Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (63)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Ziua buna, mamici! MI-am cumparat wrap -- l-am pus deha de 3 ori si deja a 3-a oara a fost mult mai usor, cred ca pare intimidant la inceput, dar apoi devine foarte usor. Si este de departe cel mai comod mod de a cara copilul. Ma gandesc deja la colici, imi pun wrapul pe mine fara haine si copilul doar in scutec si ma plimb asa cu el prin casa, piele la piele, cred ca o sa fie foarte eficient.

Alaptatul -- de durut cred ca doare in 99% din cazuri si doare nasol, dar trece destul de repede, trec primele saptamani de parca nici n-ar fi. NU e vorba de pozitionare corecta a copilului, eu (si alte mamici pe care le stiu) am pus copilul corect si tot a durut. Cred ca trebuie sa fim pregatite sufleteste pentru durerile de la inceput, dar nu sa fin speriate sau descurajate.

Lara -- nu o sa fiu singura de sarbatori, o sa fiu cu Jodie. Coleman pleaca numai cu John, ca nu poate lua amandoi copiii singur, mai ales la spital, in hotel, etc SI e si mama aici si pe 28 vine si tata. IAr ei pleaca pe 25 dar dupa-masa, asa ca o sa avem dimineata sa desfacem cadouri si sa fim impreuna. Nu e ideal, dar asta e, speram sa fie totul bine...

Honey -- nu stie sotul sa suga ca bebe , e cu totul alta tehnica, o sa vezi tu. Sau mai stii ce talente ascunse o avea sotul tau

Kossir -- ma bucur mult ca pleci, sunt sigura ca totul o sa fie bine! Vacanta placuta in Romania!

NIki -- stai linistita, accidente di astea minore se intampla mereu, bine ca te-a lovit el, ca cel care loveste din spate e vinovat, asa ca ii creste lui asigurarea, nu tie

Va pup, tre sa fug sa iau copiii de la scoala.

29+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loriangi spune:

buna dimineata la toate fetele...va invit la un lapte cald sau la o cafea pentru cine poate bea...
eu nu prea am mai intrat sa va citesc si am cam sarit cateva capitole(dar promit sa recuperez)...de treaba de sarbatori , am avut fetita bolnava , numai febra 39 , raguseala de nu putea sa lege 2 vorbe , acum e mai bine slava domnului dar...am cazut eu , ieri nu m-am dat jos din pat toata ziua ma dureau toate oasele ,avea si niscaiva febra 37,3 si m-a palit o tuseee de nu mai pot, ma doare si burta de cat tusesc..am bagat la miere cu lamaie , ceai cald, lapte cald , apoi osciloccoccinum, homeogene9 ..dar ma enerveaza tusea..am sunat medicul de fam sa intreb ce pot sa iau si stupoare mi-a zis ca sa ma uit si eu pe prospecte sa vad daca se da si la gravide ca nu stie ce sa-mi dea imi vine sa mor de nervi ca si cu fimea cand am fost gravida am patit la fel , in primul trimestru de sarcina am racit si am facut o bronsita de toata frumusetea si nu mi-a dat nimic ca cica nu e voie si am tusit 7 luni de am benganit ca am crezut ca mi se desface operatia...spune-ti ce sa mai iau , a mai trecut cineva prin asa ceva?
si afara e asa de frumos de 2 zile ninge si nu pot sa ma bucur de zapada ca imi este frica sa ies afara...pe fimea a scos-o tati putin aseara ca nu ne mai intelegeam cu ea( e primul an cand vede zapada, ca in rest nu a mai nins la noi de 5 ani)
in rest am fost si la control , bebe e bine e in parametri normali si...e baiat

[http://www.xoopit.com/s/20zlj4u46a8ry54w3naj Mami & Iarinutzu si inca un bebe .......pe drum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimineata,

Haideti la cafeluta cu laptic si ceva cereale ca mic dejun.
Am reusit sa recuperez ce ati scris ieri, voi incerca sa si raspund, ce-mi mai amintesc cu neuronul suprasolicitat.

Alina, viitoare mamica eroina cu gemenasii din burtica. Iar faptul ca se schimba sexul de la o ecografie la alta, pe mine ma uimeste. Sanatate multa is sarcina la termen
Anca, eu nu poftesc dulciuri, nu prea mananc, mai ales ciocolata, la prajituri ma mai scap dar nu exagerez. In schimb mancam paine. Ultimele doua saptamani am luat doar 500g .
Sensibila Traiasca fetita mancacioasa, care a vrut sa-si linisteasca mamica. Uite cum e ea in grafic acum. E un exemplu si pentru celelalte fete care mai considera ca au probleme de retard de crestere.
Mami 25 cred ca am pierdut ceva, ti ti s-a spus ca o sa faci cezariana mai devreme? Ca dr. meu nu vrea inca sa discute despre asa ceva.
Mihaelagrosan vazut poze, toate, fetita superba, si fotomodel pe deasupra , mamica asemenea, burtica de superstar, iar la sanius , vreau si eu .
Freedelia sanatate socrului si voua putina liniste si ceva putere sa rezistati la toate cele. Tu esti chiar puternica, tare sa rezisti cu stoicism. Toti sunteti .
Am vazut pozicile cu zapada , abia astept sa ajungem si noi, e de vis.
Adriana Nicolas dragalas si mamica harnicuta. Ai grija, mai odihneste-te mai ales noaptea, ca dupa nastere, va fi destula agitatie.

Fetele, in privinta alaptatului, fiecare aveti dreptate, fiecare percepe in felul ei. Si eu am avut dureri, cred ca vreo 10 zile, nu mai retin exact, dar nu mi-a trecut prin cap sa renunt. Cand il vedeam pe MIhai asa satisfacut, nu puteam sa gandesc sa renunt. O sa vedeti ca nu o sa renuntati. Trece. Sper ca de data asta, noi cele la al doilea, al treilea, sa scapam mai usor, desi la mine e ca si cum ar fi primul asa de mult a trecut.

Va pupic, va doresc o zi buna si mai revin

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 29+ Sofia Maria

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

in privinta alaptatului va dau si eu un sfat ...cand va spalati sanii acum in sarcina sa frecati putin sfarcurile cu prosopul putin aspru..si eu am facut ochii mari prima data cand mi-a zis o prietena dar la primul copil a fost de folos chiar m-a ajutat sa nu ma mai doara si sa nu se mai crape sfarcurile

[http://www.xoopit.com/s/20zlj4u46a8ry54w3naj Mami & Iarinutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata!!!
Ce de mamici matinale!!!. Va ofer un laptic cu miere. Desi dupa ce am tot citit aseara cum ca laptele nu e bun in dieta copiilor peste 3 ani si a adultilor nu mai intra asa de bine.

Lara- bebeluna mea e mai mica cu o sapt dupa parea unui dr, iar dupa parerea altuia e totul super ok.
Eu sper ce asta e ritmul ei de dezvoltate si ca nu este vreo problema ascunsa. In rest ele sa fie sanatoase si pun cu Rebiana de o scoala de fotomodele in scutec
Ma bucur ca v-ati distrat in vacanta. Haios Tudor cu spuma marii.
loriangi- pt tuse ia STodal sirop. e homeopat si permis in sarcina. Mai poti sa incerci si ce-au zis fetele : ceai de foi de ceapa si rihiche neagra scobita in care pui rahar iar cand se lasa sirop il bei si Anca zicea de un ceai caruia i-am uitat iar numele..
Niki bine ca nu ati patit nimic. Mie incepe sa-mi fie groaza sa mai ies cu masina. Mai toti au inca cauciucuri de vara dar dau in ele cu tupeu.
Azi imi vine si mie piesa de la masina . Pana la urma a fost 7 mil, nu 28, tot e mult dar asta e. O astept acasa.
FreeDelia- sanatate socrului.
ATB- ce frumoas v-ati distrat voi in zapada. Ai grija de tine sa nu te obosesti prea tare si cu curetenie si tot.
Voi mai faceti curatenie generala cu dat totul jos din dulapuri pus la loc ?? Eu renunt anul asta pt ca nu e vad rostul. Ce naiba sa fie in dulap ca doar stau mereu cu usile inchise. Fac curatenie ca si pana acum , nimic special.
Iar sesiunea nu incepe dupa sarbatori ?? Eu nu-mi amintesc ca sesiunea sa inceapa acum.

Denisa, 24 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

E clar : cand ticaie ceasul , ticaie tare: nasterea doare, cusatura doare, alaptatul doare, copii nu ne lasa sa dormim noaptea si cu toate astea noi tot facem copii.

Faza cu prosopul aspru tot nu am inteles la ce ajuta.

Azi trebuei sa ies afara si sa dam jos un zid, sa facem gaura in rigips unde o sa vina o usa etc.
Maine vine cei cu termopanele in cele din urma.

POZE

Mergi la inceput

deblocheaza canalele si cand vine laptele nu se mai crapa sfarcurile si nu se mai formeaza crustele acelea din primele zile...

[http://www.xoopit.com/s/20zlj4u46a8ry54w3naj Mami & Iarinutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

neata burtici de iepurasi!!!

eu raportez asa de la prima ora un junghi groaznic in partea dreapta a burtii cand m-am ridicat din pat a inceput sa ma doara si spatele, rinichii, ufff, m-am cam speriat, ca citeam pe la mamicile cu experienta ca asa incep contractiile, cu dureri care parca iti strang mijlocul si burta intr-un cerc. am luat un no-spa, dar degeaba, s-a localizat durerea in partea dreapta si nu cedeaza.

fac si eu rapid o trecere in revista:

bebesasha trebuia sa stii ca pe la odiseea noastra e cineva care mananca putza la baieti. rox si denisa cred ca stiu cum arata acel cineva, dar tin secret doar pt ele lasand gluma la o parte, important e sa fie sanatoasa micuta

anca ce frumos, sa te joci cu cainele in zapada, super! cu toate ca la ora aceea ... eu as fi ales caldurica patului

freedelia ii urez de pe acum somnic usor lui bebe in wrap

kossir te asteptam cu drag in romanica, uite am si imbracat-o de sarbatoare pt voi

loriangi sa iti traiasca baietelul si sa vina pe lume la termen. cat despre tusea ta, nu stiu ce sa zic, nu am avut parte in sarcina, dar iti urez insanatosire grabnica

POZE

28+ - (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!

Mergi la inceput

E posibil sa iei un kg intr-o zi??????
Ieri dimineata aveam 52 acum am 53 kg.
Iar ieri am mancat lapte diminineata , ciorba la pranz si salata verde seara cu o jumatate de sarma de la sot.
Si ceva ciocolata pe lanaga toate ca a venit cumnatul din spania cu o punga maaaaare.

Ca ma luat un kg nu ar fi asa mare problema, mie teama sa nu ma umflu aiurea si sa retin lichide.

Ma duc sa fac un ceai de codite de cires.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

neatza si de la mine. am stat ceva mai mult in pat azi si sunt atat de fericita ca am reusit sa am un somn linistit aseara, facand exceptie trezitul de 5 ori pt mers la baie.
fetelor oricat de dureroasa va fi nasterea, refacerea de dupa, alaptatul si alte neajunsuri eu tot vreau sa tip in gura mare ca sunt mea mai fericita mamica si ca voi indura tot ce imi va rezerva viitorul pt a strange la piept fetita mea mult asteptata. sper sa nu zic altceva la cateva luni dupa nastere
ma pun pe baut lichide si mai multe de azi sa vedem ce schimbari vor aparea. eu am cam baut de regula 2 litri de apa pe zi dar nu au fost eficienti se pare .dr mea a zis ca e chestie ce se mosteneste de la mamele noastre(cantitatea lichidului amniotic).
merg si eu sa dau cu un aspirator si sa incerc sa decorez putin casa in spiritul Sarbatorilor ce acusi ne bat la usa. fetelor voi primiti preotii in casele voastre cu ocazia Nasterii Domnului? sa nu dati cu rosii ca sunt off topic dar asa dragi imi sunteti ca imi vine sa vorbesc cu voi toata ziua

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
29+ - Maria-Emilia
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput