Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (136)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata fetelor, poftiti

Aseara mi-am facut de cap si am gustat niste somon crud...ma rog sa fie totul ok....stiu ca n-aveam voie, dar am poftit si surpriza, chiar n-am putut manca decat vreo 4 bucatele, ori de teama ori nu-mi placea de-a dreptul, tind sa cred ultima varianta, ciudata sarcina, cum sa nu-mi placa somonul crud, preferatul preferatilor mei

In fine, tot ieri am fost dimineata la Mall si seara la Auchan si am mai luat cadouri ca deh, neam mare...si azi il las pe Vlad la soacra si fug pana la Carturesti sa ma delecez cu niste carti

Cam atat despre noi....m-am trezut la 6, i-am dat laptele si am spalat un card de vase ramase de aseara si de care n-am mai fost in stare sa ma ocup si am cosntatat dimineata ca nici barbat-meu n-a fost

ALI, mami de Vlady si 13+

Mergi la inceput

Luminel, mai ai cu cine s-o lasi pe Cristiana din cand in cand? Sper ca da....bafta sotului tau sa stranga banuti pt fetele lui!

Eu is mama denaturata, seara cum ajunge Stef i-l pasez automat, in week-end il mai pasez si la bunici, altfel nu rezist, sincer.

Ieri chiar am bagat seara o portie de plans, fetelor, ma capiase pur si simplu...n-am vrut sa ma laud pana acum, dar acum ma plang: Vlad vorbeste foarte mult! Imi face capul patrat, vrea sa vb non stop si eu mai vreau si putina liniste, macar un minut/ora sau cam asa, nu stiu cu cine o seamana asa vorbaret ca si eu si Stef suntem ponderati dar Vlad, toata ziua tzaca, tzaca.
Si mai ales daca vrea ceva, nu va exagerez repeta cuvantul ala de 60 de ori/ minut si tare, insistent, nu oricum

Oricum pronunta cam tot ce spunem noi si destul de corect....nu stiu cate cuvinte are in vocabular, in orice caz foarte multe, cred ca va vorbi repede si destul de corect de la inceput....hai ca pana la urma tot m-am laudat, na

Vedeti ce chef de vorba am la 6 dimineata, da?

ALI, mami de Vlady si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Neatza !

HO-HO-HO! vin si eu cu frigul si cu
Vad ca a dat Alysh asa ca ma bag la inviorare cu voi !
Apropo, Alysh , f tare Vlady - asa cum spunea si Desiree candva , citire de la altii, abia asteptam sa vb ca mai apoi sa ne mai dorim si 5 min de liniste . E greu de multe ori, ajungi sa tanjesti la 1 min de liniste sa-ti odihnesti urechile si mintea. Bine ca ai parte si de momente de respiro.
M-a tras vecina de maneca asa ca mi-am spus, serios de data asta, sa intru sa va mai scriu nitzel. Am mai intrat eu si de Sf. Nicolae dar nush pana la urma unde s-a dus mesajul meu . V-am mai urmarit din urma dar in ultimul timp nici macar atat n-am mai reusit . Asa ca sunt pe din afara cu toate subiectele
Am avut si probleme cu calc,a trebuit sa-l internez la dar pana la urma l-am oblojit si sper sa mai trag de el o perioada ca n-am chef de noi investitii . Ma bucur , dupa ce a patit si Lilly, ca am invins lenea si am salvat pozele cu Andra ca altfel ramaneam cu buza complet dezumflata.
Va multumesc fetelor care ati intrebat de noi , sunteti niste dragutze . Trebuie sa recunosc ca am avut si o perioada mai ...necomunicativa dar , Slava Domnului, suntem in regula, doar in lipsa de timp si constat ca de multe ori, desi apreciez f mult ajutorul sotului, cam ajung sa ma bat in cu el . Ajutor - ajutor dar de multe ori cere mai multa atentie ca mandra

Va si sper sa reusesc sa ajung si eu la zi ca sunt complet ...in POM

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Mda, taman ce ma laudam ca am reparat calc ... s-a blocat, s-a innegrit ecranul si a trebuit sa-l inchid din buton . Cred ca ceva probleme tot mai are .

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Azi avem serbarea de Craciun la birou si l-am adus pe Andrei cu mine de dimineata. Deja s-a imprietenit cu toata lumea, le-a cantat, a facut inventarul biroului la rechizite si markere, pixuri, carioci, m-a mazgalit pe mana cu marker rosu si a mazgalit si biroul meu Dixtractie mare.

Sa vedem cum plecam acasa dupa serbare, ca mi-e ca ne ingroapa zapada aici. Brrr, ce e afara!

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

luminel, am intrat sa te sustin ca hai ca nu e mult pana la Pasti., Ai flacaul de nadejde, poate e mai bine asha, ca situatia economica nue grozava, iar sotul sa iti stea acasa si sa nu aiba de lucru..e deprimant pt el.

Si sa bag neste bancuri fotografice:

... si Alba ca zpada era atat de frumoasa ca nu trebuia nici un retus, avea pielea atat de alba si parul asa de negru ca neaparat trebuia bracketing cu +-2EV sa poti cuprinde toate detaliile, si buzele asa de rosii sa-ti dea histograma peste cap.
Ea ajunge la casa piticilor, aici totul era mic ca-ti venea sa pui obiectiv de macro.. dar cum sa schimbi obiectivul cand totul era prafuit,
daca pozai piticii degeaba corectai de barrel ca..
- Mami.. hai povesteste-mi tu..

Gica face poze pe malul lacului, cand nevasta-sa il striga disperata:
- Gica! Repede, se ineaca mama!
Gica: nu mai am loc pe card...

De cati fotografi e nevoie pentru a schimba un bec ars?
Raspuns: 21:
- unul schimba becul,
- zece critica tehnica,
- zece spun ca ei o faceau mai bine.

Top ten reasons to date a photographer
1) They work well in the dark
2) They’re used to funny smells
3) They make things develop
4) They work well on many settings
5) They know how to focus
6) They can make big things look small and small things look big
7) They work well from many different angles
8 ) They zoom in and out. And in and out and in and out and in and out…
9) They shoot in many different locations
10) They can find the beauty in anything

Si-nca una si ma duc:

Intr-o dimineata de iarna, sotul si sotia ascultau la radio in timpul micului dejun.
"Astazi o sa fie 8-10 cm de zapada. Va rugam sa parcati masinile pe partea de strada cu casele numerotate cu numere pare, pentru ca sa se poata trece cu plugurile de zapada" Sotia se duce repede si muta masina.

O saptamana mai tarziu, dimineata, mic dejun, radio:
"Astazi o sa fie 10-12 cm de zapada. Va rugam sa parcati masinile pe partea de strada cu casele numerotate cu numere impare, pentru ca sa se poata trece cu plugurile de zapada". Sotia iar se duce si muta masina pe partea respectiva.

O saptamana mai tarziu:
"Astazi o sa fie 12-15 cm de zapada. Va rugam sa parcati....." Si se intrerupe curentul.

Sotia suparata si ingrijorata intreaba:
- Dragul meu, nu stiu ce sa fac. Pe ce parte a strazii trebuie sa parchez masina?" Sotul cu o voce calda si intelegatoare, cu o privire calda de vaca gestanta , cum o au toti barbatii ce sunt insurati cu blonde, spune:
- Iubito, de ce nu lasi tu masina in garaj, de data asta?"

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Ati cazut cu nasu'n zapada????

ALI, mami de Vlady si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vine capitol nou imediat.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

salutare,

Sunt in concediu de astazi. M-au capiat deja de dimineata. BRRRR
Dar si eu le-am pus sa-si aranjeze cartile, jucariile. Si le-am facut poze.

Gabitam: mama ce mandra e Ana mea ca a primit mesajul de la Mos. Cand a vazut si poza a ramas masca. Daca nu l-a ascultat de 10 ori de aseara. Tare de tot.

Lorich: si noi trebuie sa plecam sapt viitoare si sa lasam fetele. La soacra-mea nici nu se poate ajunge.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

hello, hello!

Se pare ca nu numai Baraganul e introienit, ci si forumul asta...unde ati disparut dragelor?...cand deveni si eu mai activa, va lasarati voi pe tanjala...pai, frumos estem?!...hai, adunaaaarea!

Alysh, Cleo, multumesc pentru incurajari...mi-am revenit...chiar ma gandeam ce lasa si ipocrita am fost cand am scris mesajul ala...eu, care-i spuneam Crinei sa fie tare si sa mearga inainte chiar daca ramane singura, tocmai eu ma lamentam...si din cu totul alte motive nu asa de grave rusine sa-mi fie!

Chiar, Crina, ce mai faceti draga mea..cum mai e Bogdan?

Gabitzam, o tineti din serbare in serbare. Foarte frumos!Bravo voua!

Alysh, tu cu somonul esti ca mine cu usturoiul....imi place la nebunie orice e cu usturoi dar in sarcina nu suportam nici mirosul daca manca cineva din jur...foarte ciudat!

MsBB, bine-ai revenit!

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput