Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (357)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Multumesc mult Yaia si Sabina! Si fim sanatosi cu totii...asta e mai important.
Noi suntem binisor...Ce nu e prea bun sunt colicile astea...care zic eu ca sunt mai mari la Nicole pt ca nu face caca cu zilele. Am fost la pediatra si mi-a zis daca nu face la 2 zile sa o ajut cu supozitor cu glicerina. Azi deja iar e a doua zi Sper sa se regleze..ca seara e dezastru...plange si ma termina...azi noapte am adormit la 1...m-am trezit de 2 ori sa manance pana la 6...si de atunci trezit total...ea adoarme dimineata exact cand se trezeste Robert si pleaca sotul la munca...deci se duce somnul meu. Reusesc putin sa dorm la amiaza si asta e f bine...merg inainte Luni merg la pediatra,...insa am cantarit-o ieri si a luat cam un kg deja. Asta ma bucura tare , stiu ca se hraneste bine.

Crishtina cu Robert(09.09.2007)
& Nicole (18.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Crishtina, sa stii ca e normal sa faca si la 4 zile, Sofia asa era!
Ca sa nu aiba colici trebuie tinuta cat mai verticala, stii ce urmeaza sa zic nu?
Sling/wrap!:)
Nu marsupiu, ca deformeaza coloana.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Da...stiam asta...mi-am si confectionat unul inainte sa nasc...dar mi se pare prea mica de tinut in el. O tin la vericala in brate...pe umar asa...plimbata mult. In wrap (din ce video am vazut eu) nu mi se pare ca ar sta vertical :)

Crishtina cu Robert(09.09.2007)
& Nicole (18.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

vertical , adica in sus...ea nu trebuie sa stea vertical, ci cu piciorusele flectate, asta e pozitia in care ii trece durerea de burtica.
Pune-o in wrap cu incredere si strange bine, eu asa am facut la Gh i a fost super:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara! La multi ani tati de Mihnea si sot de [orange]Teodora[/orange!!!

N. sa fii mereu sanatos si implinit alaturi de frumosii tai!!!

Mamici am citit repede ce s-a scris.

Spun si eu Christinei!!!Buon compleanno e auguri!

Celia multumim!!! Numai bine si tie si copiilor tai!!!

Rnico,mai bine Anzta decit Bucuresti! Bafta maxima si adaptare usoara!

Ana, sanatate si putere multa, sa se rezolve!

O seara linistia va doresc!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
25+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Sunt si eu pe aici, desi am o stare cam nasoala , dar e 3:30am, asa ca si asa contribuie la sentimentele de neadecvare.

Ana, tin pumnii sa rezolvi cu bine situatia si sa ai parte de sanatate .

Sabina, am vazut postarea de pe blog . Sa stii ca esti o inspiratie pt multe mamici alaptatoare. Cer permisiunea sa postez link si la clubul scutecelor cu Adam, ca ma cutremur cat de usor si repede se poate ajunge la supliment din motiv de mama stresata, nesigura si neinformata! Iti doresc sanatate, refacere rapida! Sa iti fie de bine tunsoarea, tu arati ca o adolescenta-studenta, deci pe mine nu ma convingi cu kilele alea multe de care zici ca trebuie sa scapi.

Danielle, ti-am vazut zgatiile, tare scumpe sunt si ce seamana ele!!! Tu arati ff bine, senina, fericita, iar tata fetelor e ca un paun, mandru, nevoie mare. Felicitari pt ca nu ai ramas insensibila la suferinta bietei femei . Desi poate nu ar trebui sa iti bagi sotul la inaintare, ca sa nu iasa alte alea. Sper sa se rezolva situatia si sa fie biata de ea mai libera. Si cate nu sunt care traiesc in conditii similare si nu toate sunt musulmane...

Yaia, distractie placuta pe "bid boat" . Sunt tare curioasa ce reactie o sa aiba Tudor... Si sa va ajunga cu bine mobila. La fel, tare as vrea sa ii vad mutrisoara lui Tudor cand o vede, cand i le montati.

Erina, ce imi place de Daria .

Gabriela, felicitari pt datele excelente de la control!

Crishtina, pup mamica obosita . Eu sunt tare norocoasa ca baby Amnia doarme noaptea, ma rog, cu trezirile de rigoare, la 12, la 3 si la 6, insa e ok. Ziua numai sus, pe umar sau in carrier (sta ca in sling, deci e verificata metoda!) si doarme asa si cate 3-4h, pe cand in patut se trezeste dupa 5' . Cu colicile stam mai bine, Infacolul sa traiasca! Si, cu intarziere, iti urez si eu La Multi Ani alaturi de familia ta superba!!!

Teo, La Multi Ani sotului, sa traiti multi ani fericiti si cu multe bucurii pt familia voastra atat de reusita!

Papanash, un pupic pt Adi cel talentat . Tu ce vesti mai ai cu serviciul, ai planificat zilele fara gradi?

