*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (93)*
Raspunsuri - Pagina 16
Darling_ spune:
Multumim de intrebare, suntem cat de cat mai bine, adica am intrat intr-o rutina. Cu buni se intelege f bine ca-l alinta toata ziua. Unele lucruri nu prea imi convin dar sa zicem ca e temporar si sunt multumita ca stiu ca e hranit culcat si schimbat cand trebuie Se joaca cu el, ii citeste, l-a invatat sa zica ham ham, sa scoata tot felul de sunete si chiote. Ieri cand am venit de la serviciu l-am gasit dormind pe burta ei, ea se uita la tv. Mai papa tzitzi, cateodata ma musca de zic 'GATA nu-ti mai dau! dar ma trage de tricou si e asa de in love cu ele ca uit de muscaturi. Cand simte ca ii vine sa ma muste incepe sa zambeasca cu tz in gura de ii iese limba pe langa tz si incepe sa zica lica-lica-lica. Ma capseaza si apoi rade cu gura pana la urechi cand il cert. Pe el il distreaza chestia asta. 
[quote]citat din mesajul lui mamiseli_11
Darling m-am distrat cu patania voastra cu 999. Dar e de luat aminte ca si donsoara mea se joaca la telefon. Cum mai e cu serviciul? Si Eduard cum se descurca cu buni? Mai papa titi? Pupici.
/quote]
Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele
Darling_ spune:
Oceanborn, ne-am adaptat, nu pot sa zic ca nu ma deprima cateodata vremea asta mohorata. Dar sunt si zile insorite si calde, si profitam la maxim, iesim ca reptilelele la soare
. Incerc sa ignor vremea, ca altfel o iei razna. Partea buna e ca nu avem zile caniculare dar nici geroase. In mare e o temperatura constanta si cand nu ploua e chiar placut. Aerul e f curat si nepoluat, fara praf si multa multa verdeata. E tare frumos cand e senin si soare.
Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele
Otiliav spune:
Hello!
Ana,
tiza mea Andra Sara Otilia,
Andrei George, sa cresteti sanatosi, cuminti, norocosi sa fiti in viata!
Isaelena, tot uit sa te intreb cum de-ati ales Otilia. Mie multi ani nu mi-a placut numele meu si ca n-am avut alternativa.
Adriana, in Londra locuiti ca nu ai orasul trecut la profil si nu-s sigura.
Ia zi o trage pe soacra de titi cand nu esti acasa
?
Ralukutza, ce departe plecati. Drum bun si acomodare usoara, placuta! E o sedere pe durata determinata?
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
Ramo2007 spune:
LA MULTI ANI COZONACEILOR SARBATORITI ASTAZI!Sa fie sanatosi, voiosi alaturi de cei dragi!
Multumesc fetelor...aveti dreptate e din cauza dintisorilor lipsa poftei de papa...e gingia de sus varza
Aseara s-a culcat a 22.30 si a dormit pana la 10.15, cu 2 treziri pt. apica.
Am iesit la zapada, in curte si i-a placut tare mult...intindea manuta sa prinda fulgii si sa-i bage in gurita.
Am pus la semnatura cateva poze mai noi si de astazi de la zapada.
http://community.webshots.com/album/575769112VOLeqn?start=24
criss703 spune:
Darling hihi mi-am verificat si eu telefonul la apeluri si am 2 catre 78888 si 6663
noroc ca nu reprezinta nimic...sper !
Gynie saraca de tine cu durerile de cap , le cunosc asa de bine stiu senzatia sa te doara ochii in orbita
eu de obicei le am fie de la curent fie de la fiere .
Gata am fost la zapada
a incercat sa prinda fulgii
, a sfaramat-o intre degete si a batatorit-o marunt din picioare !
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
malinas spune:
L-am scos si pe David la zapada.Nu prea intelegea de ce se topeste zapada cand o lua in manute.S-a tot aplecat sa culeaga de pe jos si a tropait ca sa lase urme in zapada proaspata.Oricum, cred ca, cel mai devreme, la nu' o sa inteleaga ce si cum e cu zapada.
Am vazut ca va intrebati de Mos.Si de la noi a plecat mosul de 10 zile, si a plecat in Bucuresti, si am vazut ca nu sunt semne ca ar fi ajuns. Incep sa-mi fac griji fiindca am trimis un alt colet sambata si azi am primit mesaj ca a si ajuns, deci f repede.Sper sa nu fie probleme tocmai cu pachetul de la mos.
_
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700 gr. 11 luni, 76 de cm si 11,00 kg.
cherieactiv spune:
am intrat 2 sec sa multuuumiiiim mosului pt surpriza !!!si sa ne scuzam de deranj
, dar cum e vb de un mos "italienizat"
speram ca i-a facut placere sa poposeseasca pe la noi la venice..mmmuaaaaa craciuniteloor!
Olivia26 spune:
La multi ani, printesa Ana de Monicus!
La multi ani, Andra de Isaelena!
La multi ani, Andrei de caterinas!
Sa fiti sanatosi si fericiti!
Nebunica, drum bun si distractie placuta
Ralu, mutare placuta si voua, tare scumpa Bianca in poze
Va pup, imi pare rau ca nu mai resusesc sa scriu, am un golan care vrea mereu atentie asa ca nici nu mai incerc sa stau la laptop il folosesc numai sa pun colinde
ca oricum ar trage de mine pana ma duc langa el, in rest suntem lela pe afara, ieri am stat 5 ore la plimbare
Mi-e dor si mie de ninsoareeeeeeeee

Sanatate multa la toata gasca
de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
bebecris spune:
http://community.webshots.com/album/575928071ozsWZc
poze cu vechiul look, dar si cu noul...astea vor aparea in revista in ianuartie!!!!
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
UN VOT PT UN DAVID ADORMIT
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
monicus spune:
multumim frumos draga mamica 
| Citat: |
citat din mesajul lui Darling_ Ana de Monicus![]() Andra Sara Otilia de Isaelena![]() Andrei George de Caterinas![]() Sa cresteti mari si sa aveti parte de bucurii, fericire, noroc. Ce mi-e dor si mie de zapada .Raluca am vazut poze cu Bianca , seamana cu tati, nu? Mult succes in Australia, sa va acomodati repede.Adriana mamica de Eduard (09.12.2008) pozele mele |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii