*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (93)*
Raspunsuri - Pagina 17
monicus spune:
Multumim frumos pentru cuvintele frumoase. Am vazut poze frumoase cu o primntesa prin zapada. Vad ca nu spune nimic, ii place sa stea in zapada si sa priveasca cum ninge. Scumpa e. Dulce foc.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramo2007 LA MULTI ANI COZONACEILOR SARBATORITI ASTAZI!Sa fie sanatosi, voiosi alaturi de cei dragi! Multumesc fetelor...aveti dreptate e din cauza dintisorilor lipsa poftei de papa...e gingia de sus varza Aseara s-a culcat a 22.30 si a dormit pana la 10.15, cu 2 treziri pt. apica.Am iesit la zapada, in curte si i-a placut tare mult...intindea manuta sa prinda fulgii si sa-i bage in gurita. Am pus la semnatura cateva poze mai noi si de astazi de la zapada. http://community.webshots.com/album/575769112VOLeqn?start=24 Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 Visul meu implinit, Sara Maria! Poze cu printesa mea |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
monicus spune:
Ce mamica dragutza esti... multumim frumos.
Si tu te confrunti cu aceeasi prblema... faptul ca nu prea te alsa sa faci ceva la calculator? Mai nazdravan mai este..David.
Pupici
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olivia26 [red][b] La multi ani, printesa Ana de Monicus!![]() |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
bebecris spune:
merci, Ramo....
si noi am fost afara..inasa david a dormit precum bebelusii...s
-a trezit brusc si cand l-am dat jos din carut a plans...nu-i placea ca batea vantul si il intepa la obraji...asa ca nu prea a facut cunostinta cu zapada
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
UN VOT PT UN DAVID ADORMIT
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
mamiseli_11 spune:
Bebecris super schimbarea. Foarte interesanta tunsoarea. Sa iti fie de bine!
Gynie imi pare rau ca nu te simti bine. Cumva esti meteosensibila? Te doare capul de la schimbarea de vreme? Oricum ai grija de tine si daca nu cedeaza, incearca un consult. Pupici
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
ginye55 spune:
Am facut si noi cunostinta cu zapada.
Incerca sa prinda fulgii care cadeau pe carut si sa-i bage in gurita.
A ras in hohote cand a vazut cum se sparge un bulgare de zapada. Bucurie maxima! 
Criss 
Raluca super...Australia! Acomodare rapida si te asteptam cu vesti de acolo. 
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Mamiseli dureri de cap nu am mai avut din timpul sarcinii. Oricum joi am programare la dr. 
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
mamiseli_11 spune:
Oceanborn multumim de intrebare, per ansamblu e totul bine. Mirunel imi cam scoate peri albi zilele astea. Si-a scos un somn ziua (cel de dimineata) si e mai obosita ca de obicei incat la somnul de dupa masa e asa de agitata ca nu-i mai intra nimic in voie. Si vrea in brate, in secunda 2 vrea jos si iar in brate si tot asa.
Mi-a placut foarte mult sa citesc ce mai face Thomas, ma uimesc copii nostri in fiecare zi de cate stiu sa faca si mai ales cat de multe inteleg ei acum. Le lipseste doar capacitatea de comunicare coerenta altfel nu cred ca le-ar tacea gurita.
Va pupam, ma duc sa scot din dormitor monstruletul care nu doarme si sa il scot la zapada.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
babyzapi spune:
Ana de Monicus, LA MULTI ANI cu bucurii si multe impliniri.
Andra de Isaelena
Andrei de Caterinas
Ralucutza sa fie intr-un ceas bun mutarea si sa va acomodati repede. Super schimbare, incepeti o viata noua
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas-un baietel poznas
RAPHAEL IUBITEL
Cu mine la bucatarie
criss703 spune:
Bebecris ce schimbare radicala
, felicitari ca ai avut curaj iti vine bine 
Cherie
blondutu si mamica cea ocupata
Olivia azi am ascultat si noi colinde pe laptop (ne-ai dat idei )
Ce mai face cel mai tanar membru al familiei
? mai rastoarna casa ?
Oceanborn deci ati facut cunostinta cu husa de ploaie
, noi am folosit-o putin (tot in Italia hihi ) pot sa zic ca a stat cuminte dar se vedea ca nu-i convine
.Cnd plecati la Madrid?
Bravegirl ai plecat deja la Budapesta??
..si n-am urat drum bun ...
Arla ne-ai pacalit iar ..inca asteptam poze de la petrecere 
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Aseara s-a culcat a 22.30 si a dormit pana la 10.15, cu 2 treziri pt. apica.