Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (136)
Raspunsuri - Pagina 7
Reallaura spune:
Desiree sa fii sanatoasa, fericita, iubita!! Bine ca nu suntem toate cascate!
Andrada inseamna ca nu e Mirci ciudat de nu se joaca cu volanul
Ali da scumpa mea, vezi ca nu minteam...
Chinabulina merci muult
Va pup sa fac niste ordine ca vine prietena lui Mirci in vizita.
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 21+ Ana Ilinca
cleo78 spune:
Desiree+Denisa sa fiti sanatoase, fericite, iubite!! sa aveti copii sanatosi si mancaciosi.
capul la munca
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Danicris spune:
Servus din nou.
Luminel, nasoala patania voastra, bine ca nu s-a intamplat nimic.
Laurita, deja cumperi hainute pentru fetita ? Sa le poarte sanatoasa ! Eu voi cumpara inainte cu o luna, asa cum am facut si la Vladuc. Arati foarte bine, felicitari. Eu m-am ingrasaaaaaaat.
Alysh, eu ti l-as recomanda pe Dr. Albu de la Alcosan. Hmmm, mi-ai facut pofta de sorici dar mie imi este teama sa mananc orice produs din carne neprocesat termic.
CrinaAndreea, nu stiu ce sa zic legat de problemele cu care te confrunti, pot doar sa-ti doresc sa ai puterea si luciditatea de a lua cele mai bune decizii pentru tine si Bogdan. Cum se mai simte puiul ? Sper ca este ok, multa sanatate.
Desiree, ce zi plina ati avut ! Sa va fie de bine cumparaturile si papica. Nasoala faza cu cocktail-ul dar poate nu se va intampla nimic daca imediat dupa ce l-a baut Victoria nu s-a manifestat in nici un fel. La multi ani, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta.
Gabitza, ce frumos au facut la voi, la noi au instalat doar luminitele de pe strazi, nimic altceva.
Magda, cand ai putin timp intra sa ne povestesti ce mai faci si cum te simti, ce fac puii tai … m-am trezit astazi cu gandul la tine. Te asteptam cu vesti.
Ce credeti ca face Vladuc al meu seara ? Ia crema de corp , imi ridica bluza si ma maseaza cu crema pe burta, mor de dragul lui cand vad ce grijuliu este. Si asa ma gadila cu degetutele alea mititele ... este un scump.
Am iesit putin afara si cand spun putin nu exagerez deloc, am stat un sfert de ora si am intrat ca este un ger ... brrr ...
Ma intorc la trebile casnice, ooof, nu se termina niciodata. Hai va pup, papaaaaaaaa ...
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 23+
Simonix spune:
Salutare
Laura - frumoasa burtica ai tu acolo
Desiree - LAMULTI ANI sanatosi si frumosi Sa te bucuri de printesa ta si nu numai !!!
Crina - nu prea sunt in masura sa dau sfaturi, oricum tu stii ce este cel mai bine pentru voi. Iti doresc doar sa fii impacata cu alegerea facuta
Luminel - sa fac atac de cord cu patzania voastra Bine ca nu s-a intamplat nimic ! La fel mi s-a strans inima si cand am citit de Vladutz nazdravan cu glocbul de sticla ! Eu sunt super obsedata de chestii din astea si am remarcat ca am scanner pe dinafara nu dau semne de tazcaneala dar cand e Robert in preajma scanez bine tot ce este in jurul lui si orice consider eu ca ar fi un pericol pentru el - zbang, dispare. Asta inseamna de exemplu pana si jucarii din alea micutze imprastiate pe jos, cubuletze cu margini ascutzite, piese mai micutze (desi el nu baga in guritza). Imi e teama mereu sa nu alerge si sa cada direct in colturi din alea (desi el mereu a fost f stabil si rar cade), sa nu isi bage stiu eu ce btz pe gat etc. Am confiscat "carofii prajiti " de plastic pentru ca i-a arata taica-su cum sa ii INDESE pe gat si evident ca l-am prins imitand-ul - de atunci gata cu carofii si orice jucarie care are chesii iesite in afara - acum am primit un joc frumos cu niste betze pe care se pun cuburi - se joaca cu chestia aia DOAR cu mine langa el - in rest jucaria e pusa bine Sunt tzaca, nu ??? De vaze sau sticla la noi nu se pune problema ...
In weekend am fost la draga mea Alra - si-a serbat Nicolul A facut un an - va dati seama ?? Ce trece vremea. Sa vedeti ce frumushica s-a facut Nicole :) petrecerea a fost reusita, cu copilashi multi dar cuminti - ne-am si mirat :) Laura a acceptat sa fie pupata si smotocita de Robert - se pare ca piticului ii plac fetele mai mari S-a dat la o fetitza de un anishor dar pana la urma tot de Laura s-a lipit. La final era asa de indraznetz ca i-a dat pupic Nicolului in brate la taica-su Tata de Nicol nu a zis nimic dar am simtit eu niste tensiuni acolo Poze nu am inca dar o sa pun in curand, sa vedeti si voi ce flacau are mama si mai ales ce frumuseti are Alina in casa :)
Cam atat de pe la noi, va pup pe toate si ma intorc la munci
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Luminel spune:
LA MULTI ANI FERICITI! Desiree. Sa fii sanatoasa, sa te bucuri de printesa ta cuminte. Si stai linistita, n-are ce sa se intmaple dupa cateva inghitituri de cocktail cu alcool, nici macar alcool simplu...
Diana73. Multa sanatate, fericire si bucurii...si te mai asteptam pe aici.
Am vazut si burtika frumoasa de Laura...nu te supara pe mine, dar eu zic ca pare mare pentru ca esti tu slaba...mai vrem poze, si cu Mirci.
Simonix, nu esti tzaca iubita...asa trebuei sa fim toate, mai bine sa prevenim orice accident decat sa suferim ddupa aceea...eu chiar nu m-am gandit ca poate sa traga cu atat forta incat sa scoata sertarele si sa mai si incline comoda ca sa cada televizorul
Colac peste pupaza, azi am gasit-o iarasi suita pe acceeasi nenorocita de comoda, deschisese sertarul de sus si vroia sa se aseze in el.. Am ajuns la conluzia ca n-o pot scapa o clipa din ochi...si eu care ma laudam la toata lumea ca e cuminte!
Asa ca aveti mare grija cu nazdravanii!
Alysh, nu sunt in masura sa-ti recomand un dr ecografist, tot ce pot sa-ti spune ca mie la exact 13 saptamani cat ai tu acum mi-a zis dra Parpalici ca am fetita (asta pe un ecograf obisnuit 2D) si asa a fost.
Crinaandreea, sa-ti dea D-zeu gandul cel bun! Poate fi si cum zice Andrada...naiba-i mai intelege si pe barbatii astia...
Bratafel, ce frumos trebuie sa fie la voi Mi-o imaginz pe Bianca zburdand prin zapada..abia asteptsa ninga si aici sa vad cum reactioneaza Cristi la zapada.
Gabitza, sa va fie de bine iesirea...cred ca fost frumos..am vazut ca a fost deschis si aici in parcul Crangasi un targ de Craciun in week-end dar n-am ajuns.
Lumi, mami de mladita Elena Cristiana Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
YLARI spune:
LA MULTI ANI DESIREEEEE!!!! Sanatate si multa, multa fericire!
Pupam burtik de Laurita!
Luminel, m-am infiorat la patzania nazdravanei tale!!! Asa, ca info, tuburile de cinescop (tv) fac implozie, sunt special concepute ca sa nu arunce cioburile inspre oameni ci le atrag in interior. Oricum ar fi fost naspa, bine ca n-a patzit nimic nici tv-ul!
Pupici tuturor, sunt pe fuga cu casa.................
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
belleane spune:
Salutare,
Luminel sa ai parte de toate cele bune: sanatate, intelegere, bucurie;
Desiree sa fii fericita si toate dorintele sa ti se implineasca.
Am vazut asa rapid: poze cu o burtica frumoasa Laura; am vazut felicitari superbe ale lui Dolores si Gabitam. Am vazut un brad de poveste si o fetita de poveste Victoria.
Si noi am facut bradul aseara. Nu am avut nici o teama. Elena nu mai duce nimic aiurea la gura de cand i-am ascuns suzetele. Si globurile noastre sunt din plastic toate cred. F putine am din sticla. A inecrcat ea sa le traga din brad dar a renuntat. De fapt ea e umbra sora-sii: Daca cea mare nu a tras de ele nici ea.
Ma mir ce copil mare am. Intelege tot. Daca vorbim ceva intre noi ea se duce si executa. Deja incepem sa vorbim codificat sa nu-i dam idei. A dormit mult mai bine zilele trecute. Am avut-o pe soacra-mea la noi si s-a dat in petec. Cum a plecat am scapat.
Adriana: Am notat telefonul tau. Daca sunteti disponibili pe 2 poate ne vedem. Sper sa ne descurcam. E posibil ca Elena sa aiba giardia. Si cea mare a avut anul trecut. Ei nu i-a iesit la analize. Dar tratamentele care exista pentru asta ori sunt foarte puternice ori sunt ineficiente. E tare dubioasa ...
Daca o vad ca nu papa si este palida ii fac si analize. Dar deocamdata dupa anitibiotic papa de rupe. Sper sa nu se schimbe asta.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
belleane spune:
Revin cu o rugaminte: Daca puteti sa-mi recomandati o menajera va mutumesc mult de tot. Dati-mi PM.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
Lorich spune:
Buna!
Hai ca nu e rau afara, la 2 grade inca mai merge!
Desiree la multi ani!
Laura marisoara garsoniera de Ilinca, confort sporit!
Luminel m-ai omorat cu povestea, sunt niste chestii cu care poti s-o prinzi de perete, sau in balcon cu ea, ca nu se mai poate!
Alysh I'm in! Si eu as vrea sa am o idee, dar tot timpul cred ca ideile s-au terminat! DE vandut pe net..parca deja se vinde totul, iar gradi...acolo e o idee, dar din cate stiu e suuuper greu. Oricum, ma bag la brainstormig, sigur ca da!
Dani ce dulce e Vladucul, are el grija de mami!
Simocip mie- dor tare de Matei, mai vreau o pozica mica, te rog!
Noi am avut un weekend pliiiin! Sambata am fost la petrecerea de la tati de la firma, unde a venit Mos Craciun, a fost super, Robert a primit cadouri, s-a jucat cu copilasii, insa nu i-a placut prea mult de Mos Craciun, facea un pod in bratele lui de nu se vedea... si a fost si la noi un Mos Craciun adevarat, cu barba adevarata si burta adevarata
Dupa naniul de pranz am bagat un shopping, am ajuns pe la bamboo, unde am luat rame de poze mai mari (15 x..) tot pt cadouri, am mai luat cosmetice s am cam terminat cu cadourile.
Poze cu intalnirea cu Mos Craciun
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)