Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (136)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Ylari: nu stiu daca are Elena. Ana a avut inainte ca Elena sa se nasca i-am facut un tratament. Si eu am avut cand eram mica si maica-mea. Elenei i-am facut in primavara analize si nu i-a iesit. Poate n-are. Oricum iese greu.
Cum mai merge operatiunea casa?

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

io acu 3 luni am avut. Nu dormeam, eram ametita, slabita, pfta de mancare slabutz. Mi-am facut analizele de sange, de rutinam si se vede si la cele de sange ca nu e in regula. Dr de familie a suspectat o alergie sau viermi (safac copro parazitologie eu si fifi). A iesit fifi curata, io populata,

cica mai toata lumea are viermi. pe imunitate scazuta- se dezlantuie.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Wow... dar de la ce naiba se fac???? Acum esti ok, nu? Pupici!
Fetelor multumim de urari, cu casa merge... incet ca avem o gramada de avize de luat si e muuuuuuuuuuulta birocratie... Cel mai important e avizul de la cfr si ala e stufos nene (ca si documentatie). Plus ca langa mine vrea si o matusa sa construiasca si am vb initial sa ne cuplam la PUD (un plan ce reglementeaza limitele fata de vecini si gardurile din fatza-spate) si chiar azi mi-a reprosat aia ca ne miscam prea repede ptr ea... ma cam tine pe loc...

Alysh, tot cu Parpalici am nascut si eu E o tipa super de treaba, eu cel putin am fost pe aceeasi lungime de unda cu ea mereu si a fost foarte amabila. Eu am nascut intr-o duminica si a venit imediat cand am sunat-o ca mi s-a rupt apa, desi cu o zi inainte mai venise ptr o cezariana iar cu 2 zile inainte fusese de garda. Ea lucreaza si la Hipocrat (pe bd Chisinau), o poti gasi si la spital unde lucreaza (Spit Judetean Ilfov - eu nu am fost acolo decat o data in sapt 39 sa vada daca urmeaza sa nasc ca veneau sarbatorile de Pasti si sa nu ne ia prin surprindere) dar acum si-a deschis si cabinet pe langa Posta Vitan (cred ca e aproape de locuinta ta). Daca vrei nr de tel sau ceva, zi-mi si-ti dau PM. Mie mi-a zis sexul Evei devreme 15 saptamani.
Pupici. Mai vroiam sa zic ceva dar am uitat ce.........

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Edit: cabinetul pe care si l-a deschis se numeste tamira. Da si tu pe google "cabinet tamira" si gasesti datele cu adresa, tel, etc. O eco este 1 mil, am facut eu luna trecuta ptr monitorizare. Partea pozitiva e ca aici face ea programarile, spre deosebire de clinica Hipocrat unde nu se fac programari si iti vine randul destul de greu, ca e foarte meticuloasa si dureaza cam 30 min fiecare consutatie si e full la ea mereu. E tinerica si foarte simpatica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

La Multi Ani Desiree!
Am vazut pozele cu bradul, Victoria e o dulce si cumintica, eu una nu o vad pe fii-mea dandu-mi globuletele unu cate unu, ori pe toate odata, ori o sa vrea sa le puna ea.
De mult ma tin sa te intreb, am vazut ca aveti scaunel de la fisher cu activitati langa, ii place? Ca ma batea gandul sa ii iau si eu.

Laura, ce burtica frumusica . Hai mai ca si cu 4kg in plus tot slaba esti.
Mama, ce de lucrusoare i-ai luat Ilincai, tare cocheta o sa fie.

Lori sunt , e demntial Robert cu bucle si imi pare asa mare Chiar vorbeam azi cu 'cineva' ca probabil Daria e printre cei mai 'voinici' copilasi de la odisee si eu mai trageam speranta ca Robert si Raducu sa o intreaca, se pare ca nu m-am inselat, cel putin in privinta cozonacelului.

Am vazut poze, am citit am incercat sa scriu dar nu m-a lasat si pace. Nu suporta sa ma vada ca nu ii acord doar ei toata atentia mea.
Acum doarme asa ca , pun si cateva pozici cu catelusul nostru: http://picasaweb.google.com/mihaela0610/Scott#
Care e mic, mic, are 850g si e rasa westy, ajunge cam la 4kg , avem o adevarata fiara, ce sa mai vorbim

Mergi la inceput

Miha ce jucarie vie aveti voi acolo, e supersimpatic!!! Si noi o sa ne luam catzel dar vrem ciobanesc de bucovina, ca doar o sa aiba unde sa zburdeeee!!!! Deja ne-am gandit si la nume: Rafa. (Mie imi place Rafael Nadal ) Pe cutzu vostru cum il cheama?

Lorich si eu ca si Miha, vroiam sa iti spun ca pare mare Robert, de fapt am obs ca baieteii par mai mari decat fetitele noastre.

Belleane, scuze, nu stiu de ce intelesesem eu ca ar avea Elena giardia, iarta-ma............

Cleo dar numai la sange iese? Sau la sange iese ceva aiurea care ridica semne de intrebare si iti recomanda doctorul si copro?

Hai ca eu am cazut peste laptop si va barai la cap.........

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Michaela: Mama ce catel!!! E o jucarie vie! Si eu salive la ei la Mall Baneasa; Salivez eu mai rau decat fetele; Si mi-am jurat ca nu mai iau alt animal vreodata dupa ce va disparea motanu'.
Si ce mare s-a facut Daria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Miha ce jucarie vie aveti voi acolo, e supersimpatic!!! Si noi o sa ne luam catzel dar vrem ciobanesc de bucovina, ca doar o sa aiba unde sa zburdeeee!!!! Deja ne-am gandit si la nume: Rafa. (Mie imi place Rafael Nadal ) Pe cutzu vostru cum il cheama?

Lorich si eu ca si Miha, vroiam sa iti spun ca pare mare Robert, de fapt am obs ca baieteii par mai mari decat fetitele noastre.

Belleane, scuze, nu stiu de ce intelesesem eu ca ar avea Elena giardia, iarta-ma............

Cleo dar numai la sange iese? Sau la sange iese ceva aiurea care ridica semne de intrebare si iti recomanda doctorul si copro?

Hai ca eu am cazut peste laptop si va barai la cap.........

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

se face SI de la apa infestata. Apa de chiuveta, apa de pe paraiile de multe etc.
dr s-a prins la analizele de sange ca a ieshit un indice din hemoleucograma mare, si mi-a zis sa fac analiza de kk. Asta e cea mai neinvaziva, plus ca rezultatul e in 30min. Si nici nu e f. scumpa.

cica e un medicament homeopat, care se recomanda sa il mai iau din cand in cand. Tot din leacurile babesti: mancarea cu usturoi si samburii de dovleac ii ameteste, si se elimina naturel.

Ylari, cu casa, e cale lunga si bataie serioasa. Dar satisfactia e IMENSA! Ca e casa voastra, facuta de voi. Partea ok ca v-ati apucat acu, in iarna cu actele, e ca pana la primavara demaratzi constructia.

La Parpalici 100 ecografia? super bine! ca la herghelegiu, la euroclinic, era 500 sau cam asha, cand am sunat io in luna a8a..

300 un brad? si mie mi se pare f. scump. Anul trecut, l-am luat cu 2 zile inainte de sarbautori, cu 90 parca, unu mare, maree...2,50m. Si stufos. Asta: http://picasaweb.google.com/olteanu.mara/Craciun7LuniJuma#5287888395714860610
anul asta luam unul mai mic. Mai de criza, si mai de Mara, ca va trage de el...

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Ieri am luat bradu' de la Obor parca 80 ron a costat si e chiar <misto>.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Fetelor, mersi si mersi de complimente, creste inima in mine cat galeata!

Gabi nu, iubita, nu am fost cu buzu' la feeria, am fost sambata tot familionul, Robert alegrga pe panta aia care se urca spre mall si eu mi-am facut treaba. Lui Robert i-am luat cadouri de la baby expo: puzzle lemn, o casuta cu 4 usi, care are 4 chei si fiecare cheie deschide o usa pe care daca o deschide poate baga o anumita forma, e draguta+cuburi+lego.

Mihaela mama ce jucarie are Daria!! E mai mic decat cateii lui Robert de jucarie e Scumpel foc! Iar Daria se cretuleste si ea? Tare dulce mai e...cum a adormit ea acolo pe fotoliu...o pup dulce!

Giardia iese cel mai sigur la analiza de sange, exista o analiza, cam scumpa fix pt giardia, antigen giardia, nu stiu, poate zic tampenii. Robert papa de rupe seimnte de dvleac, am gasit neprajite si nesarate si-i dau la greu si el rade si face "crantz"

Am vazut brad de fapt molid, cu 65 lei in ghiveci, mic cum vreau eu si suuuuper bogat, dar nu l-am putut lua ca facem Craciunul la Galati si e complicat; sper sa gasesc pe acolo.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Lorich:si a mea s-a cretulit de curand.

Mergi la inceput

Si sotzul meu vroia brad in ghiveci pe care sa-l plantam apoi in curte la noi, dar soacra-mea a mai scos o perla, i-a zis ca si frate-su a plantat un brad care cand s-a uscat in anul ala a murit si el Si s-a speriat Iuby, a zis ca nu mai planteaza brazi, se limiteaza la ciresi
Super tare aia cu analiza de giardia. O sa i fac si eu Evei. Sau nu... sa vb inainte cu doctora. Noi nu bem deloc apa de la chiuveta... dar suntem cam puturosi cu spalatul pe maini. Si intram incaltati peste tot............... Sper ca la casa noastra nu o sa facem la fel, ca dau de naiba la curatenie dupaia.
Cu casa, stiu, deja ma visez pe acolo, cu amici in vizita, la gratare. O sa fie asaaa, open house, am proiectat si camera de oaspeti, abia astept!
Da, 100 ron ecografia la dra Parpalici. Cabinetul e in apt unui bloc, dar eu n-am greturi din cauza asta, importanta e increderea mea in ea. Pe de alta parte, cu scuzele de rigoare caci nu vreau sa jignesc, am avut prietene, mai multe, deci, nu una, care au avut sarcina urmarita de medici celebri si nici nu s-au sinchisit sa vina la nastere, nu raspundeau la telefoane, etc... Eco morfologica pe care am facut-o eu am facut-o la un astfel de doctor "celebru" (poate e mult spus) si mi-a masurat un pliu nucal de o luai la fuga direct......................

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

lori, super pozele! mosul ala e demential! iar de cozonac ce sa zic, ca am mai zis si zilele trecute, e frumos rau de tot!!!
micaela, ce simpatici sunt copilasii tai! cum se tin ei in brate unul pe altul
lui Teo ii e frica de Mos Craciun. adica il vede in poze, la tv, desenat, etc si e ok, zice "mosu'", rade la el... dar cand l-a vazut la mall a inceput cu "nu, nu, nu, nu, nu" de se uita toata lumea la noi . sa vedem cum o fi cu bradul. am hotarat sa-l facem (adica sa-l fac, ca tati sta si se uita doar) cand nu e gogo acasa, ca sigur urla daca-l vede. e un iepure fricos copilul asta
noi tocmai ne-am intors de afara, unde copilu' a executat un "salt" pe burta combinat cu un botic de asfalt, de angelina jolie e moft, asa gurita si-a facut. bine ca nu si-a spart vreun dintisor...

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput