Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (136)
Raspunsuri - Pagina 8
YLARI spune:
Belleane, imi pare rau ca Elena are giardia. Dar cum ai reusit sa afli? Adica ai banuit ceva? Cum ai dus-o la analiza? Sunt ceva simptome? Ma gandesc ca Evei nu i-am facut analiza si nu stiu daca ar fi cazul sa i fac si eu... Merci ptr info. Menajera nu cunosc dar sper sa gasesti repede. Pupici
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
mihaser spune:
Salutare!
Daca-i tort hop si noi!
Desiree la multi ani, multa fericire si sa ai o viata usoara ca un fulg de nea!
Laurita a luat bilele din germania...zicea ca si acolo erau pachete cu 300 de bile...I-am zis ca eu sper ca glumeste...Chiar i-am specificat ca noi am dezbatut aici problema bilelor de o sarbatoare si eu m-am dat rotunda ca nu le iau ca nu am chef sa mai strang si bile pe langa lego si alte tampenii... Iote cine are bile acum...
Vad ca Eli e generoasa si azi i-a dat si vecinei Alesia una...din partea mea sa le dea pe toate 50 ca nu ma supar
Ce imi place la bilele astea ca sunt moi si sunt bine finisate...dar tot stresante sunt!
Aoleu am vrut sa luam brad din import si mi-a spus sotul ca unul fain e 300 de ron...un brad de 1,5m care nu e nici in ghiveci...Astia sunt nebuni...in 2006 am dat 70 de ron pe unul!
Reallaura spune:
DAnicris, Simonix, Alysh, GAbitzu, Luminel, Lorich, Ylari< Belleane multumesc fetele Sunteti niste dragute. Intoarcem pupicii la toata lumea
Lorich ce frumoos ca l-a vazut pe mosul...nu pare prea incantat , dar macar l-a vazut! Si felicitari pt tort. arata super...banuiesc ca e facut de tine.
Simonix ma bucur ca v-ati simtit bine la party si RObi a facut cuceriri...dar unde sunt pozele cu care suntem obisnuiti??
Danicris pai am pus deja 4 kg si eu, ce credeai??? asta e..
Ylari succes cu casa!
Belleane sanatate micutei sa scapati de giardia. ce ii dai???
Abia astept sa vad reactia la brad, sper sa nu trebuiasca sa-l ingradim
gata, ma duc sa-l culc
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 21+ Ana Ilinca
mihaser spune:
Mama ce poze cu Robert si Mosu`! Daca scap in bam boo tremin toata prima de Craciun a lu` husband!
Astept indemnizatia...e pe vine!
Eu fac felicitari manual...mi-am luat de toate de la Casa Retro (danke Gabitza ) si lucrez de zor!
belleane spune:
Ylari: nu stiu daca are Elena. Ana a avut inainte ca Elena sa se nasca i-am facut un tratament. Si eu am avut cand eram mica si maica-mea. Elenei i-am facut in primavara analize si nu i-a iesit. Poate n-are. Oricum iese greu.
Cum mai merge operatiunea casa?
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
Alysh spune:
Hello,
Am stat vreo 2 ore afara, mi s-a parut super ok. Cica de maine vin vijeliile si ninsoare. Sa dea Domnu'!
In 1 rand:
LA MULTI ANI DRAGA SI SCUMPA DESIREE! SANATATE SI BELSUG!
Dani, abia am gasit la Albu o programare pt februarie....culmea ca am gasit tot atunci si la Hergelegiu si cred ca il aleg pe cel din urma....asa ca pt inceputul lui ianuarie, no chance... si mersi
Luminel, unde o gasesc pe Parpalici ? scuze dar mi se pare amuzant numele. Oricum suna bine ce-mi recomanzi. Zi-mi si unde o gasesc , te rog.
Bine, Lorich, atunci sa scapam de pericolul cu varicela si ne intalnim cumva cu fetilii sa punem tara la cale. Cine, stie poate chiar iese ceva! Frumos Robertel! Dormea, acolo, pe parchet?
Mihaser ne-am intalnit ieri cu un domn ce avea un brad enorm in brate, l-am intrebat de unde si cat si ne-a spus ca de la Honbarch, 70 ron
ALI, mami de Vlady si 13+
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BELLEANE Ylari: nu stiu daca are Elena. Ana a avut inainte ca Elena sa se nasca i-am facut un tratament. Si eu am avut cand eram mica si maica-mea. Elenei i-am facut in primavara analize si nu i-a iesit. Poate n-are. Oricum iese greu. Cum mai merge operatiunea casa? pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008) povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959 |
io acu 3 luni am avut. Nu dormeam, eram ametita, slabita, pfta de mancare slabutz. Mi-am facut analizele de sange, de rutinam si se vede si la cele de sange ca nu e in regula. Dr de familie a suspectat o alergie sau viermi (safac copro parazitologie eu si fifi). A iesit fifi curata, io populata,
cica mai toata lumea are viermi. pe imunitate scazuta- se dezlantuie.
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
gabitzam spune:
Lori, te-ai dus cu autobuzul cu Robert la Feeria la Bamboo? Ce i-ai cumparat pentru Craciun?
Am vazut si pozicile, vad ce se cretzofoleste Robert. Blond, ochi albastii, parul cret, ce vrei mai mult? Pup frumosul
Miha, ma bucur ca ai gasit ce ti-a trebuit la CasaRetro, eu cred ca n-as avea nici stare si nici loc sa fac felicitari de-adevaratelea. Am scos aici la servici felicitarile facute de mine si le-am plastifiat pe unele din ele, ca si asa bunicile si le pun pe usi si pereti pe acolo prin casa. O sa scot si mici pe hartie foto.
Alaturi de SEBI
Danicris spune:
Belleane, multa sanatate Elenei.
Simonix, hai fuguta cu pozele sa vedem baiat frumusel.
Lori, ce misto ca s-a organizat chestia cu Mosu', noi n-o sa avem ocazia asta anul acesta. Pup cozonacelul "dagalas".
Ylari, spor la treaba in continuare sa va faceti casuta pe care o visati.
Mihaser, spor la confectionat felicitari. Sa ne pui si noua niste poze sa le vedem. 300 ron un brad ??? Cam multisor. Noi mergem maine sa ne orientam pe la carrefour, ikea, etc. Anul trecut tin minte ca am dat 180 pe un brad superb, anu' asta nu stiu care mai sunt preturile, vom vedea.
Alysh, 2 ore, bravo, eu in 15 minute m-am intors, inghetasem iar Vladuc era deja in carucior, nu-i place plimbarea in frig.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 23+
gabitzam spune:
Noi avem doi "Mosi" saptamana asta, o data la Costi si o data la mine la servici. Nu stiu ce mai intelege si ce o sa mai creada Andrei. Ca a mai fost si Mos Nicolae si a mai fost si Mosul de la gradinita de la serbare.
I-am zis saptamana trecuta cand am pus luminitele in balcon ca le punem ca sa stie Mosul ca acolo e un baietel care il asteapta. Si daca se trezeste dimineata si nu sunt aprinse face mare scandal, se supara rau.
Alaturi de SEBI