Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (136)
Raspunsuri - Pagina 18
Danicris spune:
Servus, fete cucuiete.
Lori, multumim. Eee, nu-i chiar atat de simplu, paturica e zi si noapte cu el, ziua o taraie prin casa dupa el, cand doarme de pranz doarme numai cu capul pe ea, iar seara la culcare e calare pe paturica. 
Luminel, daca vrei iti fac si tie calendar, imi dai poze, imi spui ce vrei modificat si se rezolva. Adresa mea de e-mail este danicris28@yahoo.com. 
Adriana, spor la treaba in continuare. 
Andrada, pot sa-ti trimit, da-mi adresa ta de e-mail. Daca vrei fara culorile acelea ca fundal sau preferi alte culori pt. fiecare luna sa-mi spui. 
Belleane, saru’mana. 
Laurita, multumim. Sa ne pui si noua poze cu Mircica mirat, abia astept sa-l vad. 
Simonita, cu draga inima, trimite-mi pozele pe mail danicris28@yahoo.com si spune-mi ce text sa scriu. 
Lipsa totala de inspiratie azi la capitolul papica de dupa-amiaza, am pus niste cartofi la cuptor, cand s-o trezi Vladuc ii dau cu smantanica, sper sa-i placa. Voi ce mai gatiti ?
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si
23+
simonacip spune:
Dani, sarumana mult
E ok daca ti le trimit miine dupamasa? Vreau sa le pun si eu caciulitele de mos si de ren in cap...dar David e la mama pina miine si nu pot face poza fara el.
Eu am avut paste cu carne tocata din piept de pui...Si diseara fac mamaligutza cu brinzica d evaci si smintina..nici eu nu prea gatesc noutati...Bine ca ai mei maninca mai variat la cresa/gradi...rusine mie!
Editez ca am uitat...Ca text as zice doar Sarbatori Fericite! Ca sa mearga de dat mai multora. 
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Luminel spune:
Dani, saru'mana
pentru oferta
...fac o triere prin poze si-ti trimit pe mail cateva...si apoi cum procedam?
Adriana, sa fie intr-un ceas bun mutarea si spor la treaba!
Eu azi i-am dat Cristianei "traditionala" tocana de legume cu carnita, preferata ei, pe care in alte zile o alternez cu ciorbitza si uneori cu piure de spanac, ciulama de pui cu ciuperci, piure de cartofi, cartofi cu smantana sau branza fagaras s.a.m.d.
Voi seara ce le mai dati?
Lumi, mami de mladita Elena Cristiana
Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"! 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
Nu stiu ce o fi cu fii-mea
, e treaza de la 8 dimineata si n-a dormit nici 5 minute azi dupa-amiaza...acum e tati cu ea, se chinuie de o ra s-o adoarma
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Danicris spune:
Simonita, le trimiti cand poti, nu este nici o problema. 
Luminel, eu iti fac calendarul si ti-l trimit in format jpg, il pui pe un cd si te duci la orice centru photo sa ti-l scoata in ce format doresti tu. Daca vrei si felicitare sa-mi spui. Daca trimiti mai multe poze sa-mi specifici care vrei sa fie in centru. 
Va doresc noapte buna.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si
23+
Luminel spune:
nedormita, dar tot avea chef de dans:
http://family.webshots.com/video/3008175470103577684CWNgHm
si aici http://family.webshots.com/video/3076307270103577684SmcKxb "spune" tot ce poate ea sa spuna din poezia "un pitic atat de mic"
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danicris Simonita, le trimiti cand poti, nu este nici o problema. ![]() Luminel, eu iti fac calendarul si ti-l trimit in format jpg, il pui pe un cd si te duci la orice centru photo sa ti-l scoata in ce format doresti tu. Daca vrei si felicitare sa-mi spui. Daca trimiti mai multe poze sa-mi specifici care vrei sa fie in centru. ![]() Va doresc noapte buna. Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 23+ |
Danicris, am inteles...daca reusesc, in seara asta iti trimit pozele, daca nu maine...merci mult

Alysh spune:
Buna dimineata,
pt toate fetele frumoase!
Noi am dormit toti 4
in pat azi noapte si am dormit f bine
culmea.
Luminel, m-a amuzat dansatoarea ta frumusica
n-avea nici un chef de somn din cate vad!
Danicris, superbe calendare, ma bate gadul sa fac si eu unul....dar sa apelez la tine ca habar n-am cum se fac.....dar la un foto ti-l poate scoate exact pe format calendar?
Eu am deja 2 calendare de la piticul vesel, dar nu mi-ar strica sa fac si pt bunici vreo 2 ......ma mai gandesc si daca ma hotarasc o sa indraznesc sa apelez la tine.
LAurita, Lorich...si noi am iesit cu carutul afara ieri, m-am dus pana la banca, aproape 2 statii...a fost cumplit, cat am impins prin nameti la el......mi-era si teama sa nu patesc ceva. Dar eu nu pot sta in casa cu el, innebunesc.
LAurita, ne bucuram ca-i mai bine Mirci, offfff, mi-e asa dor de voi....de cand nu v-am vazut. 
ALI, mami de Vlady si
13+
chinabulina spune:
buna dimineata!
inais, ma bucur ca ai mai dat un semn de viata. iar iasmina este o papusica, e tare dulce
. multumim si noi de complimente
.
multumim de complimente si lui simonix, i-am spus si lui tati ca i-ai aratat-o pe gogo sotului tau si ne-am umflat in pene amandoi ca doi curcani
.
am admirat si noi pe cristiana-artista-fara-somn si calendarele cu vladuc 
sa stiti ca vecina MsBB e bine, dar foarte ocupata. a mai avut si probleme cu calculatorul. sper ca nu se supara ca am vorbit eu in locul ei, dar m-am simtit datoare sa dau explicatii, daca intrebati de ea ![]()
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange
momMinodora spune:

bine v-am regasit!...am luat vacanta mult asteptata asa ca acum am putin ragaz sa va scriu...am vazut ca ati ramas tot constiincioase, scrieti muuult si eu abia va citesc...nu sunt cu temele la zi, pot spune doar ca am vazut cateva poze cu copii foarte frumosi, o dansatoare fara pereche, o "burtica de fetiza" foarte frumoasa...ma bucur pentru toate cele si-au indeplinit dorinta de a avea si un bebe 2, sper ca voi si copilasii vostri sunteti sanatosi si fericiti.
Noi am avut noroc pana acum cu viroza asta, am fost toti trei putin mucioasi, fara febra, putina tuse, dar am trecut cu bine...am scapat pana acum si de gripa asta porcina, care ne-a dat mari fiori, pentru ca circulau zvonuri ca sunt 2 cazuri chiar la mine in scoala...brrr....nu s-au confirmat...
Altceva...Daria este foarte vorbareata, vocabularul ei cuprinde peste 20 de cuvinte si e in continua cresere pentru ca toata ziau este cu cartile in brate si cu mine de manuta sa-i spun, sa-i povestesc, intrebarea preferata: "unde e...?", a alcatuit pana si 2-3 propozitii, mananca singura, executa multe comenzi, daaaar succesul initial cu olita s-a dus pe apa sambetei odata cu trecerea in grija bonei, sta cand o pun, face, dar nu spune singura cand ii vine sa faca...ii spune "pipi" la olita....e cam neascultatoare din cauza rasfatului asa ca trebuie sa schimbam placa, avem probleme cu somnul in sensul ca nu accepta sa doarma si apeleaza la tot felul de smecherii pentru a ne distrage atentia..nu stiu ce solutie sa mai gasesc pentru ca a avut seri cand s-a culcat la 2
si la 6.30 era trezirea...inca mai bea lapte noaptea, cam la 3-4 ore, cred c-o sa bea pan' se marita...am terminat tratamentul pt giardia acum o saptamana..trebuie sa repetam copro..cam atat..revin..tocmai s-a trezit, urmeaza masa, joaca si tot tacamul..stiti si voi...va pup..numai bine