Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (136)
Raspunsuri - Pagina 16
Reallaura spune:
Stefany e ziua ta???

sa fii sanatoasa, fericita sa te bucuri de familie!!
Eu sunt suparata ca nu am notiunea timpului, stiu zilele de nastere ale prietenilor, dar nu stiu cand e ziua respectiva..ca traiesc rupta de lume...
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
21+
Ana Ilinca
Alysh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Reallaura Stefany e ziua ta??? ![]() ![]() sa fii sanatoasa, fericita sa te bucuri de familie!!Eu sunt suparata ca nu am notiunea timpului, stiu zilele de nastere ale prietenilor, dar nu stiu cand e ziua respectiva..ca traiesc rupta de lume... ![]() Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 21+ Ana Ilinca Eu azi intrebam daca nu e 22 dec ca am vazut niste imagini de la revolutie ![]() ![]() |
ALI, mami de Vlady si
13+
Alysh spune:
Buna dimineata 
De cand cu burtik (insomnii) fac mancare de dimineata: am pus deja pt o mazare cu pui si vreau sa pregatesc legumele pt o supa crema de cartofi ca-i place sotului.
VA doresc o zi frumoasa!
ALI, mami de Vlady si
13+
simonacip spune:
Neata.
Buun, Alysh, mi-ai facut pofta de mazare. SI am in casa, dar n-o fac mincare, am sa fac salata boeuf cu ea...abia astept. Acum sunt la regim, a treia zi de legume crude....
Acum m-a apucat in toiul iernii...Dar aveam ieri o satisfactie mincaind rosii cu castraveti si ardei gras si afara ningea...
Si oricum nu se mai putea, intrasem intr-o vrie nebuna cu mincarea.
Noi ne cam plictisim in casa...
Pe Matei l-as putea duce, dar mi-e ca prinde vreo raceala cind il duc/aduc, asa ca a ramas sa-l duc dupa pe 4 ianuarie...ce sa mai, asta a fost.. Si o sa-l pun pe CIp sa-l duca de dimineata, pe la 7, ca probabil va fi inca rece si inghetat...
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
mihaser spune:
Neata!
Stefany! Ieri a fost si ziua Lu` Eli mare...nasa noastra!![]()
Sanatate si multe bucurii in viata! 
Am vazut poze cu d-soara Carliont Iasmi
...Mi-am adus aminte de Cri...ce carlionti avea si el.
Simo ai grija cu dietele...acum manaci foarte putin si daca bagi sarme si cozonaci dupa la greu poti sa pui chiar mai multdecat ai dat jos...iti recomand un stil de viata sanatos si 1500 de calorii pe zi...E cel mai bine! Eu ma mentin la 57 din toamna.
Laurita unde te vad?
Ieri am pedepsit-o pe Eli ca tot lua globulete din pom si am trimis-o un minut la ea in camera...era foarte suparata ca am indraznit, dar dupa jumate de minut canta fata mea...
...numai pedeapsa nu se putea numi! Ea era foarte vesela.
Va pup!
Reallaura spune:
Neata fetele
Sunt mai bine cu psihicul azi pentru ca a functionat neopreolul la putzica. I-am dat cu de la noi putere si vad ca arata mai bine azi, nu mai e asa rosie si umflata. uuuf!
Ali
harnicutza. O supa crema de ciuperci cred ca facem si noi, papa Mirciu. Aveam ghiveci, o zi a papat, o zi gata, nu mai vrea! Cat despre faptul ca am pierdut notiunea timpului, mi se pare normal, dar nu poti sa nu iti superi prietenele de-o viataaa!
imi pare rau, asta e.
Mihaser uite scumpa AICI
Bine ca t ementii, adevarul e ca asta e secretul, schimbat pe viata obiceiurile alimentare...Hm! pentru cine poate.
Cu pedepsitul si eu cred ca e pt varste mai mari.. Pentru acum, nervi de otel!
Sis tine copilul acasa ca venim vineri si nu vrem sa ne raciti ![]()
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
21+
Ana Ilinca
simonacip spune:
Miha...da,dar eu acum vreau sa slabesc nu sa ma mentin. Asa ca dupa ce ajung la 54, am sa incerc cu 1200-1500 cal sa ma mentin. La mine daca nu e mai drastic regimul, nu merge. nu slabesc. Nu pot tine o dieta cu dimineata o felie de piine si atitea grame de brinza...trebuie sa intru in forta.
Norocul meu ca de sarbatori nu bag sarmale si piftie, nu sunt fan. Doar salata de boeuf, dar de regula maninc doar aia toata ziua, nu altceva...Sa vedem, oricum, trebuie sa le dau jos pe astea...Ajunsesem la 60
, acum am ajuns la 58. Nu-mi vine sa cred ce bine merge regimul
PS. Ce scumpa-i ELi cu pedeapsa...desi pe ea o distreaza...
Simona, mami de baieti 
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonacip Miha...da,dar eu acum vreau sa slabesc nu sa ma mentin. Asa ca dupa ce ajung la 54, am sa incerc cu 1200-1500 cal sa ma mentin. La mine daca nu e mai drastic regimul, nu merge. nu slabesc. Nu pot tine o dieta cu dimineata o felie de piine si atitea grame de brinza...trebuie sa intru in forta. Norocul meu ca de sarbatori nu bag sarmale si piftie, nu sunt fan. Doar salata de boeuf, dar de regula maninc doar aia toata ziua, nu altceva...Sa vedem, oricum, trebuie sa le dau jos pe astea...Ajunsesem la 60 , acum am ajuns la 58. Nu-mi vine sa cred ce bine merge regimulPS. Ce scumpa-i ELi cu pedeapsa...desi pe ea o distreaza... ![]() Simona, mami de baieti ![]() "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
simona, din cure din astea iti faci metabolismul praf.
Si mie mi se pare prea drastic. Organismul are mecanismul lui de echilibrare si adaptare. Ai mai tinut cura? dupa aceea te-ai ingrasat/a aparut senzatia de foame veshnica?
Normal ca o sa functioneze acum cura de slabire, tu ai scos cateva grupe alimentare necesare, acum ai rezultate imediate, dar nu poti tine o cura toata viatza.
incearca sa analizezi ce anume era inainte in neregula.
tu ai mai tinut cure si slabisheshi frumos de tot. Problema e ca nu te-ai mentinut.
Acum tragi tare, sa arati bine de sarbatori, dar sa fii tare atenta dupa ce opreshti cura.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
simonacip spune:
Eu stiu ca aveti dreptate. Asa e, e destul de drastica, dar nu pot altfel, mai ales acum ca stau numai in casa si nu fac miscare....Nu am alta solutie. Trebuie sa fiu f atenta dupa, asta e sigur.. Eu sunt gurmanda rau, Cleo maninc tare tare aiurea si mult..
Sa-ti spun de ce m-am apucat de mincat...ca nu mai facem nici o treaba de sarbatori si nu mai aveam motivatie, plus ca m-a deprimat gindul ca iar stau in casa...nah, voiam si eu sa iesim...Dar nici nu ma suport asa, sa ma stringa hainele, sa-mi pocneasca camasile pe mine...deci nu pentru sarbatori m-am apucat de regim, ca oricum nu iesim.
Sa vedem ce fac dupa aia, cum ma voi mentine....am sa-mi dau toata silinta..
Simona, mami de baieti 
Danicris spune:
Buna dimineata.
Mama, ce harnicute ati fost, ce-ati mai scris ! Am citit in fuga mare, dar am reusit sa vad fratiori frumosi cu ochi superbi de Simonita
, am vazut carliontata Iasminuta, copilita frumoasa de Inais
, am vazut-o si pe frumoasa Daria de Micaela
cum se joaca ea cu noul prieten mititel si haios, am vazut si mladita frumoasa Elena de Luminel
, bineinteles ca l-am admirat pe Andrei de Gabitza
la serbarea de la gradi, tare bine ii statea in costumasul acela.
Am vazut ca discutati de olita, Vladuc nu sta deloc, daca-l asez in secunda 2 este in picioare ceea ce inseamna ca nu e pregatit inca, iar eu nu insist ca sa-l stresez, o face el si la olita la un moment dat.
Transmit multa sanatate lui Mirci de Laurita
.
Am facut calendare si felicitari, le puteti vedea aici : http://picasaweb.google.com/danicris28/CalendareSiFelicitari#5415745391593942994
Le-am lucrat in corel si photofiltre, daca vrea cineva sa-i fac, am deja sablonul, tre' doar sa prelucrez pozele si sa le adaug. Eu le-am facut pe hartie fotografica si au iesit foarte frumos, calendarul format A4, iar felicitarea format A5.
Mai fetelor, are Vladuc o paturica de cand s-a nascut. De ceva timp o ia si se plimba cu ea prin casa, unde este el tre’ sa fie si paturica, iar cand oboseste se aseaza pe jos cu capul pe ea, mor de ras cand il vad. Treaba e ca a tarat-o peste tot si s-a murdarit da’ cum s-o spal ca fara ea nu doarme. Tre’ sa gasesc una asemanatoare (asta-i primita de la niste prieteni din Slovacia) si sa vad daca-l pacalesc. Ai vostri copilasi au asa ceva de care nu se despart ? Eu as fi preferat sa aiba o jucarie, era mai simplu decat sa tarasca paturica prin toata casa, mai ales ca este si destul de maricica, iar cand se intoarce imi este mereu teama sa nu se impiedice in ea.
Nu mai stiu ce voiam sa zic, mai intru daca-mi aduc aminte. Pana atunci va pupacesc si va imbratisez pe toate cu drag. 

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si
23+