Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (357)
Raspunsuri - Pagina 9
mihailescu teodora spune:
Am uitat sa dau 

pentru tati al nostru!!!!
Ana,Yaia
,multumim de urari si fruntea sus(pt Ana)!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Roxana_G spune:
La multi ani cumatrului, sa traiti fericiti si sanatosi pana la 100 de ani!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Sabina spune:
Am restante la urari:
La multi ani Lavinia! Neaparat vrem vesti despre voi!
La multi ani Cristina! Ce mai fac minunatii?
SA fiti sanatoase si sa aveti parte de bucurie multa.
Teo, sa-ti traiasca tati de papanash!
mananc in cinstea voastra niste fasole verde ![]()
edit Da mi-am facut bun, ca o salata, cu sos de iaurt, ulei de masline, un strop de otet si piper:))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Yaia spune:
LA MULTI ANI tati de Mihnea si sot de zapacita Teo!
Sa fii sanatos si fericit!
Weekend placut tuturor...eu fug la magazin dupa ceva mancare, apoi acasa. Si maine cu vaporul cel mare, abia astept sa-i vad fata lui Tudor cand vede vaporul cel mare!
Pe luni!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
slippers76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Am uitat sa dau ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pentru tati al nostru!!!!fruntea sus(pt Ana)! ![]() Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Antalya 2009 Nasi 2009 Povestea nasterii |
Asta se traduce in "curaj gaina ca te tai?"
Doar ca infectia e foarte mare si adanca si inca nu e operabila ca nu a colectat suficient. Cah...La multi ani tati de Mihnutz si consort de Teo.

La mine un suc ca n-am voie alcohol.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Roxana_G spune:
Ana, imi pare rau ca vestile nu sunt bune. 
Rox , mamica
Roxana_G spune:
La noi la birou s-a organizat o tombola pentru cadouri, fiecare extrage un nume si ii cumpara cadou surpriza pana joia viitoare. Initial ne-am cam fofilat sa participam, pana la urma a zis seful sa mergem la extragere si am mers. Eu am nimerit o doamna sau domnisoara, nu o cunosc, dar am inteles ca e pana in 30 de ani. Eu zic ca am nimerit bine, altfel habar nu aveam ce sa iau daca nimeream un tip necunoscut.
Rox , mamica
Sabina spune:
Of, Ana, da nu se mai termina?
sa dea Domnu a scapi mai repede.
Pup tare.
Rox, chiar ca daca nimereai vreo scortosenie o bagai pe maneca. Da poate te scoteai cu o sticla e vin scump si gata...:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
rnico spune:
am reusit sa ii adorm pe cei 2....mamosi, deja numai cu mama vor!!!
Danielle
- foarte mult curaj, eu cred ca as fi sunat la politie, caci 1 om violent cu familia lui poate deveni violent cu oricine, cu atat mai mult cu o alta femeie
sabina- eu cred ca arati f bine si f tanara! cortizonu face multe rele, dar un regim fara sare si o supraveghere atenta cred ca va fi ok

mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)
Celia spune:
Cu mari ,mici , intarzieri...
La multi ani , tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor , mici si mari, de zile de nastere sau de nume, sa fiti sanatosi, fericiti si sa vi se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi!
Am vazut multe foto cu minunati copii in locuri deosebite.
Nana, sanatate multa fluturasului Andrei, sper ca sunteti bine.
Ana, sanatate multa si sa scapi cat mai repede si usor de probleme.
Sabina, sanatate multa si ai grija de tine.
Rox, sanatate tatalui tau si sper sa-l poti convinge ca vreti sa-l aveti cat mai mult timp alaturi de voi.
Sa stapaniti sanatosi casa de vacanta si sa aveti clipe minunate traite acolo.
Erina , sanatate multa si parintilor tai. Daria, parca te simte...acum isi doreste si ea la PN. Tie sarcin usoara in continuare si sa fie totul asa cum va doriti.
Yaia, ce-mi place sa-ti citesc mesajele...esti pusa pe shotii. Sa ai o sarcin usoara , sa reusesti sa amenajezi camerele delfinasilor asa cum iti doresti si astept impresiile despre calatori cu vaporul mare.
Gabriela, ce linistita esti mamico, nu pot decat sa ma bucur pentru voi, totul e bine la voi si o asteptati cu drag pe Emma.
Piciulika, ce bine ca au reintrat pe curs lucrurile...aveti lucarna, tati e acasa...acum ...sa fie totul asa cum va doriti , in asteptarea micului ursulet. Ma bucur ca la controale rezultatele sunt ok.
Mada, sarcina usoara in continuare si sa va fie de bine relaxarea la munte.
Cecilia, felicitari pentru grad.
Carpatina, bine ai venit in Ro.
Rnico, sa fie totul asa cum va doriti in Antza...
Revin ...ca s-a trezit o mofturici...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009