Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (136)
Raspunsuri - Pagina 19
gabitzam spune:
Noi am avut iar o serbare de Mos, de data asta la Costi la servici si am fost cu baietii. Andrei a fost mult mai relaxat de data asta fata de anii trecuti si s-a bucurat si el de moment. Am dansat cu el, a dansat cu fetitele pe acolo, ca mai mult fetite erau asa mai marisoare. In poze apare cu o fetita pe care o stim de cand s-a nascut, este exact-exact cu un an mai mica decat Andrei, Costi e mai prieten cu taticul ei, sunt colegi. Iar cand a venit Mosul i-a si cantat un cantec
Raducu a fost cel neastamparat de data asta, el voia sa vada tot, sa se bage peste tot si mai ales sa tot urce/coboare pe niste scari. Vedeti pozele, daca aveti placere si timp sa le vedeti, aici.
Alaturi de SEBI
Andrada79 spune:
Luminel m-ai dat pe spate cu printesa ta. Tiberiu ne-a dansat si noua la greu aseara pe o melodie populara. Ce imi place cum danseaza ea acolo, nu conteaza ca e seara, ca ii e somnic, muzica sa cante...........! O dulce, mi-a inviorat ziua!
Gabitzule frumosi copii ai! Ti-am mai zis!? Cat despre prietena lui Andrei, se potrivesc de minune, doi frumosi!
Danicris
, am trimis mail!
Laura la fel face si Tiberiu cu masina de spalat, sta lipit cu capul de hublou sa vada el acolo cum se invart rufele si atunci cand nu am rufe la spalat baga el una de unde gaseste si cu o manuta invarte cuva ca si cum o spala el. Mai nasol la masina mea e faptul ca se deschide usa in timp ce spala, la anumite etape. Se blocheaza doar atunci cand are apa iar Tiberiu binentels cum prinde ocazia vrea sa deschida usa. Spatamana trecuta chiar am zis, de acum cand spal inchid usa la baie cu cheia, insa .......nu am facut asa. Aveam ceva de luat de sus si i-am zis lui Tiberiu sa stea putin ca mami coboara imediat. Am fugit la etaj si in secunda doi l-am auzit plangand si mi-am dat seama ca s-a intamplat ceva. Cand am coborat el era langa usitza de la scari cu ochii mari la mine. Cand am intrat in baie baltea apa si usa deschisa la masina de spalat, a venit repede al meu sot a scos-o din priza. M-am speriat atat de rau ca nici nu m-ai puteam gandi, tot ce aveam in cap era daca se curenta. Apoi am observat ca centrala era oprita si frigiderul si ne-am dat seama ca se oprise curentul si cazuse o faza, faza pe care merge si masina de spalat si practic nemai avand curent la masina de spalat s-a putut deschide si usa chiar daca era plina cu apa. Tiberiu nu era decat putin ud la picioare dar m-am speriat rau si el saracutzu si mai si dar tot innebunit e dupa ea, cred ca o sa ii iau o masina de spalat de jucarie dar parca vad ca tot asta e atractia lui.Oricum de acum e lege cand spal inchid usa la baie.
Lorich spune:
Gabi, vad ca si Raducu a avut acelasi drag de Mosu ca si Robert ![]()
![]()
Minodora imi pare bine ca ai mai scris, ne mai pui la zi cu evolutia frumoasa a frumoasei tale. Poate acum in vacanta treci mai des pe aici, pe la un 
Andrada si eu am un innebunit dupa masina de spalat, danseaza cand merge masina, e innebunit! Mai tragea de usa, si e cam veche si paradita, insa incet-incet a invata ca "nu e voieeee!!" ; din pacate nu o pot inchide, ca e pe hol. Ia uite aici
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
chinabulina spune:
am dat sa citesc si eu ce ati mai facut azi si am vazut ca mi-a aparut un mesaj de 2 ori, la interval de cateva ceasuri... am intrat sa-l sterg, sa nu ziceti ca-s nebuna ![]()
si daca tot am intrat, am vazut iar copii frumosi de gabitza, l-am vazut pe cozonac in masina de spalat si am citit patania lui tiberiu cu masina de spalat. bine ca n-a fost mai rau 
si, ca sa ma dau mare, sa stiti ca azi am fost cu vecina MsBB 6 ore (sase, da???) la shopping si cafele, numai noi, fara soti, fara copii. viata, frate, mai vreau!!! 
