Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (63)
Raspunsuri - Pagina 19
andra_s spune:
offf, cat am scris mesajul iar mi se intind durerile dinspre burta spre mijloc, mai in gluma, mai in serios eu maine trebuia s ma duc la dr la control, sper sa nu trebuiasca sa plec de azi, offf, si sotul e plecat la timisoara, vine la noapte 

POZE
28+
- (Iustin???, Iannis???) Stefan
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
ioanaa28 spune:
buna dimineata burtici![]()
Ne laudam cu o zapada frumoasa ca-n basme !! zau, e un strat de vreo 6, 7 cm, pentru prima zapada ...e super. Ieri l-am luat pe Alex de la gradi...si direct la zapada !! Am stat vreo 2 ore, ne-am dat cu sania, bulgareala, am facut si un om de zapada mai mititel
, Alex era atat de fericit. Repata in continuu..."ce frumoasa e zapada..!!". Intradevar era un aer atat de placut si zapada atat de curata. M-am saniat si alergat si eu de paraca am uitat de burtica
. Dar dupa ce am intrat in casa mi-am reamintait caci ma cam dureau toate cele...dar nu prea tare.
Sper di suflet sa tina zapada si de sarbatori ca prea frumos e.

Ina[/b, iti trimit un pic de zapada..sa nu fii supi...o sa fac zilele astea si poze cu siguranta...dar nu azi ca dupa masa avem serbarea la gradi]

Denisa, hai ca e buna faza cu sotul..pt antrenamente..

, macar ridica moralul
, ca de asta avem nevoie. Uite, la mine doar cateva zile, vreo 5 poate au fost mia dificile cu alaptatul, in sensul ca ma durea dar nu ff tare, fara rani sau alte comlpicatii. Am folosit Bephanten si Glicerina boraxata, si zau au trecut repede si chiar a devenit o maaare placere
Din pacate nu l-am alaptat decat 10 sapt., am fost tare suparata dupa, si mi-era dor de senzatiile alea minunate..
De data asta sigur va fi mai bine...si aviz tuturor !!!! nu credeam ca e posibil dar sa stiti ca am pierdut laptele din cauza stresului si a factorilor psihici negativi !! Hai sa detaliez pe scurt...am venit in casa socrilor cu bebe de trei sapt, era prima data cand efectiv locuiam aici, socrii ma stresau in continuu cu cantaritul lui bebe, de n ori pe zi, cica asa, sa vada cat a mancat !!! Soacra-mea a si cerut doctoritei lapte praf, iar cand al meu s-a diminuat ii dadea completare cum ieseam eu din casa, iar intr-o zi au venit cica sa-l vada pe bebe niste persoane pe care nu le suport(mai exact fosta prietena a sotului, cu sotul ei si copil, ma rog) si au stat mai mult de 5 ore !!! drept urmare a doua zi nu mai aveam lapte de loc !! Mi-a revenit dar nu a mai durat mult, vreo 2 sapt...
Cert e ca data asta va fi cu totul altfel...ii tin pe toti la distanta, mai putin sotul si Alex, iar de cantar sa nici nu aud, am sa-l arunc !!! Asa ca ..va sfatuiesc sa aveti incredere ca totul va fi bine si sa pastrati un cadru intim si relaxant![]()
bebesasha, felicitari pt printesica !!
sa inteleg ca pana acum stiati ca e baiat?
Kossir, ma bucut tare pentru voi ca veniti, stiu ca iti doreai mult asta..
Am inteles bine, vine si sotul? In cazul asta nu ai de ce sa-ti faci griji..o sa fie totul bine. Sa te bucuri de fiecare moment !!!
Sa aveti drum bun si sa inti pa forum si cat esti pe aici sa ne impartasesti impresii.
![]()

atb, ai dreptate cu bucuria copilasilor
, si in fiecere an vad ca e altfel, Alex nu e la prim azapada dar s-a bucurat enorm !!! de fapt de prin toamna a inceput sa ne intrebe " cand linge ?" el asa zice
Iar ieri m-a intrebat.." cand trece zapada vine bebelasul meu " asa i-am explicat, ca dupa ce trece iarna va veni bebe, acum e prea frig si mai sta la mami in burtica![]()
![]()
Iar cu curatenia...ia-o incet...stiu ca e usor sa spui dar zau anul asta nu trebuie sa straluceasca chiar toate...va straluci burtica suficient ![]()

nibi niki, mai sunt si zile din astea.
Sanatate sotului sa fie sa va puteti indeplini ca v-ati programat !!![]()

freedelia, sanatate tuturor , sa ne dai vesti bune cat de curand !! ![]()

