*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (93)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui bertha
Malinas, ce mai face David? Au fugit bubitele?

Felicitari pt vestile bune de la analize.Bine ca totul este ok, si o sa vina el si pofta de mancare.

David este ok cu bubitele, acum stim sigur ca e de la lapte, nu de la iaurt, nu de la branzica de vaci si de la laptele de vaca.Nu i-am facut analize, dar ii trecusera bubitele si pentru ca tot l-am testat in perioda respectiva cu iaurt si branza si am vazut ca bubitele ii trec si nu mai face altele, deci nu avea probleme cu aceste 2 produse pe care eu le suspectam, i-am facut gris cu lapte si imediat au reaparut.M-am dus cu el la medic si doctorita mi-a confirmat ca sunt copii care nu tolereaza laptele de vaca si bubitele sunt prima reactia organismului. Prin urmare fara lapte de vaca 2-3 luni, daca dupa perioada asta bubitele isi fac din nou aparitia facem si alte investigatii.Deocamdata la iaurt si branza de vaci avem liber, iar dupa iaurt nu mai scoate afara, deci o luam cu pasi mici.

_

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700 gr. 11 luni, 76 de cm si 11,00 kg, 1 AN, 76 de cm si 10,60 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g

Am si eu o intrebare pentru cozonaceii care au facut Infanrixul si Priorixul in acelasi timp. La ce reactii trebuie sa ma astept? Au fost probleme?

Dupa 2 zile febra 38.2, o singura doza de nurofen. Atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Pai.. sa ne programasem... si nu avea nici un sens sa amanam. Pai ne tot gandeam sa mergem sau nu.. ne era frica de vreme... ca batea vantul tare... si cu zapada. Dar pana la urma am scos-o la capat.. ca facem si gata si ne scapam... suntem curajoase. Da.. ce cadou i-am facut, dar sunt mandra de ea, ca a plans doar un pic. Suntem rai, dar nu aveam incotro.. in alte seri nu puteam ca ne era frica si de vreme si mai interveneau alte lucruri, de aceea am optat asa. Sa tii minte si sa nuuiti sa ii spui. Ok?
Felicitari pentru rezultate.

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g

Citat:
citat din mesajul lui monicus

Aseara am fost si noi si am facut vaccinul S-a comporat bine, doar un pic a plans, dar ff un pic.

Chiar de ziua ei? Railor! O sa-i spunem peste ani sa va certe.
Citat:

Avem 77 cm, si 9400 g

Felicitari! Noi avem 77 cm si ... 8800g.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze 1 an
Povestea nasterii

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Pozele printesei la un anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Buna seara de la Budapesta!
Noi am plecat ieri la 6.30 din Bucuresti si am ajuns la 21, ora locala. Arianna a fost super cuminte. Doar seara, a avut 2 reprize de plans isteric de a trebuit sa oprim sa pape tzitzi, dar a plans putin, per total. Nu mi-a venit sa cred ca a fost asa bine pe drum.

Sunt cam zombi de oboseala. Sambata a trebuit sa plecam val vartej de la mare ca a murit bunicul sotului. Asa ca am facut bagajul pt marti pe ultima suta de metri.
Ma duc la nai, ca nu mai pot

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Bravegirl felicitari pt. Arianna pt. cum s-a comportat la un drum asa de lung cu masina .Condoliante pt. bunicul sotului .Sedere placuta si drum bun in continuare spre Viena (mai mergeti nu?)
Monicus Ana frumusica , am vazut pozele !

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Salutare la miezul noptii

Azi am stat numai in casa ca a plouat aici si cat a dormit smecherul si in rest printre picaturi cat a fost si tati acasa ce-am putut sa fac....blog Am postat o gramada azi, pt cine se plicti si are chef sa citeasca, gasiti articolele sortate pe Categorii in dreapta

Ma duc acum sa citesc si eu din urma ca sunt restanta dar intai deschid capitol nou, va pup.

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land
Blogul meu
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

*Capitolul 94*

Mergi la inceput