Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (63)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

'Neatza!
Va pup cu drag pe toate si anunt ca si aici a venit iarna!E frig si bate si vantul, dar e frumos...Imi vine sa cant colinde ca atmosfera e super!Pana alaltaieri nu aveam parca nici un indiciu ca vine Craciunul,si uite,acum...In ciuda problemelor ce le creaza,are si iarna(si mai ales luna cadourilor...)farmecul ei.

Andira:

Andra:a nins foarte frumos si la voi!Imi place cutu ala latos!

Adriana:asa de frumos ai povestit despre uimirea puiului tau!Sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi!

Oana:mamica inimoasa,bafta la analize!Si ai grija de tine si de cei dragi ai tai!

Yaia:ce mi-a placut cum ii zice Tudor la spuma...

Lara:

Kossir:calatorie placuta si vacanta frumoasa!Ai grija sa respecti indicatiile medicului!

Freedelia:dupa cate patimiti,va doresc multa sanatate, intregii familii,multa putere si rabdare tie si sotului tau,aveti grija de voi!

Denisa:Honey iar m-a cucerit cu dragalasenia ei!Iar filmuletul cu taticul care isi"culca"bebelashul...am ras una buna!Te pup!Cu tot cu burticutza si catelul si pisica din dotare!

Alina:multumesc de pupici si de grija cu care ai ales florile,esti foarte atenta la detalii si draguta, ca de obicei!

Nibi niki:bine ca sotul tau e mai bine!Ai grija de tine,bine ca nu ai avut probleme mai mari cu masina!

Stefimic:daca te consoleaza cu cevasi eu tot ca o balenutza ma miscSi tocmai m-au anuntat de la sefi ca imi dai concediu abia in ajun de Craciun,adica o sa am fix o zi de stat acasa si de facut pregatirile celor mai frumoase sarbatori din an...Ah,incerc sa nu ma enervez...

Loriangi:eu am avut o raceala si o tuse pe care le-am tratat cu:sirop facut din 2 cepe rosii,curatate si taiate in patru,10 nuci crapate,puse apoi asa la fiert impreuna cu un pahar de zahar si 1 litru de apa.Le lasi sa fiarba asa,pana ce ramane cam 150 de ml. din litrul acela de apa,apoi strecori siropul si bei de trei ori pe zi din el...Medicamente mi-a prescris Indometacin supozitoare2x1,Septogal cu lactoferina,de supt(ma durea si gatul),si in final,ca sa scap de "behaiala",sirop de tuse Humex,dar pentru sugari si copii mici,cate o lingurita de trei ori pe zi.Si a zis ca daca se agraveaza, sa iau Ampicilina de 500 mg. de 4x1/ zi.Noroc ca n-a fost nevoie sa bag antibiotic,a trecut in vreo 8 zile...A, si bineinteles,vitamina C si citrice si ceaiuri caldute,la greu...
Si iti doresc muuulta sanatate!

Bebesaha:felicitari pentru fetitza!Pai daca nu ar fi ele,noi la cine am trimite baietii in petit?!

Greenfrog:, felicitari pentru vestile bune!

Vad ca ati discutat intens despre alaptat,eu am alaptat mult,a fost neplacut si dureros la inceput,pana ce m-am obisnuit cu senzatia...Dar erau cele mai frumoase momente cand il vedeam cum se cuibarea si se tot prostea pe acolo...Cand ii vedeam falcutzele molfaind si-l stiam asa de relaxat si de satisfacut,imi crestea sufletul...Am avut mare noroc ca eram"laptoasa" bine de tot,in primele 6 luni l-am hranit exclusiv la san,era ca un pepenash de rotunjorSper sa ma ajute Dumnezeu sa am lapte si acum,eu semne de colostru am ceva,dar slabute,dar asa a fost si data trecuta,nici nu stiam de fapt data trecuta ca trebuie sa am colostru sau nu trebuie,dupa ce am nascut a fost mai greu ca ma durea si cusatura, si sanii,eram cam bleaga ca pierdusem mult sange la nastere,dar pana la urma ce a contat e ca a crescut si s-a dezvoltat armonios,slava Domnului!Ceea ce va doresc si voua cu drag,adica:sa fiti sanatoase,sa nasteti cu bine si sa aveti laptic sa va hraniti pruncii!!!
Pregatiri speciale ale sanilor nu am facut,am auzit si eu ca ar fi bine sa ii freci cu vreo luna inainte de a naste cu un prosop mai aspru,ca sa se "caleasca"pt. ce va urma,eu am avut probleme, dar nu la inceput,ci mai tarziu,cand ii ieseau dintisorii-atunci era jale si ma rodea cu furie,ca il dureau gingiile-dar a trecut si faza aia...Gata,zicet-mi careva sa termin ca se termina capitolul si eu va innebunesc cu palavragelile mele...concluzia mea e ca nimic nu e prea greu cand e vorba de puiutii nostrii
Va pup cu drag pe toate si va citesc!

Maria 25+
Mami de Sammy si de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

kossir,ma bucur ca ti-a dat unda verde la calatorie, si ca in curand vei ateriza pe meleagurile mult iubite. Cu toate astea , sa te pregatesti pt. tot ce vei gasi in tara, pe langa lucrurile placute, frig, zapada, gripa porcina, etc.
Sa fie bebelina bine ingrijita

Honey, mi-a placut la nebunie filmuletul cu honey-catelusa...deci chiar e distractiva...dar nu la fel de distractiva ca taticul cu bebelusul...Oare ar fi posibil sa fie neregizat filmuletul ala?...Orice mi-ar veni in minte, doar sa ma urc in patutul lui bebe-NU!

Bebesasha, sa fie bebelina sanatoasa, ca va aduce ea o "putza" acasa, cand creste mare

Andra , eu zic ca trebuie sa ne invatam de acuma cu tot felul de dureri..nu degeaba toti zic ca e cel mai greu trimestru. Repaos mult, si grija la efort!

Oanka , ce n-as da sa fiu la fel de inteleapta ca tine, si sa fiu dispusa sa indur orice pt grasunelu' meu...Dar experienta mea de alaptat a fost groaznica, si a durat 3 saptamani, iar pe cand a inceput sa fie acceptabil, mi s-a terminat si laptele

De data asta, daca in primele zile imi vad din nou sfarcurile sfasiate, trec cu incredere la pompa si ii dau lapticul din biberon. Pompa o suportam mult mai bine

sensibila , felicitari pt eco si fetita grasunica

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 28 saptamani
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Rebiana:
Da, a primit vacanta,e taaaaare bucuros, mai ales ca acum a nins,de-abia asteapta sa faca ture cu sania prin curte si pe deal,pe derdelus,poate si cu tati cu atv-ul,imi pare rau doar ca are asa o sensibilitate la receala, ca nu poate sta in tihna, dar ma tem tare sa il las,mai ales ca e si frig,si viscol...
Oricum, de-abia a inceput iarna,nu va duce lipsa de ocazii de a se distra in zapada...
Multumesc de intrebare,asa de draguta si atenta esti mereu...

Maria 25+
Mami de Sammy si de

Mergi la inceput