*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (93)*
Raspunsuri - Pagina 20
bertha spune:

Am terminat si eu curatenia.
Bine, in sufragerie nu s-ar zice, Ioana a rupt niste hartiute si a insirat tot ce a gasit in cos, plus bilele lui Darius...e la fel ca inainte.
Dar eu sunt multumita in sinea mea ca am facut.
Rezultatele celor 3 analize de scaun sunt bune, deci pb digestice nu-s.
Aia nu, ailalta nu...nu stiu ce a avut, important e ca s-a terminat. Acum mananca din nou rezonabil pt nivelul ei, macar nu refuza mancarea si are 3 mese/zi, cantitate mica, dar ce mai conteaza.![]()
Se apropie sa vina si baiatul de la bunici, ce bine, ca ma topesc de dorul lui. Vroiam sa mergem noi sa-l luam, dar cred ca renuntam, ca ne e teama sa plecam cu fata pe vremea asta, la cat ii place ei in masina
ne mananca urechile pana la Craiova. Ieri frate-meu aparcurs distanta Bucuresti-Craiova in 5 ore si 40 min.
Mai bine il aduce bunicul cu trenul.
In alta ordine de idei, ne dor maselele. Gingiile, de fapt. Rau. Se trezeste noaptea f nervoasa si-si baga mana-n gura, doar tzitzi o mai consoleaza putin. Se vad clar maselutele, 4 puncte albe in gingie ca niste varfuri de munti inzapeziti. Nu mai stiu daca v-am spus ca ea deschide frumos gura si zice "aaaa". L-a vazut pe Darius ca face asa cand ma uit la gatul lui (daca-l suspectez de ceva) si, cum ma vede cu lanterna, cum face "aaaa".
Rareori ma refuza, asa ca-s permanent la curent cu evolutia situatiei.
Ana, Andra si Andrei
Sa fiti sanatosisi norocosi!
Monicus, vazut poze, frumoasa fetita mai ai!
Sa fiti sanatosi!
Babyzapi, ce bine ca au venit socrii si te relaxezi si tu. Si mai si mananci, uraaaaa!
Amalia, spor la impachetat! 2 sapt e mult, cred ca e indicat sa deschizi dulapurile copiilor si sa bagi totul in geamantane.
Despre Viena...las' ca mai cresc ei si vine si timpul nostru pt calatorit. Sper.
Eu m-as multumi cu un we cu tati la munte, ici la Sinaia, dar mai am de asteptat. Sa fim sanatosi ca ne plimbam la pensie.
A! Faza cu piciorusul o facem de mult timp si noi si, cand isi aminteste, se apuca singura de talpita si face "puuuu" si tre' sa trecem la treaba pana se plictiseste. Si se plictiseste greu.![]()
Ginye, ce baiat mare ai, deja va plimabti de manuta!
Darling deci Edu e atras si de alte tz din vecini
Nu refuza nimic!
Hera, ce mai face Lorena? A uitat de tzitzi total? Niste poze ar fi f necesare, ca n-am mai vazut-o de multisor pe dragalasa ta.
Anca, Alra, unde disparurati?
Aleinad, cum mai merge cu papatul la voi?
Olivia, rugam frumos golanul sa te invoiasca putin, cat sa mai povestesti si tu 2-3 randuri acolo.
Ralucutza, sa fie intr-un ceas bun mutarea voastra si sa aveti numai satisfactii! Acomodare rapida! Am vazut o fetita frumoasa foc!
Dandusa si tu ai disparut...![]()
Corina, sunteti tot la mare? V-a prins zapada acolo?
Malinas, ce mai face David? Au fugit bubitele?
Cameliam, ce mai faceti? Cum mai stati cu somnul?
Acestea fiind zise, ma duc sa bag un somnel-mititel langa dsoara mea.
Bertha, mami de frumuseti rare -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
lorellay spune:
hop si eu cu intarziere si va dau un buchet mare mare de
La multi ani Ana,Andra Sara Otilia si Andrei
sa cresteti mari si sanatosi si ciminti!Mamici MOnicus, Isaelena si caterinas..sa aveti parte numai de bucurii din partea stumfilor vostii...
www.duracell-romania.ro/galerie-foto/lorellay/2/" target="_blank">[ Un vot pentru Codrin va rog mult!]
monicus spune:
Multumim frumos pentru cuvintele frumoase. Da, este o printesa foarte frumoasa. Seamana cu tati si cu mami. 
Ce bine ca acum mananca mai bine si ca rezultatele sunt bune. Felicitari. Bravo ca ai reusit sa faci curatenie. Eu nu am facut nici o curatenie. Fac cele pe care trebuie sa le fac saptamanal, baie, bucatarie dat cu aspiratorul in fiecare zi, cu mocul. sters prafu... si de spalat... cele saptamanale.
| Citat: |
citat din mesajul lui bertha Ana, Andra si Andrei Sa fiti sanatosisi norocosi!![]() Monicus, vazut poze, frumoasa fetita mai ai! Sa fiti sanatosi! |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
Pozele printesei la un anisor
monicus spune:
Scumpa mamica multumim frumos. Nu are nimic. Multumim ca toata lumea s-a gandit la noi. 

| citat din mesajul lui lorellay hop si eu cu intarziere si va dau un buchet mare mare de ![]() La multi ani Ana,Andra Sara Otilia si Andrei sa cresteti mari si sanatosi si ciminti!Mamici MOnicus, Isaelena si caterinas..sa aveti parte numai de bucurii din partea stumfilor vostii...![]() |
pozele mele
Povestea nasterii
Andy08 spune:
de la 35 cm de zapada si -20 de grade! Ei, tot e bine, ca in alte orase au fost -40, -50, asa ca la noi e cald. ![]()
Iar sunt in urma cu urarile:
Cecilia de Ank83
Diana Gabriela de Alexutza_26
Matei Constantin de Lucie
Diana Elena de Mirela_1
Ana de Monicus
Andra Sara Otilia de Isaelena
Andrei George de caterinas
Sa cresteti mari si sanatosi!
Andy, mami de
Andrei
babyzapi spune:
Bertha felicitari pt rezultatele bune de la analizele de kk. Bine ca nu este nimic si ca a trecut si perioada in care nu papa nimic. Usor-usor incepe sa pape mai bine. Al meu deja ma minunez ca de vreo 4 zile i-am marit portiile de papica de la fiecare masa si aproape intr-una infuleca ceva...iar cu painea....cat stam noi la masa si mancam in tot timpul asta tre sa pape si el paine ![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas-un baietel poznas
RAPHAEL IUBITEL
Cu mine la bucatarie
monicus spune:
Multumim frumos... 
Asta da iarna adevarata. si cu zapada si cu frig, parca sunteti al polul nord.. pai.. daca stau sa ma gandesc parca ati fi.. ca distanta mare nu ar fi chiar asa de mare.
si noi aici in Bucuresti a venit iarna adevarata.. si s-a pus stratul de zapada de vreo 10 cm.. si sunt cred ca vreo -3 grade afara si bate atat de urat vantul... As dori sa iasa soarele sa profitam si noi de zapada.. sa ne jucam cu ea...
Chiar astazi am scos-o si eu pe zapada... si s-a tot uitat la zapada si ii placea sa se joace cu zapda.
Aseara am fost si noi si am facut vaccinul S-a comporat bine, doar un pic a plans, dar ff un pic.
Avem 77 cm, si 9400 g
Am crescut... pai... sunt fetita mare acum.
Multumim dragi mamici.
citat din mesajul lui Andy08 de la 35 cm de zapada si -20 de grade! Ei, tot e bine, ca in alte orase au fost -40, -50, asa ca la noi e cald. Iar sunt in urma cu urarile: Ana de Monicus |
pozele mele
Povestea nasterii
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui bertha [brRezultatele celor 3 analize de scaun sunt bune, deci pb digestice nu-s. Aia nu, ailalta nu...nu stiu ce a avut, important e ca s-a terminat. Acum mananca din nou rezonabil pt nivelul ei, macar nu refuza mancarea si are 3 mese/zi, cantitate mica, dar ce mai conteaza. |
Spuneam eu ca si celelalte analize vor avea rezultate bune. Ma bucur ca v-ati linistit si, mai mult, ma bucur ca Ioana a inceput sa pape. Bravo, tineti-o tot asa.

Vroiam sa mergem noi sa-l luam, dar cred ca renuntam, ca ne e teama sa plecam cu fata pe vremea asta, la cat ii place ei in masina ne mananca urechile pana la Craiova. |
Chiar daca ar fi stat cuminte in masina tot nu era recomandabil sa plecati cu ea pe vremea asta. la cate blocaje sunt pe drumuri ... mai bine acasa la caldurica.
Aleinad, cum mai merge cu papatul la voi? |
Daca ma intrebai pana luni ti-as fi raspuns satisfacuta ca foarte bine. Si s-a vazut la cantar, 300 g in 2 saptamani. Dar ieri a fost mai lingava iar azi, dupa doua vaccinuri, bineinteles ca n-a mancat mai nimic. Sper totusi sa revina la bune sentimente peste cateva zile.
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze 1 an
Povestea nasterii
aleinad.g spune:
Am si eu o intrebare pentru cozonaceii care au facut Infanrixul si Priorixul in acelasi timp. La ce reactii trebuie sa ma astept? Au fost probleme? 
Poze 1 an
Povestea nasterii
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui monicus Aseara am fost si noi si am facut vaccinul S-a comporat bine, doar un pic a plans, dar ff un pic. |
Chiar de ziua ei? Railor! O sa-i spunem peste ani sa va certe.
Avem 77 cm, si 9400 g |
Felicitari! Noi avem 77 cm si ... 8800g.
Poze 1 an
Povestea nasterii