Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (136)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Azi este ziua lui Stefany? Si de ce nu e la listutza?

Daca e asa, la multi ani fericiti !!!
Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de varsta asta asa de frumoasa, de un copil fericit si o familie frumoasa.

Vaaaai, eu la 30 de ani inca mai copilaream, hi hi hi...

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lorichica, unde duci mami pozele la facut? La piatza?
Sunt curioasa ce reactie are Robert la zapada

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

NINGE CA-N POVESTI!!! e SUPERB!!! Nu mai pot de bucurie!

Chinabulina, hai ca m-ai distrat tare cu gogosica ta, tre sa fie tare dulce, finuta n-a vrut s-o atinga un fulg de nea! Pai, ii strica obrajorii aia frumosi

Nici Vlad n-a mai vrut sa iesim. A incghetat dimineata in drum spre biserica si inapoi si cand am vrut sa-l imbrac a zis ca nu, sa-i pun desene animate, in limbajul lui, japonez bineinteles

ALI, mami de Vlady si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Lorichica, unde duci mami pozele la facut? La piatza?
Sunt curioasa ce reactie are Robert la zapada

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Alaturi de SEBI

nuuuu, la dvd land, aici langa noi; am editat la pagina anterioara..nu mai e zapada e un ditamai viscol si-si pierdea respiratia, am intrat in casa urgent, ca el nici nu accepta fular la gura&co.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

salutare,

Stefany: sa fii fericita si iubita. Eu inca mai astept mintea de la 30 si corpul de la 20 ani.

Gabitam: Ce frumos e Andrei. Inconjurat de fete e un adevarat PRINTISOR.

Doloress: Eu am adoptat tactica ignore total. Chiar ne si amuzam cand face asa. Si e bine pentru nervii nostri ca altfel saptamana trecuta o luam razna. In magazine cand vor fetele ceva scump si nu renunta negociem si le iau ceva ieftin gen balon sau minge, ou kinder sau o carte si scap. Ca de jucarii scumpe am casa plina deja.

Simonacip: Ce mult seamana intre ei baietii; Matei pare asa cuminte..

Luminel: Am vazut ce fetita plina de calitati ai; Ce scheme are zici ca e Michaelj.

Chinabubulina: Si eu sunt tare curioasa ce o sa faca afara azi. Pupam boticul

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ce ninsoare frumoasa!

Noi suntem iar cu analizele, ni s-a recomandat sa-i luam din uretra o mostra, poate infectia e acolo, asa ca iar facem teste. Intre timp i s-a inrosit si putzica Sper sa nu fie nimic grav.
Am vazut filmulete cu scumpa de Cristiana dansatoare, gospodina si IT-ista. Tot ce-i trebuie unei femei
Gabitzule ce frumos e Andrei in costumul ala albastru, parca numai el iese in evidenta din marea de copii
Doloress, Magne, SIS de vizionarea burticii!
MAgne concediu placut, asteptam si noi pozici cu Bogdi.
DOloress eu cu tantrumul ii dau cam tot ce cere, din pacate...nu prea ma mai descurc sa-mi iau picioare in burta, sa-l iau in brate etc, nu mai pot sa ma lupt cu el cand e in crize...
MIhaser ma bucur ca ati gasit bradut pe gustul vostru!
Ali scumpa mea ce bine de tine ca ai reusit sa te spovedesti si impartasesti. E si pe lista mea sapt asta ca e Bogdan in concediu, dar atatea am pe lista ca nu stiu cum o sa reusesc...EU ma duc la Antim si stau destul de mult la coada, aia e...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 21+ Ana Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

LAurita, off, la copii astia tot timpul mai apare cate o pb! Sanatate multa lui Mircisor sa se vindece la putulica!

Ylari, Luminel, am vb cu dna dr....o sa ne vedem la inceput de ianuarie inainte sa plec eu. Se intoarce din concediu chiar inainte cu o zi sa plec eu si sper sa ne vedem in ziua respectiva, asa am hotarat. Mersi mult, mult, sa-mi tineti pumnii!

ALI, mami de Vlady si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Stephany La multi ani!!!!!

Lorich este superb cozonacelul tau si imi place ca e bine crescut! Moama ce inalt e, Tiberiu e un pitic pe langa el! Ce sa mai o sa franga mulet inimi!

Gabitzam chiar ca Andrei iese in evidenta fff clar fata de ceilalti copii, mor dupa ochisorii lui mari si rotunzi!

Simonacip trebuie sa te simti super implinita cu asa copii frumosi!

Reallaura pupici multi si sa ne tii la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andrada si misi mult. Auzi, tu stii ce ai in frigider la mine? O cutie de supo cu eucalipt, pt curutzul lui Tiberiu. Vrei sa stii culmea? Cand a fost Robert racit am uitat de supozitoarele astea.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Stefany, daca azi este ziua ta (nu apari in lista)) LA MUTLI ANI! , sa fii sanatoasa si tot ce-ti doresti sa se implineasca! O sa vezi ca si la 30 de ani viata e frumoasa...

Magnetism, bine ai revenit! Vacanta frumoasa si asteptam poze cu Pogonici

Simo, ce baietei frumosi ai tu acolo! si ce seamana unul cu altul! Sa-ti traiasca!
Helmiflores i-am dat cate 10 picaturi inainte de masa de 3 ori/zi timp de 10 zile, apoi pauza 10 zile si iarasi o cura de inca 10 zile. total 1 luna de tratament. dar la Cristiana a functionat, acum mananca de rupe, nu-i mai miroase gura, nu mai afce kk asa moale ca atunci.

Gabitzam, foarte bine i-a stat lui Andrei in costum...il prinde albastrul

Chinabulina, m-a amuzat faza cu Teo...Cristiana cerea sa iasa afara dimineata cand i-am aratat cum ninge...poate ca si ea ar fi reactionat la fel guritza gogoasei

Lorich, mare figurant Robert!

Alysh, ma bucur ca ai aranjat cu dra. Sper sa-ti spuna si tie la fel de bine cum ne-a zis mie si lui Ylari.

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput