Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *29*
Raspunsuri - Pagina 9
MangaGirl spune:
andre cu voma, sa nu te sperii. o sa se mai intample. stiu ca e usor de zis. si eu m=am pierdut total cand l-am vazut ca da si pe nas si pe gura si era ca o carpa in mainile mele. am incercat sa il manevrez cat mai putin posibil dupa masa. si acum, de fapt, trebuie sa fac la fel, ca daca ii schimb suctecul, imediat vomita. era foarte greu pentru ca facea kk de 10-12 ori pe zi si de obicei, la fiecare masa si nu puteam sa-l las in kk dupa. asa ca tot ce trudeam la alaptat, ajungea pe cearsaf, haine, etc.
intr-o zi saptamana trecuta, a facut kk si in timp ce ii schimbam suctecul, a facut kk cu jet de a umplut lenjerie, hainele lui si ale mele. si in timp ce stergeam kk, a si vomat. iar in timp ce stergeam voma, a facut si pipi cu bolta, iar scutecul era pus doar sub el. 

felicitari constantencelor pentur intalnire. Luci, inca nu sunt 100% sigura, dar cred ca week-endul asta ajungem si noi la voi. trebuie sa confirm. zicea sefu' ca vine sa-l vada pe Aidan si sa afle ce am de gand cu viata mea. (de parca eu o sa-i spun). Daca nu vine si nu sunt blocate drumurile, poate ne vedem dumnica. eu sper din tot sufletul. 
ca vreau sa vad blondinu' bucalat.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
Asteptandu-l pe Mos Craciun...
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
lutoniana spune:
seara buna, va salut
mangulico esti tare curajoasa. La primul vaccin eu i l-am pus lu' Adi in brate sa-l tina dar pe 23 merg numai eu si sper sa ma descurc. Ma amuza oarecum plansul acela cu efect intarziat....si mi se sfasie inima de la lacrimile lui dar trecem noi si peste asta.
Am vorbit cu o prietena din Watford si mi-a spus ca anins super...la noi a plouat toata ziua.
Maine mergem cu catel si purcel sa-i facem actele. Eu aleg sa fiu purcelul ![]()
La brad nu am facut inca poze ca e dezastru in jurul lui
si el troneaza frumos.
Nu am putut schimba instalatia ca am aruncat si bonul si cutia...am luat alta ...ca la banii si pregatirea mea 

Andre acum chiar esti mami de Chiara
vor mai veni momente cand te vei speria, toate trecem prin asta dar trebuie sa fii calma si ai sa vezi ca toate au rezolvare. Deja stii ca trebuie sa o tii la verticala vad.....maine poimaine esti experta
santorini tu vad ca esti curioasa ca si mine. Ieri ma aprinsesem si eu un pic si ma luase valul de la faza cu aspirinele dar m-am potolit ca mi-am dat seama ca este un subiect delicat si pana la urma fiecare isi creste copilul cum vrea.
Imi pregatisem un discurs
dar nu-mi mai amintesc acum prea multe din el.
Vroiam sa spun ca eu am nascut un copil din trupul meu plin de E-uri, plin de gaze de esapament, de radiatii de la soare, de la Cernobal si ce-or mai fi....dintr-un organsim de fumatoare, dintr-o femeie care se spala cu sampon si se da cu deodorant fara a-si face griji ca ficatul si organele mele interne sunt scofalcite.
David s-a nascut ca sa traiasca si sa fie fericit in aceasta lume, in conditiile actuale si trebuie sa faca fata la toate. Morcovii din care ii voi face suc si puiul din care va manca oricum au ingrasaminte chimice in ele....asa ca de ce sa exageram si ne agitam pentru ceea ce se va duce in lapte ? E parerea mea personala. Eu il alaptez de cand s-a nascut, am baut si cate o gura de Pepsi si am mancat si mancare congelata pt ca nu avea cine sa-mi faca proaspata ...si l-am spalat si cu samponel de bebelusi....si pentru asta doarme de rupe patul toata noaptea, rade si gangureste ...iar mie ca mama imi pare un bebelus fericit.
Asta vroiam sa spun ![]()
mada esti activa si imi place de tine ca te simt relaxata.
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul 
MangaGirl spune:
si pentru ca tot vorbesc singura la luna, sa ma desteabalez in voie!

