*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (93)*
Raspunsuri - Pagina 14
aleinad.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Darling_ Fi'miu a sunat sambata seara la 999 . Eu ma pregateam sa iesim la petrecerea de Craciun a firmei si mi s-a parut mie ca aud ca se juca la tel fix. Dar am zis ca da redial la ultimul nr si nu m-am stresat ca era nr lu ta'su. A sunat politia inapoi sa se asigure ca suntem ok. Bine ca eram acasa ca daca nu ar fi venit sa verifice si soacramea sigur n-ar fi dat drumul la usa . |
Ce intamplare amuzanta cu emotii!
. Pe langa asta, faptul ca Teodora imi pune alarma la ceas sa sune noaptea din ora in ora e nimic. Ce sa mai, au crescut puii nostri si au inceput nazdravaniile. Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze 1 an
Povestea nasterii
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui Ramo2007 Sara nu papa dimineata a papat tot laptele, apoi toate fructele...supa nu, fructele de dupa amiaza nu...doar vreo 4-5 biscuiti.O fi din cauza dintilor?ma gandesc ca biscuitii o gadila la gingii si de asta papa.voi ce spuneti?Ma gandesc ca daca ar fi altceva nu ar vrea nici biscuitii... |
Stai calma, o data in an nu-i problema. Nici tu nu ai chef de mancare la ore fixe ca un ceas, zi de zi. Mai mult ca sigur nu are nimic, o sa vezi ca azi papa tot.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze 1 an
Povestea nasterii
criss703 spune:
La multi ani :
Ana, printesa lui Monicus 

Andra Sara Otilia de Isaelena 

Andrei George de Caterinas 

Sa aveti parte numai de bucurii in viata puiutilor dragi !
A venit iarnaaa cu zapada si pe ulita noastra 
.De aseara a inceput sa cada cate un fulg iar azi dimineata era totul alb si inca ninge
.I-am aratat lui Sofi si mirata si incantata zicea "ceeee ceeeee"
, mai tarziu vreau s-o duc pana jos in fata scarii sa o "botez" cu zapada
.
Sorvint da eu ma tot plangeam cand era mica pt. ca nu punea mai nimic pe ea
dar acum e in regula .
Mnarcisa bine ai mai venit pe la noi ! Ce de ochisori albastrii frumosi aveti voi in casa 
Ralukkutza waw Australia , ce schimbare majora , cred ca nu mai ai timp de scris , lasa ca ne scrii de acolo .Am vazut si pozele , aveti o fetita draguta cu niste ochisori blanzi de caprioara
.Tinem pumnii sa va acomodati repede acolo si poate vine si un australian mic
ca fratior !
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui bebecris BOMBOANE RAFAELO .... |
Aceeasi reteta o am si eu dar cu unt ca mie nu-mi place margarina.
Ahh, am facut sufleul de branza. Foarte bun
, l-am papat tot, pentru Teodora a fost bleah
.Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze 1 an
Povestea nasterii
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui Ralukutzza V-am mai pus si cateva poze cu noi, facute intr-un studio.....aici: |
Ce domnisoara frumoasa s-a facut Bianca.
O dulceata, sa va traiasca, sa va bucurati de ea!Sa aveti parte numai de bucurii in Australia!

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze 1 an
Povestea nasterii
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui criss703 A venit iarnaaa cu zapada si pe ulita noastra ![]() .De aseara a inceput sa cada cate un fulg iar azi dimineata era totul alb si inca ninge .I-am aratat lui Sofi si mirata si incantata zicea "ceeee ceeeee" |
Si la noi, si la noi s-a depus zapada.
Si Teodora arata cu degetelul si facea "eee", "eee". Si noi iesim la 12 cu nasul in zapada. Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze 1 an
Povestea nasterii
Miky-ea spune:
Monicus ,Mav,Darling,Alra felitari pt frumoasele petreceri!

Monicus sa-ti traiasca printesa si sa va bucure cu nazdraveniile ei in fiecare zi!

Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
Miky-ea spune:
Ninge ca-n povesti...e atat de frumos...
Raluca,Bianca ta are niste ochi tare calzi...
Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
monicus spune:
multumim frumos criss703, aleinad.g siMiky-ea pentru cuvintele frumoase.
citat din mesajul lui aleinad.g La multi ani, Ana! Sa cresti mare, voioasa si sanatoasa! Monicus sa te bucuri de nazdravana ta in fiecare zi! ![]() La multi ani, Andra! La multi ani, Andrei! sa cresteti mari, sanatosi si cuminti! ![]() Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995) Poze 1 an Povestea nasterii |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
isaelena spune:
Multumim din suflet ca vi-ati amintit si de noi! Chiar daca va mai citim nu prea mai avem timp sa postam!
Imbratisam si noi toti bebei care isi sarbatoresc ziua astazi, si ii pupam, si le uram numai sanatate si bucurii in viata!
| citat din mesajul lui oceanborn Neata! La multi ani cu sanatate sarbatoritilor de azi! Ana, printesa lui Monicus ![]() Andra Sara Otilia de Isaelena ![]() Andrei George de Caterinas ![]() mami de Thomas |

. Eu ma pregateam sa iesim la petrecerea de Craciun a firmei si mi s-a parut mie ca aud ca se juca la tel fix. Dar am zis ca da redial la ultimul nr si nu m-am stresat ca era nr lu ta'su. A sunat politia inapoi sa se asigure ca suntem ok. Bine ca eram acasa ca daca nu ar fi venit sa verifice si soacramea sigur n-ar fi dat drumul la usa