Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (136)
Raspunsuri - Pagina 17
Lorich spune:
Neata, a dat cineva
? Daca nu
de la mine, cu laptic daca vreti.
Dani ti-am admirat Mosu'..tare dragalas! Despre paturica...hmmm..e super, parerea mea, ca are un obiect de asta, "security blanket" sau cum i se spune? Eu nu-i pot baga nimic lui Robert, la el security-ul este tzatza. Si ca sa o aiba noaptea cu el spal-o ziua si pune-o pe calorifer si se usuca pana seara; Oricum, parerea mea e ca e un lucru pozitiv.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
Luminel spune:
Buna dimineata (inca)...Multam' de cafea Lorich, eu am tocmai am terminat-o de baut.
Laura, si eu ii dau cu Neopreol la funduletz Cristianei, la primul semn de iritatie si-i trece foarte repede...e bun dar parerea mea, sa nu-i dai prea des si timp indelungat, pana la urma e un medicament destul de puternic din cate mi-am dat seama citind prospectul.
Danicris, foarte frumos calendarul...mi-ar placea si mie ceva de genul asta...
si Cristi are un ursuletz de care nu se desparte cand doarme si pe care-l smotoceste si-l taraste peste tot prin casa dupa cum se poate vedea aici...cum zicea si Lorich, cred ca e bine sa se ataseze asa de un lucru mai ales daca adoarme singura cum face Cristiana...noi o lasam in patut cu "Ursache", becul stins si probabil ca ea nu se simte singura, ca n-avem probleme cu ea sa planga sau altceva...Cu saplatul si la mine e o problema ca pana se ususca nu stiu cu ce sa-l inlocuiesc pe "Ursache".
Simona, succes cu dieta
, dar ai grija sa nu-ti dai metabolismul peste cap
Lumi, mami de mladita Elena Cristiana
Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"! 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Adriana_78 spune:
buna fetelor!
In sfarsit avem si noi net.
ne-am mutat in noul apart. sambata si abia acum am reusit sa rezolvam cu netul.
Avem inca zeci de cutii de despachetat,e o zapacela peste tot, nu a venit toata mobila, mai ne trebuie o gramada de lucuri, nu e usor cu mutatul asta.
Danicris si noi tot de o paturica suntem atasate. O plimba la fel peste tot, adorme cu ea, insa uneori o mai uita in pat si atunci o mai ascund. Eu am reusit s-o spal deja de cateva ori, ca la fel sterge toate podelele cu ea.
Adriana
Andrada79 spune:
Inais vai ce scumpa e Iasmina. Moama de cand nu am mai vazut poze cu ea!!!! E o dulce imi vine sa ti-o pap, ce se admira ea in oglinda. Si noi avem un urs identic cu al vostru. Legat de tortul de 1 an si tu si Lorich cu tortul ei de 1 an si ½ mi-ati facut o poftaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Abia astept sa fac si eu un tort de casa!
Msbb undeeeeeeeee esti???? Imi e dor de nora mea mica si frumoasa!
Danicris superbe si calendarul si felicitarea. Calendarul doar cu lunile anului il ai si ca poza in jpeg ca as vrea sa fac si eu de acasa dar in wondershare? Legat de paturica noi suntem la fel dar cu pernuta. S-a chinuit saraca mama sa ii faca inca doua ca nu aveam decat una care o primisem, alba cu dantela si se murdarise si a trebuit sa o bag cu totul la spalat. Acum mai avem doua la fel si a facut mama fete la ele, binenteles ca toate trebuie sa fie albe si cu dantela pe margini ca altfel e problema mareee. Cand am fost la pediatra nu stiu cum a venit vorba de somn si i-am zis de pernuta si mi-a zis ca nu e bine ce fac, ca nu trebuie sa il atasez de un lucru asa de rau si sa il dezvat. Am ramas blocata ca nu credeam ca e vreo problema si intr-adevar am incercat sa il mai dezvat de ea in sensul ca nu il mai las cu ea peste tot prin casa ca ajunsesem sa stea numai cu perna dupa el si la masa si peste tot. Acum imi e si mai usor ca avand dormitorul la etaj practic nu mai ajunge la ea asa usor si dupa ce se trezeste coboram si se ia cu joaca si uita complet de ea. Inainte se ducea singur la patut baga mana printre grilaje si o tragea. Trebuia sa o ascund dar cand vedea patutzul isi aducea aminte de ea si incepea maraiala. La somnic insa e musai sa doarma cu ea in brate si il las, inclusiv daca plecam undeva si stim ca ramanem si mai mult sa si doarma e clar ca plecam cu pernuta. Mor de dragul lui cum o cauta in somnic si o ia in brate.
Adriana felicitari cu marea mutare si ce sa zic spor la treaba!
belleane spune:
Salutare,
Danicris: Cea mare avea o paturica primita la botez si cu aia a dormit pana la vreo 3 ani cand a ales un iepuras caruia ii spune mami. Cica-s eu. Elenei i-am dat atunci cand se trezea des un ursulet si doarme cu el in brate toata noaptea si ziua se joaca cu el. Si il cere seara. Nu doarme fara el.
Laura: Sanatate lui Mirci. Sper sa-i treaca repede iritatia. A noastra se irita imediat si rau de la vit C Natural. Inainte se irita de la sucul de porto.
Simonachip: Eu am observat ca daca tin iarna dieta imi scade imunitatea rau si asa ca o las pentru primavara. Sunt un ursulet pufos dar consolat.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
belleane spune:
Am vazut poze cu carliontata IASMINUTA.
E tare smecheruta.
Si poze cu Vladuc de Dani am vazut si calendarul. Mi-a placut mult poza aia cu Vladuc imbracat in Mos cu ghetute negre. Parca e ajutorul lui Mos Craciun.
Adriana78: Mult spor la desfacut cutii.
Lorich spune:
Gata, Robert a facut botezul zapezii!!! I-a placut, se baga pe unde era zapada mai amre si mai neumblata; dar nu a vrut mult, probabil ca a obosit rau de la atata mers prin zapada pana la genunchii lui si imbracat ca un cosmonaut.
Mai rau a fost ca am luat carutul, ca sa iau si paine si a fost cumplit ; sunt transpirata si-n cap! Nu vorbesc de trotuare cu zapada maare, dar nicio strada nu-i macar un pic curatata, macar o data data c masina aia cu lama. Deci in Bucurestii europeni pe strazai e fix ca la tataia in gradina. Oare cate zile le trebuie sa vina sa curete? Poate vine primavara mai repede si scapa edilii de stres.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
belleane spune:
Noi aseara am plimbat fetili cu saniuta. A stat piticu nemiscat. I-a placut mult. Si a tinut si fularul la gura.
Reallaura spune:
Am fost si noi afara, nu am stat f mult, doar am profitat sa fac niste poze. Mircea era mirat, dar si obosit asa ca nimic spectaculos.
DAnicris au iesit f bine calendarul si felicitarea. Si imi place de Vlad in costumasul de Mos! SI noi ne gandeam sa-i luam unul, sa vedem. Cu paturica, nu stiu ce sa zic...Lui Mircea ii place masina de spalat si ar baga orice acolo...aduna tot din casa si baga la masina, chiar si lucrurile abia uscate, de pe sarma.
Adriana spor la despachetat!
Belleane, Luminel 
Lorich cu carutul? Brr! Am mai vazut o tanti azi si cu punga de mega si cu unul mic in carut si altul de vreo 2 ani calare pe carutul sport.
Nasol!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
21+
Ana Ilinca
simonacip spune:
Buna!
Dani e foarte misto vederea/felicitarea cu Vladuc
Imi place. Ti-as da sa-mi faci si mie 2 poze pe modelul ala, ca sa nu mai descarc eu wondershare-ul...Ce zici?
Nesi ca intotdeauna eu![]()
Luminel
cum spune si Lorich si mie-mi place treaba asta cu un lucrusor al lui...Poate s enumeste cum spune Lorich, ea le are cu termenii astia. Imi pare rau ca nu am facut treaba asta cu Matei cind era mic, sa-l fi atasat d eun obiect mai degraba decit de tzitzi asta...Si acum ma cauta la ea, cum il iau in brate cum hop...
Am vazut o bebelusa a unei prietene, avea un catelus dintr-ala d eplus, dar doar capul era de el, corpul era doar material, ca o batistuta asa, si labele erau nodurile materialului. SUper! Si fetitza dormea numai cu catelusul ala (moale si usor de purtat), se linistea imediat cu el...Mi-a placut tare ideea si mie.
Adriana, spor la despachetat...pe de alta parte e bine la casa noua, asa-i?
Andrada, pai tu abia facusi torul pentru tine...nu vrei sa-ti pierzi indeminarea, nu??
Lorich, Belleane, sa va fie de bine saniusul. Eu n-am avut curaj inca, dar al meu abia e refacut dupa o raceala, mi-e teama. Ei, va avea timp si de zapada..si dc nu, nu-i bai..
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"