile.
http://picasaweb.google.com/joanadane
Ioanna81 spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac se vad 2 zimti de la dintisor ... fug sa dezinfectez mainile sa vad daca se simte |
mai sunt doar 26 de iesit

si cum reactioneaza piticul? zice ceva?
selen80 spune:
tzusti si eu, ca am absentat cam multisor
ziua buna si cate un pupic tuturor, ca tare dor mi-a fost de voi...
cu recuperatul stau tare prost, sunt la cap 26 ca de-abia m-am apucat din cauza de lipsa curent de azi dimineatza 
am ajuns si noi cu mari emotii ieri seara acasica...am plecat marti pe la 19 din Ct si am ajuns la 1 la Buc...iar ieri am plecat la 16 de acolo si am ajuns la 22 acasa
a trebuit sa nimerim noi exact primele zile de iarna adevarata, ca de azi cica s-a deblocat si autostrada 
trecand peste orele petrecute in masina, macar ne-am linistit si noi in sfarsit! Ebru nu are sigur displazie de sold, de la Burnei zicere
! clicul care se aude e de la genunchi, si cica este normal....are ceva ce a intarziat putin sa se dezvolte la soldul stang (nu mai tin minte exact termenii medicali
), dar nu inseamna nimic, ne-a zis sa-i facem o radiografie pe la 9 luni si sa mergem iar la el, ca sa vedem cum s-a dezvoltat in general...
impresii de la consult: auzisem ca te cam repede si nu sta sa0ti explice, dar nu a fost asa, ba chiar mi s-a parut f dragutz, glumetz, si ne-a explicat tot ce am intrebat....am intrebat de ex si de statul in fund, si a zis ca pana l 5 luni sa nu o fortam, si in general sa nu fortam nici un proces ce tine de dezvoltarea lor: mersul de-a busilea, ridicatul in picioare, mersul, etc....ca cica o sa ne dam seama cand e ea pregatita pt fiecar etapa....si un NU categoric premergatoarelor! cica nu aduc nici un beneficiu, ba chiar ii forteaza sa mearga inainte de a fi total pregatiti....
ma duc sa recuperez, sa vad ce reusesc azi....
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
Ioanna81 spune:
mi-am adus aminte ce vroiam sa va intreb de o gramada de timp
: lui Carol ii trosneste un umar cand il apuc de manute sa se ridice in fundulet. pana acum vreo luna trosneau amandoi dar am inceput sa facem gimnastica mai sustinut si acuma numai la dreptul se mai aude. e ca si cum ar sari din incheietura
. ma gandesc ca seamana cu taica-su care-si scoate (la propriu) din incheietura umarului ambele brate. si el si sora-sa. 
evident ca nu i-am zis perdiatrei ca am uitat
de la ce o fi?
Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre
Concurs PAMPERS

sarbatoritilor de astazi,
... fug sa dezinfectez mainile sa vad daca se simte