[b]loriangi, incearca remediile naturale de care tot povesteam pe aici, pt tuse. Ceai de ceapa, de nuci,cu multa miere, ulei de masline incalzit cu zahar parca, asta era reteta lui Kossir, ridiche neagra scobita, pus zahar si baut siropul,,. Si persevereaza cateva zile, sigur va trece doar ca dureaza un pic..![]()

gata, ca am scris juma de capitol
, si ma asteapta o multime de trebusoare

tuturor burticilor mumoase !!
Ioana,
27+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..
honeybaby spune:
Andra- nu stiu ce sa-ti zic. Eu asa am patit la final, cand au inceput sa cedeze contractiile. Intai s-a facut burta beton si a inceput sa ma doara spatele, exact cum spui tu ca un cerc care te strange. Am luat un no spa si am stat numai in pat . Am incercat pe stanga dar mai rau era. Cel mai bine am stat pe spate cu piciorele indoite de la genuchi si un pic ridicata pe perna.
Dupa o ora s-a relaxat burta si am ramas cu o durere ca cea pe care o descrii tu , de la spate stanga spre burta. Se agrava daca ma miscam sau dca ma ridicam din pat, chair si pana la baie.
De tot mi-e trecut ziua urmatoare.
Eu zic sa stai in pat si daca se agraveaza si se intareste toata burta dute la dr.
Poate e doar o durere data de marirea bazinului sau de intinderea ligamentelor

.
Oanka-pai ai cum sa nu primesti preotul, ca intra direct in casa
.
Eu ii primesc, desi daca as putea as vrea sa vina altciva decat preotul care vine aici in zona pt care nu am nici un pic de respect.
Oricum botezul nu-l fac aici, cu el nici daca tuna si fulgera.
Am 2 prieteni preoti care se "bat" s-o boteze pe bebeluna.
Denisa,
24 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
CoriMami spune:
Buna dimineata!
prin troiene si nameti am deschis si eu farmacia la 7.30...si de atunci..numai antibiotice mi se cer.
Asa ca fetelor, aveti grija de voi, ca pe langa gripa mai umbla si tot felul de infectii respiratorii.
Subiectul cu alaptatul ...ma panicheaza putin, dar incomparabil mai putin decat cel cu nascutul (natural) si statul in spital.
Ufff..dar abia astept sa facem cozonac, brad, Mos Craciun..deci nu ma gandesc la aspecte dureroase inca
26+
Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!
Rebiana27 spune:
'Neata!
Oanka vei striga ca esti cea mai fericita mamica indiferent de cat de grea ti se va parea nasterea, de problemele intampinate la alaptare sau alte inconveniente pentru ca nimic nu se va compara cu implinirea pe care o vei simti ori de cate ori iti vei strange copilul in brate, il vei privi, imbaia sau plimba. Ceea ce simti va fi unic si inegalabil si-ti va strange inima de cea mai frumoasa fericire! 
Pentru a avea lichid amniotic in cantitate normala incearca sa suplimentezi portia de lichide pe zi (asa te si hidratezi in urma problemei pe care-ai avut-o la stomac).
Ioana bine-ai spus ca factorul psihologic este important in ceea ce priveste cantitatea laptelui matern. Stresul duce la diminuarea si chiar pierderea acestuia.
Andra imi pare rau ca simti dureri/contractii. In dimineata aceasta si eu am dureri de burta si mijloc si stiu ca astea pot trece drept contractii dureroase. Incearca sa te odihnesti si daca nu trec durerile in urma relaxarii sau a unui No-Spa suna la dr sau, mai bine, mergi la cabinet.
sunt sigura ca trec daca te intinzi in patut!
miria_cristina cum iti este?
Maria a luat Sami vacanta?
Eu am fost pe-afara cu Luca pret de 3 sferturi de ora (cumparaturi si admirat zapada), am pus mancarea la foc si acum ma pun pe ascultat si cantat colinde cu puiutzul meu. Revin sa citesc vestile bune cu care vin fetele de la eco astazi!
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
dayanara spune:
loriangi imi pare rau ca ati avut de suferit si tu si fetita, de pe urma virozei! si iar imi sta mintea cand aud de medic....auzi sa citesti prospectul...
rebiana si denisa si conform paginilor care le am eu aici, greutatea spusa de voi e foarta buna
andra daca ai contractii dureroase du.te la doctor ce.l mai bine, mai ales daca sunt dese
voi cand va duceti acum cu contractii , nu va pun la monitor sa vada intensitatea contractiilor? sa vada daca ele sunt cele normale sau nu?
kossir acum citit, daca.s pastile poate nu dau mari palpitatii, mai rau e cu inhalatorul
roxana
25
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
elybub spune:
Neatza fetele,
ce mutl ati scris d ecand nu am intrat de ieri!
Eu ma cam tem am cateva dureri nu foarte mari ca o jena in partea de jos, sunt oare normale pentru perioada aceasta a sarcinii? de 19 saptamani? Sper sa nu am probleme...
oanaiacovita spune:
Neata si de la mine, la pranz.![]()
Noi am fost dimineata la analize pentru hemoleucograma. Ne
sa iasa mai bine si sa nu ne interneze vineri.
M-am trezit la 4 sa merg la baie si nu a mai fost chip sa mai adorm, iar bebe a inceput spectacolul. Si cand m-am dat jos din pat a inceput sa sara pe vezica si col de nu mai puteam de durere. Mai sa fac pe mine, nu alta. Apoi pana la analize, cat am mers un pic, la fel. Nici nu mai puteam merge. Off, oare ce are cu vezica mea?!
Acum am ramas cu senzatia de usturime desi el s-a linistit.
Astept sa deschid capitol si apoi recuperez.
Oana
29+
Eric Nicholas
AMR 10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
dayanara spune:
ely ceva dureri, deranj e normal sa ai, atata timp cat sunt suportabile si nu te tin intr.una, n.ai de ce sa.ti faci griji
ioana28, ba e foarte posibil sa pierzi laptele din cauza stresului, de fapt e foarte important sa fii linistita si calma
aici dupa ce l.am nascut pe ivan,l.am tinut langa mine cat m.au aranjat apoi cand am ajuns in salon imediat m.au pus sa.l pun la san...
leo cand l.a auzit cum suge dupa juma de ora de viata, a intrebat: el face asa?
roxana
25
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
sensibila spune:
annya9 – stai linistita ! Sunt sigura ca nu a vazut si deaia este scris asa. Sunt convinsa ca e f bine bebelu.
oanaiacovita – multumesc frumos. Si tu esti o draguta iar Eric cu siguranta ca v-a fi un frumos ca mama lui.
Lara – multumesc frumos, insa toti bebei sunt frumosi si pana la urma oricum ar fi frumosi sau nu tot o sa ii iubim si o sa ni se para superbi si cei mai perfecti.
oanka80 - din cate am inteles eu, cantitatea de lichid amiotic scade odata cu cresterea beelului, deci daca e mare cred ca e normal.
Erina - bafta la eco ! Hai cu vesti bune !
bebesasha – felicitari pt printesa ! Cred ca esti de accord cu principal : ce o fi numai sanatos sa fie !
honeybaby - acum o sa luam mult in greutate. Dupa cate am citti de acum bebei ar lua cam 250 g pe saptamana, asa ca cu tot ce e acolo noi o sa ne face maricele. Important e sa fie bebei mari si sanatosi.
Fetele mare grija celor care conduceti ! Dr mi-a zis ca mai ales mare grija la frane si al cum sta centura si si mai mare grija la loviturile din spate pt ca se poate desprinde placenta de la asta ceva.
Fetele eu am niste dureri de mijloc si de oase de bazin de zile mari. Defapt de cateva zile ma doar oasele, se zice ca se mareste bazinul. E adevarat ? La mine e destul de mare, cat sa se mai faca ? 

Eu sper sa se mai domoleasca duduia zapada nitel ca sa pot pleca linistita in Bucovina de sarbatori sis a pap de acolo pepeni murati, mamaliga cu cartofi si lapte prins de la stana dupa care poftesc de asta vara, dar vara nu se face asa ca am ramas cu pofta.
e in burtica
+28 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!