Nana, ceva vesti?!? Pup Fluturashu

Carpatina, ma bucur sa te "vad" in zona. Spor la zugravit si distractie placuta in recuperarile familiale. Ioana ce mai face, cum mai e??? Ma gandesc ca e tare fericita cu atata lume in jur si e rasfatata la maxim ;)

Trimit si revin.

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Citit iar ultra-diagonal.
Vazut doar frumoasa Danielle - ce dor imi era de tine, mamica frumoasa si stralucitoare! - si minunatele ei fetitze! Va pupam pe toate trei!

In rest nici nu stiu ce voiam si cui sa spun. Ma iertatzi va rog.
Ma adun eu si mai zic.

Ah, Adi, te pup special, poate ajuta ca doping pentru perioada asta asa obositoare! Te descurci insa absolut impresionant!

Sabinel, , suntem bine, merci.
Tocmai venit de la doctor: BB e ok (controlat doar inima: eco & CTG), si s-a intors iar!!! Suntem iar in block-start.
Ieri am avut niste contractzii nasoale de-am crezut ca ni se apropie ceasul si eram ingrozita: casa inca e un mess, mai am exact o saptamana de rezistat, ca sa nu vin cu puiul in santier! Deja ma uitam la ce hotel sa merg...(sunt in Austria hoteluri specializate pe mamici-proaspete, dotate cu tot, incl. moase! Nu mergi acasa, mergi in vacanta!)

Mici probleme o sa mai fie cu santierul: niste robineti italienesti de super-design, scuuumpi dar care-s galagiosi (deh, ca italienii! ) si o sa-i schimbam - cine stie cand vin randul 2 (baterii de vana, dus, chiuveta)... In rest totul iese mi-nu-nat si suntem tare multzumitzi ca terminam renovarea & extensia.
Mesterii imi comenteaza burta (ma complimentaza ca am burta maaare dar in rest cica nu am luat), si "se bucura in fiecare zi ca ma gasesc cu ea" - sunt si ei stressatzi saracii.

Acuma trebuie sa fugim intr-o vizita la un pictor. Scuze. Ajung la zi in weekend, sper si ne auzim.

Suntem asa de obositi...

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Countdown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

E 4:15am. Ma duc si eu la somn, ca imediat (6am) mi se da trezirea. Si inca vreau sa fac un dus...

LIsa e mult mai bine, in sensul ca am incercat sa petrec cat de mult timp cu ea si e mai calma, nu mai e cu "nu" tot timpul, nu mai e doar o lupta timpul cu ea. Parca si cu olita e mai cooperanta, desi e clar chestie de vrut.

Alaltaieri a facu bradul cu daddy, tare fericita a fost, l-a "ajutat", a reusit sa si sparga un glob ca a [ocnit 2 de-lalta sa vada, probabil, ce se intampla. Ieri a avut o atractie pt globuri si le-a tot scos cate 4-5 si mi le aducea sa le pun inapoi - cred ca am refacut bradul de 4-5 ori, dar am reusit sa raman calma .

Ieri am avut iar gimnastica si a putut invita o prietena si tare bine s-au distrat.

Azi pe la 10:30am era pregatita sa iesim afara, am mers in parc vreo ora, apoi la shopping, cica. Baby Amnia dormea, asa ca i l-a pasat lui tata in capsula si eu cu Lisa am mers la librarie, apoi sa iau ceva cadouri si apoi la carusel, unde a avut parte de 2 ture - una platita de mamica unui baietel si una platita de mine . Am plecat destul de tarziu din mall, noroc ca baby Amnia inca dormea, era cam 1pm. Lisa a adormit inainte sa ies din parcare, iar Adam s-a trezit cand am parcat acasa, ca era lihnit de foame. Lisa a dormit vreo 3h, ca deja tata se pregatea sa mearga sa vada daca e ok :P Pranzul l-a mancat la 5pm , noroc ca dupa parc a halit o banana...

Maine dimi piscina, apoi petrecere de Craciun la clubul de gimnastica - s-au anuntat 250 de copii, plus parinti/insotitori, deci ma gandesc ca va fi cam mare nebunie! Iar duminica o alta petrecere de Craciun, la un coleg de-al sotului, care, insa nu stie ca mergem, ca sotul a uitat sa il anunte ...

Fug a dus ca dorm pe mine. O zi faina sa aveti

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui slippers76
Acu' vin de la urgenta de la Floreasca. De trei zile am rendez-vous-uri cu chirurgul si inca n-am vazut bisturiul. Dar vestea proasta e ca nu scap. Doar ca infectia e foarte mare si adanca si inca nu e operabila ca nu a colectat suficient. Cah...

Brr...sanatate multa!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Celia
Yaia, ce-mi place sa-ti citesc mesajele...esti pusa pe shotii. Sa ai o sarcin usoara , sa reusesti sa amenajezi camerele delfinasilor asa cum iti doresti si astept impresiile despre calatori cu vaporul mare.

Multam fain!
Pe unde ati umblat, moldovenii mei? Acum ca e baiatul in vacanta, te astept mai des la raport!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput