*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (93)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

Multumim din sufletel!

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g

La multi ani, Ana! Sa cresti mare, voioasa si sanatoasa! Monicus sa te bucuri de nazdravana ta in fiecare zi!
La multi ani, Andra! La multi ani, Andrei! sa cresteti mari, sanatosi si cuminti!

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze 1 an
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

Multumim mult pentru urare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi!

Ana pustoaica lui Monicus
Andra Sara Otilia de Isaelena
Andrei George de Caterinas

Si la Galati ninge tare frumos, un pic de vant dar merge. Si noi iesim dupa somnic afara la zapada!!

Ramodaca zici ca gingia e umflata tare, nici nu poate manca mititica ta. O doare rau si nu-i mai trebuie mancare. Cand Mirunel a avut episoade de astea de lipsa de pofta de mancare si stiam ca e de la dinti, ii dadeam numai ce vroia ea sa pape, mai mult rece decat cald (chiar si laptele il prefera rece) si multe chestii de rontait (biscuiti, covrigi, jucariile de dentitie). Nu e grav, stai linistita. Doar ca printesa are un pic de probleme de la dintisori. Cand va sparge gingia, se va regla cu mancarea. Si sa nu uiti experienta ca se va mai repeta. mai sunt multi dinti de iesit. O pupam pe printesita.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Mul;tumim frumos pentru cuvintele frumoase.
http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=10505347
melancolia din mine

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

La multi ani sarbatoritilor de astazi!
Ana pustoaica lui Monicus
Andra Sara Otilia de Isaelena[/red]

Si la Galati ninge tare frumos, un pic de vant dar merge. Si noi iesim dupa somnic afara la zapada!!

Ramodaca zici ca gingia e umflata tare, nici nu poate manca mititica ta. O doare rau si nu-i mai trebuie mancare. Cand Mirunel a avut episoade de astea de lipsa de pofta de mancare si stiam ca e de la dinti, ii dadeam numai ce vroia ea sa pape, mai mult rece decat cald (chiar si laptele il prefera rece) si multe chestii de rontait (biscuiti, covrigi, jucariile de dentitie). Nu e grav, stai linistita. Doar ca printesa are un pic de probleme de la dintisori. Cand va sparge gingia, se va regla cu mancarea. Si sa nu uiti experienta ca se va mai repeta. mai sunt multi dinti de iesit. O pupam pe printesita.

Pozele mele

Mirunica

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Ralucuta uau!! Departe mai pleci. Drum bun va zic de pe acum sa intri mai incolo sa ne spui cum e. Pupici
P.S. Am vazut o cozonacica tare frumoasa in poze. Si ce cuminte pare din poze.

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Am si eu o reteta de rafaello. tre sa scormonesc dupa ea si o scriu mai tarziu la retetele noastre. Din ce am citit parca e diferita de cea a Cristinei.

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Darling m-am distrat cu patania voastra cu 999. Dar e de luat aminte ca si donsoara mea se joaca la telefon. Cum mai e cu serviciul? Si Eduard cum se descurca cu buni? Mai papa titi? Pupici.

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Ana de Monicus
Andra Sara Otilia de Isaelena

Sa cresteti mari si sa aveti parte de bucurii, fericire, noroc.

Ce mi-e dor si mie de zapada.

Raluca
am vazut poze cu Bianca, seamana cu tati, nu? Mult succes in Australia, sa va acomodati repede.

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Darling cum suportati atata ploaie, si foggy weather? si aici ploua iarna mult,si ma enerveaza de numa'. acum de ex e lapovita, deci miroase a iarna...la 100km sunt munti albi si ninge , sper sa se transforme si lapovita asta in zapada. anul trecut a nins, daca ati vedea ce bucurie e pe strazi cand se pune putina zapada,e plin de copii, toata lumea cu aparat foto in mana..

Ralucuzza, wow, departe plecati! sper a va acomodati cat mai repede in Australia. am vazut si eu poze frumoase cu voi!

Mamiseli, pai si de gagica noastra, Mirunica frumusica ,nu ne mai zici nimic?

Ieri am iesit pe jos ca se oprise ploaia...dar dupa 5 min a inceput din nou, am pus husa, a inceput circul...deci, mai exista si de astia carora nu le place sa le strici privelistea...oricum e tare jignit si cand il pun in carut, d-apoi si cu husa..

Fiu-meu mai nou ascunde tot. dupa pat, sub brad(acesta fiind intre canapea si fotoliu, arunca tot ce prinde acolo..), sub fotolii, in sertarele unde are el acces, in genti, etc.. dupa ce caut un anumit lucru 10 min, il intreb unde e ..? si se duce sa-mi arate.. sau scoate obiectul de unde nici nu ma gandeam ca ar putea fi...ieri a disparut bibe cu apa. l-am cautat cautat peste tot. prima oara mi l-a scos dintre jucariile de plus, a doua oara a impins o masina mai mare si l-a scos de sub ea..asta dupa ce-l intrebasem unde e apa, fara sa stea prea mult pe ganduri...
Nu prea vrea sa vorbeasca, in ultimele zile a fost tare zgarcit cu povestile lui obisnuite..

mami de Thomas

Mergi la inceput