Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (136)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Ylari sa mor de ras, eu tot in ghiveci imi iau bradul, tot sa-l plantez in curte, acu o sa stau sa urmaresc cand se usuca

Lori da se cretuleste, pai na sa fie copia fidela a lu tac-su.

BELLEANE pai si eu tot ca-mi place mie l-am luat, dar asta seamana cu micuta lui stapana, la fel de caposi amandoi. Sa mai pui si tu poze cu Elena

Daria mea inca doarme, dupa 1 ora de ger, doarme toata ziua, ce sa zic... m-am scos iarna asta.

Despre ecografie si eu plateam cam 300-400ron, deci nici 100, nici 800... la aia 4d, mie imi placea de doctorita respectiva, mi-a zis din saptamana 13 ca e fetita, 'copilul neastamparat', e o fatuca tanara care lucra cu Vlada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

La multi ani Desiree

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Desiree La multi ani! Multa fericire si sanatate alaturi de familia ta!
Vad ca Victoria a sarbatorit aseara, nu gluma... Lasand gluma la o parte, sper ca sunteti bine. Al meu era mare bautor de bere, cum desfaceam o sticla cum venea si el sa puna boticul la gura sticlei. La un moment dat nu stiu cum a facut ca a si luat o gura, a inclinat sticla si n-am vazut. A facut tare urat, nu i-a placut deloc, a scuipat tot. De atunci nu i-a mai trebuit. Nici macar la impartasanie n-a mai vrut alcool.

Luminel, Alysh pupam nazdravanii! Bine ca n-au patit nimic! Alysh bol de sticla zici tu? La mine in casa a disparut tot ce se poate sparge inca de pe cand avea Patrick 9-10 luni. Nu exista coltisor nevizitat si obiect neverificat, in sensul aruncat de perete sa vedem ce se intampla.

Pozici nu pot vedea aici de pe calculatorul de la scarbici, trebuie sa ma duc acasa sa le vad, adica in camera de-alaturi

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Your children know more about you then you know about yourself"

Mergi la inceput

hey Doloress, cum e la servici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Micaela06

Ylari sa mor de ras, eu tot in ghiveci imi iau bradul, tot sa-l plantez in curte, acu o sa stau sa urmaresc cand se usuca

Despre ecografie si eu plateam cam 300-400ron, deci nici 100, nici 800... la aia 4d, mie imi placea de doctorita respectiva, mi-a zis din saptamana 13 ca e fetita, 'copilul neastamparat', e o fatuca tanara care lucra cu Vlada

Da Miha, sa mor de ras si eu cand am auzit Ca sa nu mai spunem ca brazii traiesc destul de mult, nu? Dar imi vine sa rad de al meu ca s-a speriat!

Ecografia e dintr-aia normala, nu 3d, nu 4d.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefany_p

hey Doloress, cum e la servici?

E super fain! Vreau sa zic ca-mi place mai mult decat credeam. Cel mai mult imi place ca pot sa cant! Nu se uita nimeni la mine sa ma duca la nebuni. Imi place ca nu mai pierd timp pretios pe drumuri, a fost super practic zilele astea sa nu dau cu nasul de furtuna de zapada de-afara. Saptamana trecuta am facut 10 ore de timp suplimentar si nici n-am simtit, de obicei la servici faceam 5 ore pe saptamana si eram obosita moarta. Am rufele puse la locul lor, in sfarsit, vasele spalate, cand vine piticul numai ne jucam. De socializat socializez prin messenger si prin telefon. Imi lipseste partea cu machiatul si aranjatul (si flirtatul, hihihihihihi ca asa as putea sa ma machiez si sa ma aranjez si in casa insa pentru cine?)
Ma temeam ca am sa mananc si am sa ma fac cat purcica, insa mananc mai putin! Nu mai vine terminata acasa si dau atacul la frigider. Mananc pe la 12, apoi iar pe la 4 ma mai ia foamea si mai mananc o supita si apoi inca un mar pe seara si atata tot.
Una peste alta, imi place deocamdata.

Cu iesitul va fi mai greu. Am iesit si noi in mall duminica si am plecat impuscati. Piticul a stat cuminte jumate de ora, dupa care a inceput panarama. Voia toate globurile sa joace fotbal cu ele, urla in fata fiecarui bradut. Asa ca ne-am convins, nu mai facm brad. Apoi l-am scos din carut ca nu mai voia, a inceput sa fuga in toate directiile. La Sport Experts a gasit o minge, si cand a vrut taica-su sa i-o ia, a facut ca toti nebunii, n-ati vazut in viata voastra asa ceva. Urla parca il taia cineva. A iesit Gabi cu el, a incercat sa-i arate altceva, nimic. Iesea lumea de prin magazine, vanzatori, faceau Oh my God!
L-am linistit cu chiu cu vai. Eu eram la un restaurant alaturi, luam de mancare, mi s-a facut rau cand l-am auzit. Problema era ca aveam si portofelele la mine, Gabi nu a putut sa-i ia mingea sa o cumpere, desi nici nu stiu daca era de vanzare, era de decor mai mult.
Uf, greu! Am zis ca la 15 ani il mai scot la mall. Asa ca si eu nu stiu cand am sa ies la vreo cumparatura, insa asta nu e problema mare, mai salvez bugetul familiei.

Mergi la inceput

Chiar fetelor cu experienta, ce sfaturi aveti pentru copil trantitor cu fundul de pamant, la fiecare lucru pe care nu-l obtine? Toata famelia imi sare in cap si zice ca e vina mea, ca eu il rasfat prea mult, ca-i dau tzatza, ca ii dau tot ce cere, etc...
Eu nu pot si nu cred in tipat si dat cu palma. Poate gresesc, nu stiu, insa am anumite principii pe care n-am sa le incalc. Deci exclus sa-l pedepsesc, sa tip sau sa-l plesnesc. Eu de obicei il iau cu altceva, ii arat alta jucarica, ii zicem hai sa punem lucrul asta aici (nu ii zic nu-i voie, nu-i voie toata ziua) incerc pe cat posibil sa aplic positive reinforcement. Ii zic hai sa punem lucrul asta periculos aici, uite ce frumos sta, il laud cand il pune si apoi hai sa mergem sa ne jucam cu asta. Nimic, il pune la loc, se bucura ca-l laud, apoi se intoarce, il ia iar si iar si iar...

Mergi la inceput

distragerea atentiei prin zgomote functioneaza la noi..batai din palme, lovit capace in bucatarie, batut la usa, pereti, trantit mingea de pamant...si rabdare multa, cat poti sa-i ceri unui copil de un an?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

doloress, parca si vedeam faza din mall. nu stiu ce sfat sa-ti dau ca nici eu n-am experienta. si la noi au inceput crizele, dar, slava Domnului, nu prea se baga la obiecte periculoase. eu incerc sa-i iau usor obiectul, iar daca incepe crizele, ii spun ca o astept sa se calmeze, dar nu cedez. nu (mai) tip, (incerc sa) ii vorbesc calm, dar ferm, ii zambesc, dar nu ma pisicesc. incerc sa-i distrag atentia, dar dupa ce o las putin sa se descarce, ca sa n-o ia de la capat. acum fac bine, fac rau, nu stiu. dar, daca pot sa-mi dau cu parerea in continuare, eu cred ca Patrick o ia de la capat pentru ca-i place ca si cum e laudat, cred ca ii place reactia ta si mai vrea

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

ce harnice sunteti, cat ati scris...

Belleane, multumesc

Alysh, scuze ca n-am mai putut sa intru ca sa-ti raspund, dar vad ca Ylari m-a "suplinit" cu brio si ti-a dat informatii complete (merci scumpa). Tin pumnii sa scapi cu bine de sub amenintarea varicelei

Micaela
, ce mic si scump e catelul chiar e o viitoare "fiara"!?!

Ylari, si Cristiana a avut giardia si am tratat-o cu Helmiflores. Ca simptome: lipsa poftei de mancare, halena, agitatie, cearcane accentuate. cura cu helmiflores poti sa o faci si numai daca suspectezi giardia sau alti paraziti sau ca sa previi. e 100% natural...
Legat de brazi, si la mine la tara e o superstitie cum ca o casa cu brad in curte la un moment dat va ramane pustie..culmea e ca la multe case din satul meu s-a adeverit

Lorich, mortal Robertzel in poza asta. chiar dormea acolo? Pacat ca nu a fost incantat de Mos, arata intr-un mare fel! M-a amuzat si ideea cu tortul cu 1 si 1/2 scris pe el. Foarte tare!

Doloress, trebuie sa ai nervi de otel ca sa nu tipi la copil...eu, recunosc, tip la Cristiana si uneori o si ating la fundulet...nu ma tin nervii

Si ca sa vedeti ca fiica-mea nu e numai nazdravana, puteti s-o vedeti si ca gospodina, dansatoare si IT-ista

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput