Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (63)
Raspunsuri - Pagina 16
greenfrog spune:
oanka mie mi-a confirmat doctorul chiar azi ca e necesar sa beau cat mai multe lichide, o cantitate mare de lichide consumata poate contribui in mod pozitiv la cresterea lichidului amniotic.
noi am ajuns cu bine la doctor, si ne-am intors bucurosi pentru ca ne-a confirmat ca momentan nu sunt motive de ingrijorare, bebe e bine, trebuie sa luam supliment de fier. nu a vrut sa imi dea inca concediu desi sotul insista cu prenatalul ca i se pare ca ma agit prea mult la munca. a zis ca din saptamana 32 recomanda el prenatal si pana atunci program de 6 ore relaxat fara sa ma stresez. sa vedem cum ajung eu maine pe viscolul asta la munca![]()
de mult nu a mai fost asa vreme in bucuresti...
29+ 
kossir spune:
Buna seara burticute,
Acum reusesc si eu in sfarsit sa intru, desi am venit devreme de la dr. Rezultatul este ca vom pleca vineri cu mic cu mare acasa
. Acum mi-e frica de zapada si viscolul care se anunta, ma si vad cu burta la gura, tarand bagaje si copil prin aeroporturi, neputand decola sau ateriza
. Am vazut prea multe filme cred
.
Dupa ce m-a surprins cu faptul ca stia vremea din Romania, cu temperaturi, viscol si tot, inclusiv mediile ultimilor ani, mi-a descris zborul cu lux de amanunte, de ziceam, gata, sunt terminata, nu-mi va da in veci acordul, mi-a zis ca el imi va da acordul, doar ca trebuie sa respect ceva reguli. Precizez ca inainte deabia stia unde e Romania, deci s-a informat special ca sa stie ce responsabilitate isi ia. Dupa ce mi-a luat tensiunea, 12 cu 6, mi-a masurat burta, mi-a verificat colul si ascultat inimioara fatucei, mi-a dat sa iau ventoline pastile si spasfon in caz de..... Ventoline trebuie sa incep de maine si sa continui pe toata perioada concediului. Voi stiati ca pastilele de ventoline sunt impotriva contractiilor, travaliului? Eu nu. Stiam de sirop si puf ca sunt pentru astm
.
Scuze, m-am intins, dar am logoree, sunt si fericita ca abia acum sunt sigura ca plec
si nu am putut sa scriu un mesaj mai scurt
.
Noapte buna tuturor.
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
29+
Sofia Maria
http://community.webshots.com/user/kosscar
honeybaby spune:
Special pt tatici![]()
http://videonews.ro/action/viewvideo/32361/Cum-isi-adorm-tatii-copiii/
Denisa,
24 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
dayanara spune:
kossir da stiam, ventolinul, salbutanol, gynipral sunt bronhodilatatoare folosite in astm de exemplu, si la care s.a observat ca au efect si in a opri contractiile...uneori
in general bronhodilatatoarele dau tahicardie
eu am salbutamol si inca un inhalator dar evit sa le folosesc daca nu am neaparata nevoie
drum buna, sa ajungeti cu bine
roxana
25
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Yaia spune:
honeybaby, tu era cu bebelina fotomodel, la 24 de saptamani cu 571g? Uite, am gasit pe un site american ca la 24 de saptamani media e de 600 de grame, deci eu nu cred sa aiba retard de crestere. Parerea mea!![]()
Rebiana, la 25 fix, media e de 660g, deci si a ta e in grafic.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_bubulina Daca nu te manaca si nu ai o iritatie majora sa o lasam in pace! oricum tratamente eficente nu prea sunt! ca o fi rau..... ca asa o fi.... nu mi-a zis.. |
Se numeste leucoree. Mai multe mai jos:
Pe parcursul sarcinii, cantitatea de leucoree (mucus de culoare alba, fara miros puternic, secretat de organismul femeii) creste, devenind abundenta spre sfirsitul sarcinii. Folositi tampoane externe pentru a va simti comfortabil si niciodata pe cele interne care pot aduce germeni nedoriti in vagin. Spalati-va zilnic si evitati spalaturile interne, ele nu fac decit sa modifice echilibrul normal al microorganismelor prezente in vagin si sa duca la vaginoza bacteriana, foarte serioasa. De asemenea, prin folosirea spalaturilor interne introduceti aer in vagin, ceea ce poate cauza probleme sarcinii. Evitati folosirea deodorantelor, a sapunurilor puternice sau a bailor spumante ce pot irita tesuturile vaginale si purtati lenjerie de bumbac.
kossir spune:
| citat din mesajul lui dayanara kossir da stiam, ventolinul, salbutanol, gynipral sunt bronhodilatatoare folosite in astm de exemplu, si la care s.a observat ca au efect si in a opri contractiile...uneori in general bronhodilatatoarele dau tahicardie eu am salbutamol si inca un inhalator dar evit sa le folosesc daca nu am neaparata nevoie drum buna, sa ajungeti cu bine roxana 25 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Da Roxana, stiam ca se folosesc in astm, sunt bronhodilatatoare, dar nu stiam de contractii. Da, am citit si ca dau tahicardie, dar mie mi-a dat doza mica, 2mg/2 ori pe zi. Se iau 4 mg, de 4 ori pe zi in general. Si oricum mi-a verificat foarte bine tensiunea.
Noapte buna
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
29+
Sofia Mariahttp://community.webshots.com/user/kosscar
Yaia spune:
| citat din mesajul lui oanaiacovita Edit: ceaiul de zmeur e pentru usurarea travaliului. |
Si este ceai din frunze de zmeur, nu din fructe.
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Erina Miine revin cu noutati de la morfologie. Doamne ajuta sa fie totul bine!!! |
Erina, bataita! Evident ca e totul bine!