Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (357)
Raspunsuri - Pagina 11
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adimercedes Yaia, distractie placuta pe "bid boat" |
Sar-mana!

Cu vaporul, clar o sa fie curios in afara lui, odata ajunsi acolo, probabil va misuna mult. Sa vedem cum o sa dormim, probabil el cu mine in pat si vai de burta mea...desi avem 4 paturi in cabina...poate il culc cu tati...sau singur...desi mi-e teama sa nu pice din pat.
La montat, sigur o sa-l incurce pe tata-su...norocul nestru cu trusa lui de scule...o sa il pun sa-si aduca propriul ciocan.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Piciulika Tocmai venit de la doctor: BB e ok (controlat doar inima: eco & CTG), si s-a intors iar!!! Suntem iar in block-start.Ieri am avut niste contractzii nasoale de-am crezut ca ni se apropie ceasul si eram ingrozita: casa inca e un mess, mai am exact o saptamana de rezistat, ca sa nu vin cu puiul in santier! Deja ma uitam la ce hotel sa merg... (sunt in Austria hoteluri specializate pe mamici-proaspete, dotate cu tot, incl. moase! Nu mergi acasa, mergi in vacanta!)Mici probleme o sa mai fie cu santierul: niste robineti italienesti de super-design, scuuumpi dar care-s galagiosi (deh, ca italienii! Mesterii imi comenteaza burta (ma complimentaza ca am burta maaare dar in rest cica nu am luat), si "se bucura in fiecare zi ca ma gasesc cu ea" - sunt si ei stressatzi saracii. |
Pe mine de ce nu ma asculti cand iti zic ca pana in Craciun sigur nu nasti? Ha? N-ai incredere in calitatile mele de 'omida'?
Hai ca o sa termine mesterii tot, tu o sa termini curatenia, Craciunul o sa fie minunat, dar trebuie sa promiti sa te odihnesti in zilele de Craciun, ca sa ramana Bebe intors si tu sa ai energie pentru nastere, bineee? Parca vad ca trece si Revelionul si Sf. Ion si tu tot ou kinder o sa fii!
Yaia spune:
Noapte buna, dragilor!
Sabina spune:
Adi, cum nu, pune link unde vrei!
o mamica obosita, las ca trece!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Piciulik, ce vesti bune! 

sa va zic de la noi, mai prost asa...Gh are febra, dar cu toate astea, au plecat la munte. E si Jr cu prietena, daca Doamne fereste se agraveaza ceva, se suie in masina si in 2 ore jumate vor fi inapoi...
Riscul cel mare ar fi fost sa ma imbolnavesc eu de la el, acuma eu nu mai am anticorpi ....
Off, poate mai bine ma duceam eu la mama, dar ne-am gandit ca la munte se face mai degraba bine, vor sa stea pana joi. Husband e terminat dupa toata istoria cu spitalul si el la Busteni efectiv renaste.
Numai mama sa nu fii! Si in situatii din astea dubioase cum sunt acuma, ca altfel, nu era nicio problema, eram cu totii acasa si-l smotoceam eu pe Gh....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Gabriela77 spune:
SEara buna dragelor! Ce harnicute ati fost!
Sabina, sanatate lui Gheo, iar tu arati minunat! Ai si slabit, santoasa sa fii!
Am citit de pe blog si m-a emotionat dedicatia ta!
Picia, deci iar v-ati pozitionat! Buuuuuun!!!! Zic si eu ca Yaia, fii tu cuminte ca vine bebe dupa sarbatori cand trebuie!
Dani, minunate sunteti!
Celia, voi sunteti bine?
Carpatina, bine ai ajuns acasa!
Yaia, ce-mi place cum ati gandit camera delfinasei!Ceva nume aveti in capsor?
Erina, la mine e dezastru cu somnul, azi noapte abia pe la 4 am adormit pana la 7....
Dar vestile sunt bune altfel, mi0au venit si mie analizele de trim 3 si sunt f bune, asa ca nu ma plang, sa fim santoase si noi si bebelusii noastri!
Teodora, cred ca sunt normale si ingrijorarile astea ale noastre, aproape toate am trecut prin asta, si pe urma am ras...DE fapt avem cei mai adorabili si destepti copilasi!
V-am pupat, merg si eu la o baita si poate prind ceva mai mult somn in noaptea asta!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
33 +
Un vot va rog: http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/
Gabriela77 spune:
Ana, draga mea, tare rau imi pare ca treci prin tot cosmarul asta! Sanatate multa iti doresc si te imbratisez cu tot dragul!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
33 +
Un vot va rog: http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/
devylla spune:
Sunt in urma raaauuuu
Pacatele mele de cand n-am deschis forumul.
In dimineata asta am avut insomni
Mergem la tuns,fiica si mama(iar tata se tine motis dupa noi,io visam frumos sa merg singura cu fata)
Teodora fata draga.Lasa pupilu' in pace,zau.E mult prea devreme de mers la logoped.Eu zic ca e o fire mai linistita si nu vrea sa vorbeasca mai mult/nu simte nevoia...din moment ce inca se poate face inteles prin alte modalitati.
Cu suza e mai greu,si a mea trage de ea in disperare.Insa i-am bagat placa aia,ca ea este onechan(sora mai mare),ca e fetita,ca o vede mosu',ca nici Lisa nu suge suza.Si alte nebunii,in timpul zilei nu i-o dau decat atunci cand intra intr-un plans miorlait si o tine asa cateva ore,cedez.DAr la somn,e nelipsita.Noaptea se trezeste fara suza si o cere din nou si tot asa.Am renuntat sa o fac sa renunte fortat,intr-o zi cu soare o sa scapam si de suza.
Iar daca le roade si le rupe in jumatate,incearca sa nu ii mai cumperi una noua,ii spui ca suza s-a stricat,nu mai e buna si nu mai ai bani de suza,ca mai bine cumparati ceva bun/sau o jucarie de banii aia.
Annisia unde e baiatu' schilod ma?
E f f f bine.
Sabina vazut tunsoare,iar tu arati f bine,nu stiu unde vezi tu bilute,eu vad o tipa foarte foarte misto.
Na,m-ati facut curioasa sa vaz si eu cat are copila.Date tehnice:
13 kg si 92.5 cm.Sa-mi fac griji?![]()
Faza este ca aici e inalta fata de copiii japonezi.Este luata drept de 3-4 anisori.E cat baietii de 3-4 ani si uneori cu un cap mai inalta.
Mai revin,sper!Ma duc sa ma pregatesc
adimercedes spune:
Sabina, multa sanatate luI Gh.
Piciule, easy does it!
Devylla, sa va distrati bine la tuns. Ce fain ca Erika e cooperanta la faze din astea. Eu daca as lua-o pe Lisa cu mine la asemenea activitati, cred ca tot salonul ar alerga dupa ea, unda mai pui ca le-ar rascoli la aia toate sertarele, dulapurile si rafturile din dotare, ca nu are pic de stare, or coafezei ii ia catre 1h sa ma tunda! ![]()
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
adimercedes spune:
No, hai sa va mai zic!
Ieri eram in pasa proasta si din cauza ca incerc sa il dezvat pe baby Amnia de supt doar cu protectie de san. Inca din maternitate am inceput, din a 3-a zi a lui de viata din cateva motive: primele zile l-am tinut doar la san si el a tot mofait, ca ii trebuia laptic, dar mi-a facut niste rani extrem de dureroase. Doi, nu deschidea si inca nu deschide cum trebuie gura sa apuce sanul suficient de bine si urla, si se frustra, si se chinuia, incat vazand ca mananca ff bine cu protectia de san, am tinut-o si dupa ce am venit acasa. Plus ca fiind micut, nu prea avea putere sa traga suficient si sa se tina si atasat de san in acelasi timp.
Ei bine, 2 luni mai tarziu, noi inca suntem cu "plastic" si ma gandeam ca vin si vara, e complicat cu protectie, plus ca nu vreau sa suga asa inca 7-8-9 luni de zile! Si m-am apucat sa citesc pe net, am sunat si la consultanta e lactatie de la spital si m-am apucat de treaba. Azi un pic, maine un pic si tot asa. Insa nu prea era consecvent, iar pe mine nu ma lasa inima sa il fortez la sanul gol cand el urla si se zbatea si se calma cand ii puneam "tzatza" pe care o stia el
.
Ieri a fost cel mai greu, ca a mancat fara cat a mancat, dar a plans si suspinat, de mi s-a rupt sufletul. am zis ieri, asta e, ramanem cu protectie pana la intarcare, ca nu ma lasa inima sa chinui copilul, si pt ce?! Am hotarat sa ii ofer ambele variante de fiecare data, mai ales in timpul zilei si el sa hotarasca pe care o alege. Si ghiciti?!? Exact! Desi azi noapte a papat doar cu protectie (si s-a cam foit), acum de dimi a luat sanul gol fara nici o problema, s-a atasat exceptional, a supt impecabil si acum a adormit de vreo 10' si mai molfaie cand si cand. Si inca mai are si partea stanga
. Insa doarme asa de bine, incat nu ma lasa inima sa il mut ;) Parca mi-au mai inviat corabiile, ca prea se inecasera ieri.
Ma pun sa ma machiez, ca imediat apare Lisa de la piscina si apoi vreau sa fug afara la niste cumparaturi, ca am un frigider tare sexi de nud ce e
...
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009

Suntem iar in block-start.
(sunt in Austria hoteluri specializate pe mamici-proaspete, dotate cu tot, incl. moase! Nu mergi acasa, mergi in vacanta!)