*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (93)*
Raspunsuri - Pagina 19
carmendu spune:
La multi ani, Ana de Monicus!
La multi ani, Andra de Isaelena!
La multi ani, Andrei de caterinas!
Sa fiti sanatosi si fericiti!
azi a venit si la noi mosu'. multumim pentru cadou. o sa-l pun sub brad.
mosul nostru a plecat de la noi de o saptamana. da' a plecat tare departe. tot ce sper e sa ajunga pana la craciun.
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
Amalia spune:
La multi ani, Ana de Monicus!
La multi ani, Andra de Isaelena!
La multi ani, Andrei de Caterinas!
Sa fiti sanatosi, voiosi, voinici si sa va bucurati parintii!!
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
Amalia spune:
N-am mai reusit sa mai intru decat ca sa va citesc.
Sotul meu a fost mai mult plecat si maine se pregateste iar sa decoleze...de data asta..la Viena
. Imi pare sincer rau ca nu-l pot insoti, ca as fi platit oricat biletul de avion sa plec si eu cu el....dar...ramane pe alta data
Deh, am puiut mic, inca alaptat, ajutoare....nop..asa ca stau cuminte.
Mi-am promis ca peste vreo 2 ani sa mergem toti 4 si sa facem sarbatorile de iarna acolo
..poate daca-mi pun asta in cap, imi si iese
.
De maine m-am decis sa ma apuc de bagaje (asa printre picaturi), pentru ca luni plecam cu totii la socrii 2 saptamani. Mi se pare atat de mult timpul de stat acolo, incat nici nu stiu ce sa bag in bagaje..mai ales ca e iarna
.
In paralel, dai cu curatenie, dai cu lectiile de vacanta sa fie gata pana vineri (daaaa, stiu, n-ar trebui sa aiba...
..vezi sa nu
), dai cu dintii care nu vor sa iasa si pace
.
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
babyzapi spune:
Isaelena imi place foarte mult blogul printesei tale carliontate. Pupici 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas-un baietel poznas
RAPHAEL IUBITEL
Cu mine la bucatarie
monicus spune:
Multumim frumos draga mamica.
| Citat: |
| citat din mesajul lui carmendu [b] La multi ani, Ana de Monicus!![]() Sa fiti sanatosi si fericiti! azi a venit si la noi mosu'. multumim pentru cadou. o sa-l pun sub brad. ![]() mosul nostru a plecat de la noi de o saptamana. da' a plecat tare departe. tot ce sper e sa ajunga pana la craciun. |
Multumim Amalia. Esti o mamica pe cinste tare buna. Stii ceva? Ielel aceste abutonam telefonul si ma uitam la mesajele primite in aceasta zi speciala.. si am gasit si mesajul tau. L-am pastrat si il vi pastra in telefon pentru ca m-am bucurat tare mult cand l-am primit. Te-ai gandit la mine in acele clipe si iti multumesc pentru mesaj.
Apropo de plecare... te cred ca ai dori sa pleci si tu cu sotul.. ar fi fost tare furmos... dar flacaii te solicita... , dar cine stie poate nu o fi asa de greu.. si plecati cu totii, pentru ca ati schimba aerul si mai ales este un oras superb in aceste zile de sarbatoare. Poate visul se va realiza si veti reusii sa pleacati cu totii. Cand esti plecata sa ne dai un semn ca ati ajuns cu bine. Ok?
Pai.. te gandesti bine sa incepi putin cate putin sa faci bagajele... Spor la impachetat.. si aveti grija de voi pe acolo.
babyzapi Gata curatenia??? Ce ai mai facut cu parchetul? Cand trebuie sa vina socrii?
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
Pozele printesei la un anisor
monicus spune:
Poze facute la petrecere de un anisor.
http://family.webshots.com/album/575922622RKzZPE
Si cum fac jucariile primite
http://family.webshots.com/album/575922622RKzZPE?start=96
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
Pozele printesei la un anisor
isaelena spune:
Dragi mamici si pitici multumim mult pentru urari!
Baby multumim de apreciere!
Monicus f frumoasa printesa, si dragalasa, la fel ca si parintii...sti tu:aschia nu sare departe de trunchi!
babyzapi spune:
Monicus superba Ana
la petrecere si rochita foarte frumoasa. O printesa mica si dragalasa
.
Curatenia am terminat-o la timp, cu parchetul am scos-o la capat spalandu-l cu o carpa pe care nu o mai storceam de apa...am fost la un pas de a umfla parchetul de cata apa am pus, dar am scapat de solutia minune. Socrii au venit de luni, sunt super relaxata, mananc de 3 ori pe zi + gustari intre mese, azi facem si noi bradul 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas-un baietel poznas
RAPHAEL IUBITEL
Cu mine la bucatarie
Darling_ spune:
A venit Mosuuuuuu!!!!
Edu e foarte incantat, pun poze mai tarziu ca iesim la cumparaturi.
Multumim Mosului si ajutoarelor de Mos 
Mergem in London la magazinul romanesc sa luam carnati si varza murata pt Craciun iar diseara mergem la concert la Depeche Mode. Yipeeeeee. Fug
Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele
Ramo2007 spune:
Buna fetelor,
Am fost cu Sara afara si a tras o cazatura in zapada...a plans ca nu avea manusi...dar i-a trecut repede.Iesim si mai pe seara cand vine tati.
De maine se anunta geruri mari -10 grade 

Cred ca noaptea o s-o luam cu noi in pat ca sa nu-i fie frig.Dimineata m-am trezit la 5.30 sa dau drumul la soba si era cam frigut in casa.
Pitica s-a culcat la 22.30 si s-a trezit la 10...pe la 7 a baut apica si s-a culcat la loc.Niciun semn de dintii de sus...gingia inflamata, dar ei n-au iesit.