Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (136)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

mai Dolores, multumesc frumos, io corp n-am avut nici la 20 de ani, ce sa mai astept de la 30??io cu fatza m-am scos mereu
cat despre ignorat mie mi-e frica d eun lucru...de tipetele alea pana ramane fara aer, de culoarea stacojie care-o capata...mi s etaie picioarele cand il vad asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata mai fetelor. Scrieti nu gluma, drept pt care va ofer eu coffee in dimi asta
Ylari, ma bucur ca avansati cu casuta..Tot n-am inteles de ce o suspectezi de giardia pe Eva? EU le-am facut amindoi, cu repetare de 3 ori analiza de kk si a iesit ok. Suspectam la david pt ca nu prea are pofta de mincare, prefera dulcele si ii miroase putin gurita. Dar n-are nimic...Succes oricum cu analizele. Brrr, ce s-au scumpit preturile la eco si consult...
Lorich, uite am pus 3 pozici cu Matei aici. Nu e nici pe de parte voinic ca fiu-tu...Imi place mult de el, va fi un barbatel pe cinste..poate fac si eu fata cine stie...numai sa-l gasim disponibil pe Robertzel. Ce frumoasa traditia asta cu tortuletul, noi nu prea...decit la onomastici, poate trebuia sa practicam si noi mai des sportul asta...
Luminel, cit Hemiflores ii dadea?SUper gospodina si dansatoarea...acum te-ai scos la calcat rufele, n-ai ce zice.
Doloress, la fel ca si Cami eu tot asa, il ignor, chiar plec din camera si tot el vine dupa mine si culmea e ca uita imediat de obiectul pentru care a facut criza...Cred ca e bine acasa dar in acelasi timp cred si ca-ti lipseste aranjatul. SI mie. Am o gramada de haine cumparate pe care nu le-am experimentat niciodata, la fel genti, pantofi...Abia astept sa le port...cindva
Sisule, e minunata burtica...!!!!dar pare mare asa cum esti imbracata, parca e mai mica in realitate
Micaela, vai ce dragutz catelus..astia-mi plac si mie! Iar tu ...mai slabesti mult, ia zi?
Mihaser, bravo pt Mos si pt bradut, sa ne pui poze cu felicitarile!
Magne, vacanta si petrecere frumoasa de sarbatori!!!
Cleo, m-am uitat pe pozicile tale d eanul trecut...Ce sani mari aveai!! Mi-au placut costumatiile voastre lucrate..faine!!

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Neata mai fetelor. Scrieti nu gluma, drept pt care va ofer eu coffee in dimi asta
Ylari, ma bucur ca avansati cu casuta..Tot n-am inteles de ce o suspectezi de giardia pe Eva? EU le-am facut amindoi, cu repetare de 3 ori analiza de kk si a iesit ok. Suspectam la david pt ca nu prea are pofta de mincare, prefera dulcele si ii miroase putin gurita. Dar n-are nimic...Succes oricum cu analizele. Brrr, ce s-au scumpit preturile la eco si consult...
Lorich, uite am pus 3 pozici cu Matei aici. Nu e nici pe de parte voinic ca fiu-tu...Imi place mult de el, va fi un barbatel pe cinste..poate fac si eu fata cine stie...numai sa-l gasim disponibil pe Robertzel. Ce frumoasa traditia asta cu tortuletul, noi nu prea...decit la onomastici, poate trebuia sa practicam si noi mai des sportul asta...
Luminel, cit Hemiflores ii dadea?SUper gospodina si dansatoarea...acum te-ai scos la calcat rufele, n-ai ce zice.
Doloress, la fel ca si Cami eu tot asa, il ignor, chiar plec din camera si tot el vine dupa mine si culmea e ca uita imediat de obiectul pentru care a facut criza...Cred ca e bine acasa dar in acelasi timp cred si ca-ti lipseste aranjatul. SI mie. Am o gramada de haine cumparate pe care nu le-am experimentat niciodata, la fel genti, pantofi...Abia astept sa le port...cindva
Sisule, e minunata burtica...!!!!dar pare mare asa cum esti imbracata, parca e mai mica in realitate
Micaela, vai ce dragutz catelus..astia-mi plac si mie! Iar tu ...mai slabesti mult, ia zi?
Mihaser, bravo pt Mos si pt bradut, sa ne pui poze cu felicitarile!
Magne, vacanta si petrecere frumoasa de sarbatori!!!
Cleo, m-am uitat pe pozicile tale d eanul trecut...Ce sani mari aveai!! Mi-au placut costumatiile voastre lucrate..faine!!

Simona, mami de baieti

cand alaptam,da?
ce depresie m-a apucat cand mi-a venit prima menstruatie - s-au facut bretele!! si io speram ca raman asha,pepeni.
Asta e.
9 luni m-am delectat

sanatoase sa fie, ale mele raman si bretele.

