Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (136)
Raspunsuri - Pagina 15
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alysh Noi de o saptamana incercam olita fara nici un succes. Parca il pun pe ghimpi. Ma tot gandesc sa nu fie olita incomoda, desi nu cred. Acum incep sa ma gandesc daca metoda aceea cu a-i pune cand sunt mai mici pe oala, nu da roade mai bune. Nu stiu! Si eu vreau sa-l invat la olita cat mai repede, mai ales ca vine si bebe mic din urma si cam multi bani pt pampersi. ALI, mami de Vlady si 13+ |
Eu cred ca depinde de copil...nici Cristiana nu face nimic la olita (cu o singura exceptie acum cateva saptamani cand a facut pipi) si sotul ma streseaza non-stop ca n-am pus-o de mica si nu ma ocup de ea

...eu o pun in fiecare zi dar cat sa o tin ca face dungi pe funduletz si in olita nimik
...frate-sau, la fel, a facut pipi pe el pana la 3 ani si kk pana la 4...si se ocupa mama de el atunci...si degeaba
Lumi, mami de mladita Elena Cristiana
Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"! 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
inais spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lilly79 inais ce frumoasa si carliontata e Iasmina.Mi se pare mie sau in ultimele poze e cu parul mai scurt? Lilly, mami de Julia (30.05.2008) |
Da, i-am mai tuns din parutz. Era lung si inegal, fiind cret...o deranja. Mi s-a spus ca ii va ramane cretz de moment ce dupa ce e tuns tot cretz este. Sa vedem...
Bravo pt progresele Juliei la vorbit!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Luminel spune:
Cleo, e si pentru adulti...
Inais, m-ai omorat cu carliontzii Iasminei
...e o frumoasa!...si stai linistita din partea noastra, nu ne bagam la "cozonac"![]()
Lumi, mami de mladita Elena Cristiana
Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"! 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
simonacip spune:
Stefay iti urez si eu (codasa) La Multi Ani sanatosi si fericiti.
Luminel, mersi de info privind Hemiflores, am sa iau si eu sa-i dau lui David totusi...ca n-are ce sa ii strice.
Gabitzam, ce serbare dragutza! Mi-a placut de Andrei, era ce3l mai cel in albastrul ala
Costumul i l-ai cumparat tu?
Lorich, da ma ce viscol, am iesit si eu(am avut neshte treburi), nici nu puteam privi in fata. Totusi erau multe carucioare, cred ca nimeni nu s-a asteptam la viscolul asta. Noroc ca multe carucioare aveau husa de vint si ploaie!
Andrada
chiar sunt mindra de ei...pana apuca sa se paruiasca of course...
Sis, lasa feti ca va fi bine, chiar dc e ceva tratament si asta e...
Putza mare, probleme mari Sis, ce vrei...Glumesc, mai facem si noi haz d enecaz. Va fi bine, ai sa vezi. Matei are acum afta dintr-aia la gurita...asa ma enerveaza, si tot vrea stafide, mandarine, chestii acre si n-are voie...Uuf, mereu pe faza cu cite ceva..
China, ce fraze spune Gogo...Al meu e Mutulica, nu spune decit animalele si mama la orice..
Belleane, da Mati e chiar cuminte...In ce priveste jucariile scumpe, David e fan, vrea doar cele mai scumpe masini...Dar nu prea pot sa-l conving sa le ia pe cele mai ieftine, asa ca nu-i mai iau deloc, si asa vreau s-o rarim cu masinile ca avem munti.
DOloress, eu si acasa il pun pe Matei la colt, deja stie cind face boacane, se duce singur. La cresa cred ca-i prea cuminte...asculta mai bine de straini. Si eu la fel din ianuarie vreau sa vina primavara!!DOar sarbatorile imi plac in anotimpul asta!
Inais, scuze iubita, am uitat ca Robertzel e promis Iasminutzei...Oricum e o dulceata si ea..Mi se pare ca are ceva din Matei, seamana cumva. Parul ei e nemaipomenit!!
Lilly, ma bucur ca sunteti bine cu piciorusele, Doamne Ajuta!
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Simonix spune:
Salutare si de la noi - e frrrriig pe aici si asteptam zapada :)
Intru direct in subiect :d Cu olita eu nu incerc pana ce Robert nu face doi ani - asa am hotarat cu tanti de la cresa, o sa se invetze piticul odata cu baietelul doamnei, de aceeasi varsta. Nici nu as sti cum sa il fac sa stea pe olitza pe Robert ... Cel mai bine functioneaza imitatia - nu imi fac probleme.
Robert are fundul super sensibilos, el chiar se irita des, si il schimb des, dar si daca sta 10 minute mai ud se inroseste - nici nu ma gandesc la kk ... O data mi-a facut o super iritatie de i se lua pielea fashiutze brrr... i-a curs si sange. Si doamna de la cresa mi-a zis ca este mai sensibil ca restul de piticanii.
Dolore - eu nu reusesc sa dau ignore la tantrumuri - la inceput asa am facut, dar niciodata mai mult de un minut acolo ... Cand nu il pot stapani il las pe jos sa se manifeste dar il iau imediat in brate si el mi se vaita de zor. El pe la 14 luni a avut o perioada de ma speria, v-am scris si voua atunci ... din fericire nu s-a mai intamplat, am evitat crizele fie deturnandu-i atentia, fie avand grija sa fie odihnit si mai putin stimulat. Ce am remarcat: daca depasim 1 ora la cumparaturi incepe showul. Finutz, nu cum am vazut alti copii, dar totusi e clar ca oboseste pe acolo. Daca l-as lasa si as prelungi vizita probabil ca ar face ca toate alea. Deci cand incepe crizutza plecam - oricum in genere ne aranjam in asa fel incat sa nu stam mai mult. Inainte mergeam peste tot cu el, insa mi-am schimbat parerea, nu are rost sa il suprastimulez asa ca ma aranjez sa fac cumparaturile fara el. Cand se poate.
Vad ca al meu a inceput sa fie foarte cooperant, face cam tot ce il rog, cand nu vrea, ii arat si face si el, ca sa ma imite. Cu interdictiile intelege foarte bine - nu ii convine, evident, protsteaza, e imbufnat, face gesturi teatrale (isi pune mainile la ochi, chitzaie si se uita printre degete sa vada ce facem). Apoi mai face o data - i se spune NU, nu ai voie ... se repeta teatrul, apoi se face ca incearca din nou chestia respectiva si asteapta sa ii zic ca nu are voie
Culmea e ca este super capos, lucrurile trebuie sa se desfasoare cum VREA EL - cheia e sa il fac sa vrea ce vreau eu 
Daca intelegeti ...
Mai voiam sa zic ca am uitat sa o laud pe Gogo - superba ! I-am aratat-o si sotzului
Am sa i-o arat si pe Iasminutza care si ea m-a dat pe spate cu carliontzii ei :) Si pe Robert - ce mare s-a facut !!! Concurentul lui Robert al meu
Am vazut si baieztii de Simona - ce ochishori au !!! Si pe Andrei de Gabitza
Si nu mai stiuuuu ce copii frumosi am mai vazut 
Stefany LA MULTI ANI fericiti, sa te bucuri de viata, alaturi de cei dragi 

Si la final declar ca mi-e dor de MSBB - Adriana - pe unde esti ? ce faceti voi ??? 
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Lorich spune:
Mi-au venit calendarele de la Piticul vesel! Alysh iti sarut manusitele si piciorusele si burticile!!!
ce fericiti vor fi buneii si matuseii!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
Reallaura spune:
Fetele
va multumesc pentru discutia cu olitele ca barbatemiu ma cearta ca degeaba stau pe forum, nu invat copilul la oala
PArca nu e cu mine in casa cand il pun si nu sta. parca il pic cu ceara.
Alysh, Doloress, Belleane, Lily, Luminel Mirci prefera reductorul. Adica acolo sa zic ca sta 5 minute, dupa care il iau ca mi-e ca-i amortesc piciorusele. Oricum, pe reductor l-am asezat, pe olita niciodata.
Inais o haioasa Iasmi si o frumoasa. Lasa ca si eu i-am taiat buclele lui Mirci, spre supararea - iarasi!- a lui Bogdan
Cleo el face kk de 4-5 ori pe zi obligatoriu asa ca il spal de cel putin 4 ori pe zi! CUm face kk, l-am spalat. Dar uite ca tot am patit-o!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
21+
Ana Ilinca
gabitzam spune:
La noi cu olita a mers prin insistenta si repetare, in fiecare zi, cam la aceleasi ore, pina s-a facut un ritual. Asta pina s-a cam prins care e treaba olitei. Nu face mereu, o zi da, trei ba, inca nu se poate controla cred. De multe ori face si vine si traste olitza prin casa si face "pishi-pishi", ca zice la fel si la pp si la kk.
Obligatoriu dupa ce se aseaza pe oala cere lada cu jucarii.
Alaturi de SEBI
Victoria_mami spune:
LA MULTI ANI STEFANY!!!
Multa sanatate si multi ani fericiti iti dorim!
Victoria mai nou repeta TOT! Nu corect, dar incearca. Spune f multe cuvinte, multe cuvinte noi si chiar si cateva grele de pronuntat, dar repeta. Doarme, fug si eu langa ea; am vazut ca vorbeati de olita. Victoria Dupa ce face kk, il ia pe daddy (pe mine nu
) de mana si il duce-n baie, si il pune sa o frece pe burtica si ea sta pe olita. Incercam sa ii explicam ca tre s astea inainte, nu dupa...
mai insistam... ![]()
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
stefany_p spune:
multumesc fetelor pentru urari, sunteti minunate
noi la capitolul vorba stam cam prost, fi-miu mai mult galguie..parca-i un curcan![]()