Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (136)
Raspunsuri - Pagina 14
Reallaura spune:
Alysh, Andrada
tre sa-l dezvat fortat de pampers, nu am incotro. Cred ca asta e cauza...
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
21+
Ana Ilinca
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Reallaura Alysh, Andrada tre sa-l dezvat fortat de pampers, nu am incotro. Cred ca asta e cauza...Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 21+ Ana Ilinca |
Stiam eu ca uitasem ceva: Laura,
Mirci, sa-i treaca repede putzulica si sa nu fie nimi grav.
Lumi, mami de mladita Elena Cristiana
Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"! 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Doloress spune:
Imi pare bine ca ninge la voi, bine ar fi sa aveti si de Craciun si de Anul Nou zapada. Tin minte ca nu prea imi placeau sarbatorile gri, ma duceam mai mereu la munte. Aici am ajuns la suprasaturatie, insa tot imi place luna decembrie, cand inca nu e foarte frig, e zapada din aia proaspata si fina, copacii plini de promoroaca. Atmosfera de sarbatoare. Deja din ianuarie insa vreau sa vina primavara![]()
SIMONA si eu am practicat la greu ignoratul week-endul asta si vad ca a dat rezultate. A urlat de n-a mai putut vreo 5 minute si apoi s-a linistit singur si a inceput sa se joace, nu ma mai baga el pe mine in seama acuma. Si la gradinita ieri a stat prima oara pe scaunul de pedeapsa, ca nu a vrut sa doarma si deranja si pe ceilalti copii, numai ca cica statea el acolo pe scaun dar nu prea pricepea de ce si ce ar trebui sa faca ![]()
CHINABULINA si al meu la fel, prima data cand a dat cu nasul de zapada a facut urat de tot. Ce vorbareata e Teo! Tocmai ieri imi scoteam documentele cu dezvoltarea copilului, care le-am tot strans cat era el mic, ca eram disperata cu prematuritatea lui, si acolo scrie ca la 18 luni trebuie sa aiba un vocabular de 10 cuvinte. Le-am numrat noi si ne-ai iesit 10 deci m-am linistit.
LORICH si al meu e maestru la jocurile « make belive » am inteles ca asta e un semn de inteligenta. Al meu se face ca bea lapte, se face ca doarme, e tot un prefacut.
LAURA – multa sanatate lui Mirci!
ALYSH – felicitari pentru spovedit si impartasit!
Ma duc sa deschid celalat calculator sa vad pozele.
"Your children know more about you then you know about yourself"
Reallaura spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Luminel
Stiam eu ca uitasem ceva: Laura, Mirci, sa-i treaca repede putzulica si sa nu fie nimi grav.![]() Lumi, mami de mladita Elena Cristiana Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"! ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj |
merci multLaurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
21+
Ana Ilinca
Alysh spune:
Noi de o saptamana incercam olita fara nici un succes. Parca il pun pe ghimpi. Ma tot gandesc sa nu fie olita incomoda, desi nu cred.
Acum incep sa ma gandesc daca metoda aceea cu a-i pune cand sunt mai mici pe oala, nu da roade mai bune. Nu stiu!
Si eu vreau sa-l invat la olita cat mai repede, mai ales ca vine si bebe mic din urma si cam multi bani pt pampersi.
ALI, mami de Vlady si
13+
Doloress spune:
Alysh al meu la gradinita a invatat. Acuma mai nou vad ca vrea direct la baie, vrea sa se suie sus pe colac. Am sa-i iau un colacel din ala mic pentru el, taburet deja are sa se suie. Eu acasa nu insist deloc, el vine cu olita la mine si zice kaka, ma pune sa-i dau drumul la desene si cateodata face, cateodata sta numai asa. Noi n-am insistat absolut deloc, nici cand era mic, nici acuma mai mare.
"Your children know more about you then you know about yourself"
belleane spune:
Salutare,
Legat de olita la varsta asta e mai greu. Cu cea mare n-am avut probleme. Dar la pitica am zis sa mai astept sa nu o chinui ...si iaca nu sta pe olita deloc. Statea la un moment dat si facea obligata de bona aia cretina. Dar acum ne zice cand face caca si rade dar pe olita nu sta. Cred ca la varsta asta doar prin imitatie mai pot face ceva. Sa o pun si pe cea mare la olita sa vad apoi...
Vine pitica la noi si arata spre pantalonii nostri si spune caca. Iti vine sa mori.....
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
cleo78 spune:
Stefany, si de la mine 

, sa fii sanatoasa, si la punga groasa, sa fii fericita, si cu exemenele implinite, 30 e o varsta frumoasa, io fac +2, si ma bucur de fiecare clipa, incerc sa nu uit sa imi fac cat de des pot un moment mic si drag pt sufletel. Si uita te la zambetul flacaului si ce mai tre?
Reallaura, poate sa il schimbi mai des. Desi e ciudat, ca de la pampers, ma asteptam sa se irite cand erau mai mici si mai sensibili, sau mai degraba fetele, ca sunt mai predispuse.
E greu sa fortezi copilul.
si la noi mara sta pe olita. Asta invatzata de la gradinitza, ca ii vede pe ceilalti. Pe mine..dejava ma vede pe buda, aseara a ras de mine: CACA. Io; "nu, doar pipi". Ea hohote...
Banc:
Geoana l-a depasiit la bancuri pe Bula.
Bula, însa, a cerut renumararea bancurilor!
Luminel, hemiflores e si pt oameni mari? E fain ca e pt o gama mare de paraziti. O sa imi iau si mie o cura, preventiv....
supozitoare cu eucalipt: le-am testat pe mine. Functioneaza. Aseara era fifi infundata, fornaita, dar nu am mai trezit-o sa ii aplic...
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
inais spune:
Ziua buna de la noi..mai rar pe aici...dar va citesc!
Nu stiu daca am apucat sa o salut pe mamica noua CrinaAndreea si pe al ei Bogdanel! Nu am sfaturi...nici nu stiu cat sunt de recomandate in sit. actuala, dar pot spune ca ma
sa iei cea mai buna decizie pentru tine si puiul tau! 
Chinabulina
ca ai intrebat de noi! Sa-ti zic de cate ori m-am uitat pe pozele lui Gogo?? Sunt le-si-na-ta dupa ea! E incredibil de dulce.
Noi suntem bine...pe aici...ocupate. Nu prea reusesc sa tin pasul, sa scriu, sa raspund...ma limitez la lectura.
Laura sanatate multa lui Mirci, mai. Ce sa zic...copii mici, griji mici..stii tu. Ai o burtica superba!
Ma distrezi cu shoppingul pentru Ilinca...m-am amuzat.
Alysh tu nu pui poze cu burtik? Indif. de ce e bb mic din burtik, o sa fie bine.
De-abia cand ai un copil realizezi ce minuni sunt si iti dai seama ca tot ce conteaza e sa fie sanatosi. Baietei sau fetite...tot scumpi sunt!
Simo e un dulce Mati. Zau! Blondutz! Imi place poza cu el pe jos...
Lori...deci nu mai apucam sa ne gasim la tel. vaz...asa ca-ti scriu aici. Te rog sa retii ca Iasmi e prietena lui Robert, daaa?? Deci cine mai face aluzii la dl. cozonacel sa inteleaga...te rog sa clarifici acest aspect!
Mi-e dor de el...si de voi! Uoff...mama lui de timp, ca sa zic asa! 
Uram si noi
celor ce s-au serbat de cand nu am mai intrat pe aici: Andrada, Luminel, Desiree, Stefany! Sa fiti sanatoase alaturi de cei dragi voua! 
In incheiere va las niste poze cu noi incepand de aici si va 
PS Nu ma bag in discutiile de pe aici ca zau nu am mare lucru de zis: brad nu am facut, la olita nu stam, zapada nu ne place...mie
, Iasminei inca nu stiu! ![]()
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Lilly79 spune:
Si la noi ninge...
china o inteleg pe Teo.Si eu sunt la fel: m-as uita o zi intreaga de la fereastra cum ninge, dar daca ies afara vreau inapoi intr-un minut ![]()
inais ce frumoasa si carliontata e Iasmina.Mi se pare mie sau in ultimele poze e cu parul mai scurt?
laura ti-am admirat burtica.Eu zic ca e numai bine pt varsta asta a sarcinii
Saracutul Mirci, sper sa-i treaca repede infectia.
lori ce frumos si mare e Robert, dar gata nu mai zic nimic pt ca o fac geloasa pe Iasmina ![]()
Alysh va fi greu cu 2 copii mici cu scutece, dar eu cred ca mai repede de 2 ani nu se vor dezvata de scutece, si cica la baieti pana pe la 2 ani jumate vor mai fi scapari.Eu is fericita ca a facut Julia o data pipi la olita, asta dupa ce-a stat o jumate de ora si eu ii citeam incontinuu sa nu se ridice de-acolo
De vreo luna am abandonat operatiunea pt ca mi se pare timp pierdut.Mai bine ne jucam altceva sau ii citesc tinand-o in brate.Cand va fi pregatita va face la olita.Si eu astept sarcina nr 2 (pe la anul pe vremea asta speram) ca sa-mi aduca iar pepenii inapoi.Acum is ca o adolescenta cu bretele ![]()
Astazi am fost la ortoped.Mi se parea ca Julia calca cu un picior in afara, se pare ca totul e in regula; probabil papuceii o deranjau.
Toata ziua Julia numara creioane, jucarii sau ce prinde, in limbajul ei bineinteles, dar stie pana la 10, iar 6 si 7 le spunem noi, altfel trece la 8
Spune cuvinte stalcite, dar le spune si eu o inteleg.Nu vrea sa repete dupa noi cuvinte.Daca-i zic sa repete ceva, ea nu, nu.Joi va veni mos craciun("chin") la clubul unde mergem noi si deabia astept sa impodobim bradul ("pomu chin"
)
Sper sa mai fac ceva la calendar ca m-am trezit in ultima secunda ca vreau calendare cu poze cu Julia ![]()
O saptamana frumoasa si cu multa zapada.
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)