Magnetism, sa dai poze cu flacaul. si da-mi si nr tau de tel. ca la naiba, l-am prapadit cand mi l-a furat pe anteriorul.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

"Neata , multumim de coffee, am mare nevoie ca am avut niste insomnii de toata frumusetea. Mama, ce nervi am cand raman cu orele cu ochii pe pereti.

Aseara ne-a luat tati brad si l-am ornat. E un brad mic pe care l-am pus pe masa, tocmai sa nu-l agate Vlad. O sa fac si pozici.

Ylari, Luminel, gata, m-am hotarat sa merg la Parpalici a voastra. Azi imi fac programare. Multumesc mult de info

Micaela, ce catelus dulce aveti, cred ca l-ar smotoci si Vlad....Iar de tine mereu ma minunez cat ai slabit

China, ai grija de gogosica nastrusnica

ALI, mami de Vlady si 13+

Mergi la inceput

A-propos de tzazii si ale mele s-au nasolit tare dupa sarcina dar, acu, surpriza: si-au revenit spectaculos. Probabil pt ca s-au marit si s-au mai si intarit si arata aproape ca de domnisoara.
Sa vedem si dupa sarcina asta cu ce bretele oi ramane, vb lui Cleo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Da ma fetelor, asta e...deja nu ne mai ia nimeni. Eu am pe burta niste vergeturi de toata frumusetea...asta desi am fost si am facut niste ultrasunete...geaba. Asta e, nu ma mai intereseaza, vb lui CLeo, sa fim sanatosi ca asta e ce conteaza.

Simona, mami de baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza buna! Ia si de la mine o cafea .
Brrrr, ce e afara, nu-mi place delocm anotimpul asta. Noroc cu Sarbatorile, altfel as uri de-a dreptul iarna.

Ieri ne-au dat filmul si pozele de la serbarea copiilor, la Andrei la gradinita, care s-a tinut fara parinti. Am selectat cateva in care aparea si Andrei, vedeti www.dropshots.com/gabitzam4#date/2009-12-09/17:17:09" target="_blank">de aici. Filmul inca nu l-am vazut ca are aproape doua ore si greu de gasit doua ore legate de vizionat

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Gata, m-am spovedit, ne-am impartasit si eu si Vlad, sunt f bucuroasa,. mai ales ca avem un preot deosebit la bisericuta din cartier.

Gabitzam, ce bine ii sta costumat lui Andrei. De data asta pare ca si-a spus rolul fara probleme. Ca parca la celelalte serbari nu prea vroia sa spuna poezia....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

LA MULTI ANI, STEFANY!!!!! hai, ca nu-i asa rau la 30. nu mai e ca la 20, dar tot pe acolo . sa fii fericita, vesela si sanatoasa si sa ne spui cum ai sarbatorit
la noi a nins. de fapt mai ninge. zapada s-a asezat, fiica-mea statea la geam si "minge, minge, pana" (in traducere libera "ninge, zapada"). dupa ce mi-a zis si de vreo 2 ori "ala" (="afara"), ne-am imbracat si am iesit. pana la intrarea in bloc, unde s-a pus pe urlat si de unde nu s-a miscat . mai, oameni buni, cum a putut sa urle!!!! vroia in brate, am luat-o. am incercat sa fac un pas, urla si mai tare. ii cadea un fulg pe fata, si mai tare!!! eu tzopaiam pe-acolo ca dementa, radeam (fortat) si-i ziceam cat e de frumos si ce mult ii place lui mami, iar ea urla si mai rau. dupa vreo 10 minute, dupa ce m-am asigurat ca toti vecinii care erau acasa au iesit la geamuri, am intrat in casa. stiti ce face acum? sta la geam si zice "minge, pana, oasa" (=ninge, zapada, frumoasa) . mai iesim la primavara

edit: gabitza, frumoase pozele de la serbare. iar lui andrei ii sta de minune costumul

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata, multam de

Ce vreme..brr...vorba Gabitei ; o sa iesim pana jos sa duc niste poze la scos si sa-i arat lui Robert zapada. In rest brr si br.

Luminel o pup pe dulcica Cristiana, nu, Robert nu dormea acolo (m-a mai intrebat cineva si am uitat cine) se facea doar ca doarme..figuri pe el.

China o pup pe Angelina!

Simo mersi de poze, asta e emotionanta de-a dreptul, dfrumosi baieti! Hai vino mai repede si cu fetita!

Gabi ce frumos e printul Andrei in albastru!

Lavinia asteptam poze si iti uram de pe acum o vacanta superba la munte!

Cami si Magdone ma bucur ca ati avut timp sa ne mai dati de veste cate un rand acolo.

Doloress ma bucur ca ti-e bine de acasa, ti-am spus ca e jobul meu ideal, de acasa?

La multi ani Stefany, sa ne traiesti sanatoasa si voioasa!

Deciii..ninge cu niste fulgi de zici ca-s pufuleti!!!

Edit: ca am fost sa duc pozele:pana ne-am imbracat, pufuletii s-au transformat intr-un viscol... lui Robert ii placea, nu pot sa zic nu, dar isi cam pierdea respiratia

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput