*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (93)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Bebecriss sa-ti fie de bine noua frizura, se vede pe fata ta ca tare bine te simti cu noul look. Iti vine f bine!

Otilia, la tz lu soacramea nu prea se uita dar a venit o prietena in vizita care are o bebelusha de aceeasi varsta cu Edu. Alapteaza si ea si am zis sa vedem cum reactioneaza Edu daca-l punem la sanul ei. Crezi ca a refuzat?????? Ha, da de unde... Infuleca cu spor fara sa ma bage in seama.

Edit - stau in beaconsfield (la tzara as putea spune), destul de aproape de londra (cam 20 de min cu masina)

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Bebecris imi place f mult tunsoarea! mi-am sucit un pic gatul sa vad pozele..
Criss luni plecam, primul zbor al lui Thomas...asta imi cam da emotii, cu toate ca nu cred c-o sa faca figuri, darnu poti stii niciodata. cred , totusi, ca prefera o decolare decat husa de ploaie, din cate am vazut pana acum

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

Multumim de urare!
noua Otilia ni s-a parut un nume deosebit, si ne place...a fost propunerea lui tati, dar am convenit sa ne placa amundorora numele alese! Andra si Sara am ales eu, si Otilia tati....avea si el dreptul la un nume, si s-a gandit si razgandit de 1000 de ori, pana in ultima saptamana!
Nici mie nu imiplacea nici Adriana si nici Elena cand eram copil, mai ales ca pe tata il cheama Adrian, si femeia care m-a crescut pronunta "Andriana" si uneori trebuia sa ma concentrez sa vad daca se refera la tata sau la mine, ca uneori a/ul de la sfarit se auzea foarte incet!
Pitica noastra oricum are de unde alege din trei nume!

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Hello!

Ana, tiza mea Andra Sara Otilia, Andrei George, sa cresteti sanatosi, cuminti, norocosi sa fiti in viata!

Isaelena, tot uit sa te intreb cum de-ati ales Otilia. Mie multi ani nu mi-a placut numele meu si ca n-am avut alternativa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

Multumim tuturor pentru urari! Toate cele bune si piticilor vostri, si numai sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Poze noi la semnatura cu piciul si prima lui ninsoare!

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Eu sunt cu o bucata de grasuna agatata de picioarele mele, si o tine asa de dimineata Probabil dintii sunt de vina...

La multi ani, Ana!

Bebecris, interesanta frizura, te prinde bine. Eu as fi curioasa cat de repede il aranjezi tu acasa si daca iese la fel. Machiajul imi place tare mult
Gynie, ce poze frumoase! Pare tare interesat Stefanut de ce se intampla afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

La multi ani, Andra de Isaelena!
La multi ani, Andrei de caterinas!
Bebecris,sa-ti fie de bine noul look.Te prinde foarte bine!
Ginye,multa sanatate!

Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

se coafeaza extra rapid...pb este ca nu stiu daca o sa tin foarte mult partea lunga din dreapta pt ca ma cam incomodeaza si in timpul zilei il tin dat dupa ureche...si l-as taia la fel ca in stanga...cred ca pana de craciun o sa ma duc la salon..machiajul a fost superb...e usor de aranjat...

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Eu sunt cu o bucata de grasuna agatata de picioarele mele, si o tine asa de dimineata Probabil dintii sunt de vina...

La multi ani, Ana!

Bebecris, interesanta frizura, te prinde bine. Eu as fi curioasa cat de repede il aranjezi tu acasa si daca iese la fel. Machiajul imi place tare mult
Gynie, ce poze frumoase! Pare tare interesat Stefanut de ce se intampla afara

Laura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si Rebeca (16 sep. 2005)
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

UN VOT PT UN DAVID ADORMIT

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

giney....ai avut o idee buna ca ai iesit cu stefanutz de mana afara...asa treb sa fac si eu ...maine daca se opreste vantul cred ca asa ies si eu pe langa bloc ca sa-l obosesc si dupa aia, somn si papa si dupa amiaza merem in parc la mosu'

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

UN VOT PT UN DAVID ADORMIT

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Bebecris cu caruciorul deja nu mai merge. Pe zapada e f greu de impins carutul. Asa ca 30 de min in parcul din fata bl de manuta e de ajuns.

Laura Micky

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput