Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (63)
Raspunsuri - Pagina 17
Rebiana27 spune:
Bantui ca liliacul
Alina am scris mai devreme un mesaj pe care nu am reusit sa-l trimit din cauza ca mi-a cazut net-ul. Spuneam ca am folosit crema Garmastan fix dupa ce am nascut insa de f multe ori am regretat faptul ca n-am utilizat-o inca din ultima luna de sarcina. Am citit de curand o postare a unei fete care a nascut recent si care scria ca a folosit Garmastan-ul atat in ultimele luni de sarcina cat si acum, dupa fiecare alaptare, si nu are probleme cu sanii. M-am decis sa o folosesc incepand din luna a opta.
Denisa vazut poze, invidiat ca ai iesit, placut de Honey!!
Andra valabil si pentru tine care ai iesit de doua ori din casa!! 
Carmen drum bun, sa veniti cu bine in tara!
Yaia ce-mi vine sa te
pentru informatiile gasite pe site-ul american. Conform a ceea ce ai scris, bebelina mea e in grafic. La eco primesc cu certitudine informatii corecte si vin sa raportez cum stam!
Roxi te-ai bagat la somn?
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanka80 fetelor e de speriat faptul ca nu am f mult lichid amniotic? |
Ce e f mult? Trebuie sa ai in cantitate normala, atat. Pentru asta, trebuie sa bei multe lichide (ceea ce eu nu prea fac, dar eu am lichid in cantitate normala). La eco, medicul verifica si cantitatea de lichid si iti spune daca e in cantitate normala sau nu.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui dayanara yaia cum a fost in excursie? |
A fost super, multumesc de intrebare, mai ales pentru Tudor. Erau 2 camere de joaca pentru copii si duminica s-a jucat aproape non-stop. Mai putin repriza de somn, mesele si o repriza mica de desene animate! Si vaporul mare l-a incantat enorm, plus spuma marii care el a asociat-o cu spuma de sapun. Mi-a zis 'Uite, mami, chema'. El zice crema la sapunul lichid.
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Rebiana27 Yaia ce-mi vine sa te pentru informatiile gasite pe site-ul american. Conform a ceea ce ai scris, bebelina mea e in grafic. La eco primesc cu certitudine informatii corecte si vin sa raportez cum stam! |
Evident ca e in grafic. Moralul sus, trebuie sa iti spui ca rezultatele vor fi bune si eu stiu ca asa vor fi, ai sa vezi! Bebelina ta e bine, dar nu trebuie sa te mai stresezi ca nu-i place stresul.

Yaia spune:
Va urez noapte buna!
atb spune:
Salutare dragelor! Din pacate nu am mai apucat sa citesc nimic din cap.60-62, sunt fff prinsa cu una-alta, iar din capitolul asta, asa, rapid, pe sarite... Asa ca-mi cer scuze daca nu o sa nominalizez.
Castelana, LA MULTI ANI!!!, sa fii fericita, sanatoasa si iubita! O sarcina usoara in continuare si un bebel sanatos!!!
Am vazut ca vorbiti de alaptat, nu vreau sa va speriu prea tare, sunt cazuri si cazuri. Mie una imi e tare groaza de aceasta "operatiune" si sper din suflet ca la bb2 sa scap mai usor, la sarcina cu Nicholas am avut de suferit mai bine de o luna pana sa mi se vindece ranile, pur si simplu ziceai ca-mi pica sfarcurile, erau desprinse de mamelon mai bine de jumatate, se ingrozea sotul cand mi le vedea. Degeaba dadeam eu cu Garmastan, fiindca nu aveau timp sa se refaca, la pauza de 2 ore dintre supturi. Cred ca daca nu m-ar fi sustinut moral sotul as fi renuntat la alaptat din prima luna dar el e cel care statea langa mine si chiar ma certa cand ii ziceam ca nu mai pot, sa-i facem lapte praf ca nu mai rezist. Din aceasta cauza am facut si o minidepresie, ma dureau sanii incontinuu, nu suportam hainele pe mine, nu puteam dormi noaptea calumea tot din cauza lor, ma mai durea si epiziotomia, iar cand se apropia momentul suptului nu stiam cum sa ma fofilez. Asa ca sotul m-a luat mai tare de cateva ori, dar certurile lui mi-au prins bine, nu am renuntat la alaptat atunci, si dupa 1 luna si ceva am inceput sa-mi revin. Nu pot sa ma laud ca am alaptat f mult, pana la 5 luni, si apoi inca 2 luni i-am mai dat lapte scos cu pompa, dar totusi decat sa fi renuntat atunci...
Acum imi fac eu planuri si ma imbarbatez ca va fi mult mai bine, ca am deja experienta, dar tot imi e frica...
Azi (deja ieri) a nins si la noi asa de frumos, am iesit cu Nicholas afara si era de-a dreptul uimit de schimbarea de peste noapte, e asa de scumpel cand se mira de ceva, face oaaaaaa, asa, cu toata gurita, de il face si pe cel mai ursuz trecator sa zambeasca... El de fapt de la inceputul lunii, de cand a vazut primii braduleti impodobiti si primele beculete colorate a incept sa faca oaaaaa, asa ca, de scump ce e, am pus si eu instalatie de pom in balcon, si de fiecare data cand o vede face la fel ca si cum ar vedea-o prima data. Dar de azi, are un motiv in plus de "oaaaa": zapada.
L-am dus intr-un parculet si era asa de fericit cand calca pe zapada...
De-abia astept sa va aud si pe voi laudandu-va cu experientele iepurasilor vostri, poate par cam euforica, dar o sa vedeti voi cata importanta o sa dati atunci, cand veti vedea prin ochii lor tot ceea ce se intampla in jur, lucruri care acum par neinsemnate, vazute cu comoara impreuna sunt total diferite...
Scuzati daca am luat-o pe aratura.
Am avut o zi minunata azi alaturi de comoara mea cu prima zapada cazuta. Desi el e la a doua iarna, e ca si cum ar fi pt prima data cand vede zapada, la prima iarna era prea mic ca sa realizeze.
Eu o sa intru mai rarut fiindca m-am apucat de curatenie si nu prea apuc sa fac decat cand doarme Nicholas, adica noaptea dupa 12,
, fiindca in timpul somnului lui de ziua fac papica sau fug la cumparaturi. Iar daca pana acum va citeam noaptea, acum sunt nitel busy, ca oricum, mai mult de 1-2 ore nu stau, pe la 2-3 ma pun si eu in pat franta. Iar din ianuarie va trebui sa ma apuc de invatat pt sesiune, tot asa, numai noaptea, ca n-am cand altcandva, dar promit sa va tin la curent asa, din cand in cand.![]()
Va doresc o iarna frumoasa, alba, ca-n povesti, si sa se tina orice virus departe de fiecare din voi, sa va puteti bucura de sarbatorile astea din plin alaturi de cei dragi si de burticutele pretioase!
Adriana
26+
Denis Alin si mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
babyangel spune:
'Neata fetele,
Vedeti ce matinala sunt?
M-am trezit la 5:30, ca de ubicei in ultima vreme, mi-am baut cafeluta cu sotu, care a plecat la Cluj cu treba, la 6 am iesit afara si m-am jucat cu cainele in zapada
Asa e de simpatic , dragul de el, ca e prima zapada din viata lui, si la mine prima zapada din iarna asta
Si acum m-am pus pe citit paginile de ieri
Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 28 saptamani
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
nibi_niki spune:
Neata fetelor...haideti la cafeluta.La noi bate vantul foarte tare afara si e frig si ploua..brr..ce urat..Sotul din dotare mi s-a parut mai bine spre seara dupa toate pastilele si fresurile si supita....Sper sa nu se mai intoarca ziua de ieri ca a fost groaznica...din rau in mai rau.Am iesit la o plimbare cu mama spre seara..si vrand sa evit un accident din fata mea am franat si...cineva m-a pupat din spate...pagubele nu sunt mari dar sperietura a fost mare.M-am dat jos din masina cu picioarele tremurande...SPER AZI SA FIE O ZI MAI BUNA DECAT CEA DE IERI..Va pup pe toate si ma apuc de citit ce ati mai scris ieri..
26+
Adela
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
nibi_niki spune:
Am uitat sa schimb semnatura..am mai crescut si noi
27+
Adela
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
greenfrog spune:
Buna dimineata,
mi s-a potolit entuziasmul de plecat spre munca, mi-a fost frica de gheata si de trafic. Erina bafta la eco! 
am citit si eu discutiile despre alaptat, nici nu imi trecea prin cap ca pot aparea astfel de probleme.
29+