gabitzam spune:
Azi am facut mai multi copii fericiti
Am gasiti ieri aici pe DC adresa unui site unde se fac filmulete personalizate cu Santa Claus vorbind copilului, ii spune chiar pe nume. Si ce l-a dat pe spate pe Andrei cel mai tare, deschide cartea cu copii cuminti si apare poza lui acolo si Mosul stie si ce vrea el de Craciun
Azi dimineata a vrut sa vada de trei ori cum apare el in cartea cu copii cuminti a lui Mos Craciun, cred ca nu-i venea sa creada
Filmuletul lui Andrei este aici: http://portablenorthpole.tv/watch/bea6432bd5b120430610ec56b5a80fbb
De fapt Mosul are o lista predefinita de nume de baieti si fete (in engleza), daca apare acolo, ii zice si pe nume direct, altfel apare doar numele scris pe harta lui Mosu si in cartea cu copii cuminti. E super dulce.
Nu stiu cat prinde la copilasii mici, dar cei mai maricei sunt foarte impresionati de asta.
Alaturi de SEBI
momMinodora spune:
pfff....unde sunteti, fetelor?...cand apar eu, dispareti voi....bate vantul pe forum de la 13...si tot de atunci stau la panda ca doar-doar o aparea vreuna dintre voi....
Lorich spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui momMinodora pfff....unde sunteti, fetelor?...cand apar eu, dispareti voi....bate vantul pe forum de la 13...si tot de atunci stau la panda ca doar-doar o aparea vreuna dintre voi.... ![]() Minodora,mamica Dariei-minunea cu ochi albastri(24.05.2008) Prefer inscriptia "Intrarea interzisa" decat "Nu exista iesire"! |
La saniush, la derdelush...
Pe bune, azi a fost o zi minunata, in parc este un derdelush si erau copilasi de toate varstele cu saniute, bine ca aterizarea se poate face direct in lac nu povestesc. Oricum, o zi foarte frumoasa de iarna; Dar, dar, dar sunt foarte ofticata pe vreme ca noi trebuia sa plecam la Galati in weekend si acum nu mai avem curaj. Offf...
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
momMinodora spune:
Lorich, ma bucur ca ati avut o zi minunata...noi am iesit foarte putin..15 min maxim, dupa care a adormit in 15 min...noi nu avem derdelus sau nu stiu eu de el...pe Daria o doboara imediat aerul rece, vrea numai in brate...si mai am si o mica teama sa nu raceasca...
Luminel spune:
Fetelor, am ramas singura 

..al meu sot a plecat ieri noapte la tara sa taie porcul si acolo i-a propus azi cineva sa plece la munca in Germania...si bineinteles ca pe criza asta a acceptat imediat, si asa stam destul de rau cu banii...abia a avut timp sa-mi aduca porcul si sa-si faca bagajul...a plecat deja de 2 ore si se pare ca nu mai vine pana anul viitor de Paste
...de sarbatori vom fi numai eu si copii
...bine ca am baiatul mare si ma pot baza pe el altfel ce ma faceam eu?!
Cam slabuta miscarea pe aici azi...avea dreptate Minodora...btw, welcome back, dear!
Saru'mana ca mi-ati admirat dansatoarea
...fazele astea sunt ceva obisnuit la ea...e innebunita dupa muzica si dans...cred ca o s-o duc la un club de dans cand va fi mai mare...ar fi pacat sa nu-i cultiv talentul.
Am vazut si niste poze super, cu doi parinti mandrii (mai ales taticul
)de doi baietzei frumosi...
Andrada, bine ca n-a patit nimic Tiberiu
(asta a fost cam ca patania mea cu Cristina de acum o saptamana). Si fii-mea e fan masina de spalat, ii place sa se suie pe ea si sa invarta de butoane...noroc ca e bagata intr-o debara a carei usa nu sta inchisa decat cu cheia, deci rar are ocazia sa se apropie de ea...si oricum e cu incarcare verticala asa ca n-ar avea ce sa-i faca...
Azi, a fost foarte amuzata cand a vazut poza cu Robertzel bagat in masina de spalat 
Chinabulina, v-ati facut de cap, hmm
Dani, nici azi n-am fost in stare sa-ti trimit poze
...maine sigur, altfel imi dau "na,na" singura.
Merg si eu la somn ca s-a terminat discoteca de sub noi...aaa, nu v-am spus, am probleme si cu vecinii de dedesubt care din cand in cand asculta hip-hop la maximum de duduie podeaua
...dar, sunt baieti de comitet, la 12 noaptea o dau mai incet muzica...
usor!
Lumi, mami de mladita Elena Cristiana
Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"! 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj