Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (136)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

am revenit
cine vrea sa afle povestea alinei de doar 28 ani
cu cancer cranian
poate citi aici
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

ajutati-o sa traiasca

donati prin sms gol
la 879 2 euro
pana la sf lui decembrie

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Va multumesc tuturor ptr. urari!
Victoria a fost ok, nici nu-s sigura daca ea a baut alcool, ca era o bautura din-aia "inghetata" (ca si smoothies) si cred ca alcoolul era tot intr-un loc... intelegeti voi!

Mihaser(praca) (daca nu, scuze) m-a intrebat de scaunelul de la vtech; Victoria il are de aproape un an si inca ii place. Eu as zice "Da" scaunelului oricand, ca si cadou.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Hello fetele,

Noi am facut bradul sambata si a iesit SUPER, o sa fac poze sa pun si pe site.
Deocamdata Olivia trage cate un glob, ii zicem sa-l puna la loc, asculta, dar peste 1 min iar se duce sa traga de ele...asa ca avem de tras inca cu asta, dar e foooaaarte bine fata de cand avea Razvan 1 an jumate si am facut primul brad, de doua ori si l-a tras in cap, cu globurile sparte de rigoare. Aici macar am foolosit numai globuri de plastic, sa evitam macar spartul lor.

Doloress, eu zic ca ai facut bine cand ati hotarat sa nu faceti brad anul asta, lasa ca nici n-o sa-si aduca aminte mai tarziu si la anul are 2 ani si alta e situatia. La intrebarea cu datul de pamant, nu am nici un sfat, dupa zecile de carti citite si sfaturi puse in practica am ajuns la concluzia ca tot de copil depinde, intr-adevar trebuie sa fii ferm si pe pozitie, dar la varsta asta nu stiu daca conteaza...Am mai citit acum o carte se cheama Unconditional parenting care da peste cap toate teoriile de pana acum, Dumnezeu sa-i mai inteleaga, daca s-ar putea ce zice tipul asta in carte ar fi foarte bine, dar cred ca numai in filme e posibil asa ceva....
tu ti-ai schimbat serviciul?

Danicris am vazut ca ai intrebat de mine, dar eu mai greu cu scrisul. Suntem bine multumim, ne pregatim si noi de Craciun, abia astept cele cateva zile libere de Craciun si Revelion. Razvan abia asteapta vacanta, are el asa o presimtire ca ii aduce mosul ceva ce viseaza el demult, adica un Wii si taica-su visa tot acelasi lucru asa ca de 2 am scapat cu cadourile La olivia e simplu ca ea si asa nu-si da seama, asa ca i-am rezolvat pe toti
Sper ca si la voi toate sunt bune!

Desiree, cu multa sanatate si bucurii! am vazut si eu pozele cu bradul f frumoase.

Pe cine n-am mai vazut demult, pe MsBB, pe unde mai umbli domnisoara? sau o fi scris si n-am vazut eu.

Scuze ca nu scriu pentru toata lumea, sorry eu citesc asa mai pe diagonala, sa nu va suparati dar va pup pe toate!

mai intru eu pana de sarbatori, pupici tuturor!

Magda, cu Razvan (6 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut gasca M&M!! Mai ne primiti? Am in sfarsit si eu,timp liber.. ca nici nu mai stiam ce inseamna, asa ca hop pe DC ..

Doloress pentru tantrums la noi cel mai bine a functionat(si inca merge)ignore.. total!!.. e greu (pana iti intri in mana) dar pe cuvant ca trece.. sa vezi ce repede se lasa de tantrums(ok, la inceput nu e chiar asa magic dar usor crizele se raresc) si apoi dispar .. cu conditia sa te tii tare si sa ingrosi obrazul cand se intampla in public.. Noi mergem cu amandoua fetele peste tot (cumparaturi, etc) si nu avem niciodata crize ca vreau obiectul x, daca au ceva in manuta si nu vrem sa il cumparam il punem pe raft inainte sa plecam si gata. si curaj, trece..

Am facut si noi brad cu ceva vreme in urma(ca astia au bagat chestiile de Craciun in magazine de pe la sfarsitul lui Octombrie- mda.. si nu glumesc - asa ca n-am mai scapat de Sofia ca vrea si ea brad cu luminite), Sabina a fost foarte incantata, cum il prinde cum il jumule de numa', de fapt de vreo doua zile s-a mai linstit si il lasa in pace, miracol!!

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Am rezolvat pb! Posedam una bucata brad cu 100 de ron...la real erau preturi ok!

eu acum 10 ani mi-am luat ciobanesc miortitic! big mistake...daca nu ai turma si peste 3000mp cainele ala nu se simte ok...Nu recomand persoanelor cu copii mici...Poate un labrador...ceva mai prietenos!

O sa pun poze cu felicitarile...dar avem de lucru!
Si la noi a venit mosu de la tati de la serv si vineri vine la gradi la serbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Fetelor multumesc de sfaturi! Tot spre ignorare as inclina si eu, numai ca al meu sot nu prea e de acord.
Nervi de otel eu am, tot inainte. Eu nu-l bag deloc in seama, insa Gabi face si el criza pe langa Patrick. Si imi tot zice sa nu stau degeaba, sa fac ceva, sa-i zic ceva. Si de aici incepe un intreg scandal, de data asta intre mine si Gabi.
Degeaba ii zic ca eu am incercat toate variantele si am ajuns la concluzia ca e mai bine sa-l ignor, pentru ca asa vede ca nu obtine nimic chiar daca se da cu fundul de pamant.
Soacra-mea era la fel ca fiu-su. Nu suporta deloc sa-l auda pe Patrick urland si mereu il lua cu una cu alta, facea ceva. Patrick se linistea pe moment, apoi se ducea exact acolo iar. Dupa parerea mea mai bine il lasi sa urle odata, de doua ori, pana invata ca nu obtine chestia respectiva si nici altceva cu toate urletele. Pentru ca altfel nu scapam de el.
Sa nu va inchipuiti ca nu-l las sa faca nimic, de exemplu acuma mai nou vrea sa stea numai in frigider. Trage de frigider (am piedica din aia) si nu-l poate deschide se pune langa el si urlaaaaaaa, pana ramane fara aer. Sau vrea sa se catere peste tot, inclusiv pe masa. Trage de masa si urla, bate din picior, se tranteste pe jos.

Magdone nu mi-am schimat serviciul, ci numai locatia, muncesc de-acasa mai nou.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Your children know more about you then you know about yourself"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

doloress,cu ignorantza.
Adicalea ii explici: asta e a mea, asta e a ta, asta e a vanzatorului. Acum plecam, deja ai o jucarie in mana.
Se da cu fundul de pamant - eu am lasat-o in mijlocul trotuarului jos. La mine nu suporta socrii, si imi tin mie teorie: io le intorc fundul, si zic fetei: pe mami o doare spatele, hai sa mergem frumos de manutza. Inoata putin pe trotuar, apoi se apuca de piciorul meu, si pana laurma mai in fund, mai de manuzta,mergem pana la bloc.

Cred ca trebuie sa vb cu sotul, sa picati de comun acord in atitudine. Copilul va profita de dezbinarea voastra.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Cleo asta e drept, si eu sunt de acord ca trebuie sa avem o atitudine asemanatoare. Am citit carti de parenting unde se zice ca e OK daca avem idei diferite, dar cred ca la varsta asta nu e deloc bine, copilul e dezorientat, nu mai stie exact ce trebuie sa faca si cum sa reactioneze. Eu una in week-endul asta am cam obosit cu el, numai a tipat si s-a trantit pe jos. Al meu e un copil tare energic si cum e frig si nu mai iesim din casa e de jale.
Aseara i-am instalat si noi cort cu bile cu Diego, sa vedem reactia astazi, abia astept. Daca nu se satura de Goooollll cu tote bilele de acolo, nu stiu ce sa mai fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Destul de rar pe aici si destul de tarziu,
Oricum ma bucur sa vad ca sunteti cu toate bine.Am reusit sa vad si o burticuta frumu( Laurici :) si poze cu copilasi mari: Robertzel.
Noi suntem bine, eu ca de obicei cu munca, dar vine si o binemeritata vacanta pe care o voi petrece la cota 1400 Sinaia( Craciun si Revelion), plec de pe 23 si ma intorc de-abia pe 2 Ian 2010, B.G. e f. incantat de vremea rece imi spune soacra-mea ca vrea numai si numai afara, a fost plecat cu ei in we si cand a dat de zapada facea ca indienii.
A primit deja 2 costume de munte si una pereche cizmulite impermeabile pt zapada, costumul de schi cand o fi pe la 2 ani jumate.
Spersa reusesc zilele viitoare sa mai bag o poza cu piciul meu.Nu spune mai nimic, greu scoti un cuvant de la el, in schimb stie tot ce e legat de calculator si Iphone-ul meu, joaca x si o si bate calculatorul, iar daca se intampla sa il bata calc pe el se enerveaza si il inchide. Face tot felul de pozne ii place plimbat in carca, e destul de cuminte, intelege ce e voie si ce nu si ma uimeste cat poate fi de ajutor in sensul ca daca am nevoie de ceva sa imi aduca si poate imi aduce, ii plac f. mult cartile, muzica de club( asculta toata ziua kiss si U ).
Va pupam pe toate
Am uitat..... Ylari spor la treaba cu casa, o sa vezi ce bine e sa nu-ti mai bata toti tampitii in cap, crede-ma e superrrrrrrrrrrr bine la casa pe pamant merita tot efortul.

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Am reusit si eu sa vad pozici si filmulete, am vazut mai intai o burtica superba de Laurita tare furmos iti sta in mov!
Am mai vazut pe Robertel de Lorich cum fugea de MOs Craciun, cred ca asa va face si al meu! NU-l incanta absolut deloc Mosul, oriunde l-ar vedea.
Am vazut-o si pe Cristiana dansareata, am murit de ras ce scheme are in program!
Si mi-a placut mult de domul Scott si de cat de incantata e Dariuta de noul ei prieten. Al meu copil cand ved eun animal, si la TV si catei pe strada moare de frica, pune asa un bot si vine sa se ascunda intre picioarele noastre, nu stiu de ce.

Magnetism bine ai mai revenit la noi cu vesti! Vrem poze cu BG!

Stefany La multi ani Multa fericire si tot ce-ti doresti! Si hai ca nu e asa grav sa schimbi prefixul, mie imi plac mai mult 30 de ani astia decat 20. Adica as vrea corpul de la 20 si mintea de la 30 daca s-ar putea!

Mergi la inceput