Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *29*
Raspunsuri - Pagina 8
Dana15 spune:
seara buna dragelor
mai intru si eu putin..sa-i spun lui Andre ca are o fetita minunata si ca tot ceea ce se intampla acum cu micuta este absolut normal...Ana inca regurgiteaza, deci, nu te ingrijora..si de abia acum a inceput sa regurgiteze relativ usor (adica in max 3 min de stat la verticala); incearca sa nu o manevrezi prea mult;
te imbratisez cu drag!
...sa o pup pe Liliac 
oare ce mai trebuie sa fac?
sunt cam obo, dar revin maine in forta!
am vazut niste copilasi absolut superbi astazi
..si vorbareti nevoie mare!!! pupa dana pe Erik, Stefanut si surioara Adina,Teodora si Andreea, si pe Isabella 
aaa..si vroiam sa-i mai spun Madalinei ca imi place tare mult de ea
si am sperat sa o vad si pe Ralucu pe forum astazi
sa aveti o noapte linistita!
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
in mesajul de mai sus am vrut sa spun ca ana de abia acum a inceput sa ragaie relativ usor..imi este un somn de zile mari!!!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
madalina84 spune:
Acu seriosss,cred ca nins cu mos ene in loc de zapada ca prea au disparut toate fetele

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea![]()
Fragutza spune:
Hello,
Vai ce zi uracioasa..s-a lucrat in bloc si numai bormasina am auzit, Natalia a fost iritata, blugii ma strang de nu mai pot
. Asta e, de la atatea dulciuri cred si eu..
Andre, incearca sa nu te sperii de voma. Daca poti of course! Noi am mers la medic dupa o voma de filme de m-a stropit pe fata, dar se pare ca e normal. Sau cel putin nu pune probleme cata vreme copilul ia in greutate. Dc doarme in patut, pune-i ceva carti sub saltea sa stea cu capsorul mai sus.
Madalina, cat de tonica esti! Imi place tare mult de tine!
de Natalia (03.09.09)
MangaGirl spune:
aici sunt. nu am citit tot, dar dk am vazut ca Luci e ingrijorata, pai hai sa a spun: am fost la vaccin - nela, nu la spital, ci peste drum la GP. a plans putin, dar dupa aia am iesit afa si am adormit. by the wa, nu stiu despre luton, dar aici a nins cu fulgi mai si desi. Aidan nu a fost prea incantat pentru ca erau reci si uzi si el era in sling. ca de bicei a mancat in sala de asteptare pana am intrat la asistenta. acum il pazesc sa nu faca fbra. a plans n vreo 3 reprize dupa amiaza de a Plevelar (asa s-o fi scriind?) s-a trezit urland efectv. la ultima tura, m-a apucat si pe mine bocitul, dar m-am tinut tare, ca era ta-su acolo si m-ar fi certat. ti se rupe sufletul sa-l vezi cum plange cu lacrimi si stii ca-l doare. acum e ok. in rest a fost vesel.
raluca_u ai doi copii absolut superbi - fata seamana c tati, iar Stefan cu tine. am mai plans un pic si cand l-am vazut pe el asa zambitor si m-am gandit prin ce dureri a trecut micutul. felicitari pt ca a luat in greutate.
citesc si revin
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
Asteptandu-l pe Mos Craciun...
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
madalina84 spune:
MANGA ma bucur ca sunteti bine si ca Aidan nu a facut febra
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
MangaGirl spune:
La multe lunite pentru puiutii scumpi Ana cea cu ochi albastri, Alex bosumflici, Sonia zambilici, Rares piticot si Ioana dragalasa! Sa va dea D-zeu o viata minunata si plina de clipe frumoase!
Aida ce-mi place de Erik. si ce comunicativ e. sa va traiasca si sa va umple sufletele de bucurii! cat despre fenobarbital, stua cu praful in casa de o luna de zile. mi-a preparat maica-mea, cum prepara si la restul Bacaului, dar eu sunt batuta in cap si nu i-am dat. vik
. ai dreptate cu afectarea neurologica. cred ca maine incep sa i le dau sa ii treaca o data. nu mai are mult, dar sa se termine o data.
luci, deci ai facut bradutul? o pozica ai pus la fata?
nela
. stiu cum e cu melancolia asta, bat-o vina. dar acusi mergeti acasa.
mada
.
asa m-am bucurat ca a vazut Piski zapada. parca nu a nins niciodata asa repede in ultimii 8 ani de cand sunt aici. in unii ani nici nu a nins.
ma duc sa mannac un cartof copt si revin.
cristina_ana spune:
Am avut musafiri pana acum si nu am mai putut intra pe forum. Ramasese sa va pun poze cu parul meu. DIn punct de vedere al culorii nu sunt transformari majore, poate doar un pic de reflexe ,maro-roscate. Dar parul arata mult mai bine ca inainte, luceste si simt si firul parca mai gros, mai rezistent. Eu sunt multumita de rezultat si de-acum numai henna o sa folosesc.
Uitati aici poze:
http://pets.webshots.com/photo/2632887940104695517ZMlJod
Va scriu maine mai mult, ca acum mi se inchid ochii rau de tot.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
madalina84 spune:
CRISTINA ti-a iesit frumos parul si intradevar luceste si ce e mai important ca-l simti tu mai sanatos
Hei,ma bag si eu la somn ca a ajuns o farama de mos ene si la mine,nu de alta dar maine iar am de umblat dupa acte
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
MangaGirl spune:
cristina arata super parul. lucios si nu stiu ce zici tu ca e rar, cand el arata foarte des.
danuta si Aidan se trezeste plangand, chioar urland uneori. cred ca se mai intampla sa si viseze urat. ma gandesc eu ca, la fel de bine cum zambesc si rad in somn, asa ar putea sa viseze ceva urat si sa planga. sau ii doare burta, evident. ![]()
andre mami, ai un bebe ca la carte. Piski dormea cate 18 ore si imi frecam mainile pe langa el, ca as fi vrut si eu sa stea cu ochii deschisi, sa povestim, dar nu. si acum doarme cred, peste zi, vreo 5 ore adunate. uneori si mai mult. cand facuse o luna si ceva, imi amintesc ca o intrebasem pe mama daca e normal sa doarma atat. si nu a fost el nici prea plangacios. iar noptile, cred, cel mai mult am pierdut sa zicem maxim 2 ore dintr-o bucata, ca avea colici, dar in rest...mancat si somn direct.
monikus nici Aidan nu adoarme singur. de obicei il legan pe picioare. cand era mai mic, il dansam fie eu, fie Sergiu. dar acum e prea greu pentru mine, iar Sergiu a fost cu examenele si eu l-am pus la somn mai mult. uneori adoarme la san, alteroi se trezeste urland de burta sau pur si simplu se trezeste chircit, dar fara sa urle. si atunci legan la el pana adoarme. aseara, m-a adormit el pe mine. s-a trezit de vreo 3 ori dupa ce-l adormeam si tot voia san, dar nu de foame, ci ca sa adoarma el asa. si ultima data am zis gata, si l-am luat langa mine si l-am lasat sa ma bombane cu ochii pe juamte inchisi. si asa am adormit amandoi. nu stiu ce a avut, dar s-a trezit la o ora jumate toata noaptea sa manance. si cand nu percutam imediat, venea cu capul spre mine si imi sugea umarul, doar, doar inteleg ca lui ii e foame. 

abia astept sa ne mutam, sa-i pot instala si lui patutul de lemn, ca nu as vrea sa-l invat in pat la noi. i-au trebuit mamei 7 ani sa ma mute in camera mea. imi era frica de intuneric si de fantome. nu m-am vindecat nici acum.