iuliko 
fata.in fiecare zi ma gandesc sa te sun, dar mereu apare ceva. poate pana la Craciun reusesc si eu.
Mihaela mi-a placut filmul cu nunta voastra. super!
Sabina ai doua fetite de revista. Lisa e o grasunica delicioasa, iar Erika e o papusica.
Si mie imi plac mult copii "combinati".
super pozele cu zapada de la Aida. mi s-a facut un dor de casa, de ai mei si de un Craciun in Ardeal, ca tare frumos se mai duc oamenii aia cu colindu' chiar si cand au 50 de ani. Mereu mi s-a apurt ca familia mamei din Tg. Mures parca sarbatoresc altfel Craciunul decat cei din Bacau din partea tatalui. poate si pentru faptul ca multi prieteni si chiar rude provin din aceeasi comuna.
lutoniana spune:
eu sunt pe aici numai ca mi-e tare somn.
Ma bag si eu la nani. Tocmai am descoperit ca trebuie sa schimbam 3 trenuri ca sa ajungem la consulat. Adi a zis ca-l luam pe putza mica in marsupiu, adica il cara el. Sunt usor stresata ca nu stiu unde il voi schimba si unde ii voi da sa pape ...dar o voi face in tren probabil 

Macar de-am rezolva.
Mi-a intrat alocatia sa stii asa ca esti pe drumul cel bun si tu ....inca putintica rabdare.
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana eu sunt pe aici numai ca mi-e tare somn. Ma bag si eu la nani. Tocmai am descoperit ca trebuie sa schimbam 3 trenuri ca sa ajungem la consulat. Adi a zis ca-l luam pe putza mica in marsupiu, adica il cara el. Sunt usor stresata ca nu stiu unde il voi schimba si unde ii voi da sa pape ...dar o voi face in tren probabil ![]() ![]() Macar de-am rezolva. Mi-a intrat alocatia sa stii asa ca esti pe drumul cel bun si tu ....inca putintica rabdare. ![]() Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul ![]() |
presupun ca nu ne vedem maine, asa-i? stiu ca trebuie sa asteptati al 4 sa le si luati, dar nu cred ca avem timp sa ne intalnim. se presupune ca ar trebui sa mergem pana in guildford sa-si predea el eseurile si sa ne intalnim cu un coleg de-ai lui ca ne-a invitat pe la el, dar eu vreau sa vad si cum se simte Aidan.
cat despre schimbat si hranit...eu de hranit, l-am hranit si pe garduri, doar stii. dar sunt strabuckuri si alte cafenele in zona si poti intra linistita sa te asezi la o masa si sa-l hranesti. si astea au de obicei ,changing rooms pt bbei la toaleta. nu te stresa, ca nu face bine la ten. va fi ok. mai nasol e ca trebuie sa omori niste ore pana dupa amiaza. felicitari pentru alocatie.

lutoniana spune:
lasa draga mea ca si cand ne-om intalni...vor iesi flacari 

oricum nu putem pleca la prima ora ....numai pe la 10.
MangaGirl spune:
Luci pai dupa ce am asistat ingrozita cum l-au maltratat la scos sange, tot de una singura, 3 din 4 incercari, crezi ca ma mai pierd la un vaccin? mai dureros a fost pentru mine cand a plans dupa-amiaza. ca vedeam ca-l doare si mi se rupea sufletul. 
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana lasa draga mea ca si cand ne-om intalni...vor iesi flacari ![]() ![]() oricum nu putem pleca la prima ora ....numai pe la 10. Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul ![]() |
vezi ca ei au o pauza de cateva ore...de fapt, sunt convinsa ca stiti!!

MangaGirl spune:
gata, ma duc la somn ca sunt rupta. te-am pupat. succes si rabdare. pup Cuceritorul!
lutoniana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
vezi ca ei au o pauza de cateva ore...de fapt, sunt convinsa ca stiti!! ![]() ![]() MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 ![]() Asteptandu-l pe Mos Craciun...![]() www.mariaciubotaru.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
de pauza nu stiu...stiu doar ca au program de la 9 la 16

Am citit site-ul ala de mi-a venit acru...fiecare cuvintel. Si am mai si sunat ca sa descopar ca un robot spunea cuvant cu cuvant ce scrie pe site

Acum printez rute, ore, unde schimbam trenul etc....
Zici ca plecam in expeditie