Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (357)
Raspunsuri - Pagina 8
Sabina spune:
LUy, io zic ca e o vreme numa buna de chiulit de la servici ![]()
Danielle...vergeturile mele sunt bine merci la locu lor :))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
danielle02 spune:
`neata si de la noi,am avut o noapte tare nasoala
in primul rand multumesc frumos tuturor pt gandurile si vorbele frumoase
intradevar,sunt o fericita![]()
daddy nostru e un om extraordinar care are grija de noi si ne face vesele si fericite.mai ca tot omul a avut urcusuri si coborasuri,insa acum totul revine la normal ca inainte![]()
Yaia,felicitari din suflet pt fetita,am mai citit din urma si am vazut ca o sa ai fetita,
eu una sunt sigura ca de mai pun de un bebe,o sa fie tot fata.asa am simtit si ce Ebonee si la Melissa si am avut dreptate
le stiam si numele dinainte sa raman insarcinata cu ele![]()
pe urmatoarea o sa o cheme Abigail si asa o sa fie![]()
sarcina usoara burtici si bebelushi sanatosi si papaciosi.
e tare frumos cu 2,greu dar frumos si dragostea ce o ai in suflet te face sa treci cu usurinta peste tot.
acu sa va zic de ce nu am avut si eu un somn calumea.
am niste vecini musulmani,nus` exact din ce tara sunt,ea isi acopera toata fata sa nu o poata vedea nimeni.au vreo 3-4 copii din cate stiu.toata ziua si toata noaptea ei se cearta,el o bate de o rupe,copiii zbiara,si mor de mila lor.au o fetita si 3 baieti.atat mama cat si fetita cea mica trag de pe urma baietilor si a lui tafsu`.
cica barbatii sunt mai sus decat femeile si de asta le trateaza ca pe nistre animale.fii ei,fiind baieti,fac prostii si ea nu le poate zice nimic fiindca sunt baieti,nu are voie sa le zica nici dute mai incolo si probabil au batut-o pe fetita si plangea saraca sora cu moartea.ea se certa cu el pt fetita.si o batea,se auzeau plesniturile de palme si saraca incepea sa urle.
mi se rupea sufletul de ele saracele.
ce am facut,am batut la usa frumos la 2 noaptea si am inceput sa il amenint.i-am zis ca e in Anglia si ca nu are voie sa isi bata sotia,poate sa faca si puscarie pt asta.
el tare uimit a fost.
i-am zis ca daca o mai vad suparata si batuta,sau o aud ca tipa iar,la fel si fetita,o sa chem politia si o sa am grija ca el sa fie inchis.sunt mai multi martori care au luat parte la "activitatile" lui si o sa il decada si din drepturile parintilor,apoi o sa am grija eu de ea sa se descurce.
nu i-a venit a crede idiotului cand i-am zis astea,adica o femeie sa vb asa cu el.i-am zis sa nu ma provoace ca o incurca inainte sa isi ia familia si sa o urce intr-un avion.
ba mai mult,e frig in casa de mori ca nu da idiotul drumu` la caldura si ii tine pe toti intr-o camera inghesuiti.
nu am crezut ca o sa ajuns sa vad asemenea barbati,nus` barbati ca nu ii poti numai asa,niste idioti,
scuzati limbajul
e cumplit,saraca e terorizata la maxim,m-am pus in locul ei si am inceput sa plang,eu l-as omora pe..... sa nu ii zic pe nume
#
ma duc ca se matzaeste Melissa.
va doresc o zi minunata
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
Sabina spune:
Dani, 
, te admir ca ai facut asta!
data viitoare poate il implici si pe sot, poate de la el intelege mai bine.
Si poate te imprieteneti cu biata femeie.
Eu sunt extrem de timida in situatii din astea, dar aici e ceva f f grav, daca nu e potoleste nebunu trebuie politie. Astia sunt crescuti spalati pe creier, dar poate ca isi iubeste familia si lasa violenta...slabe sanse, insa cine stie? Uneori sunt doar cutumele, prejudecatile si odata ajunsi la civilizatie se mai schimba....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
Danielle,
ai fost tare curajoasa! Din pacate oamenii se schimba greu, la ei traditiile sunt in sange. Dar vorba Sabinei, cine stie, poate mai lasa de la el.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
danielle02 spune:
cel mai tare m-a suparat ca nu sunt singurii din tara lor aici,e plin de ei,insa celelalte femei sunt fericite,se vede pe fata lor,nu sunt obligate de sot sa isi acopere fata,sa nu poarte pantaloni,sa nu isi l;ase copiii afara cu ceilalti etc
Ebonee e prietena cu,copiii lor,se joaca frumos,femeile ies din casa cu ei la joaca,vb cu noi,astea care nu suntem din tara lor,
sunt total diferiti de ceilalti si i-am mentionat asta "domnului" musulman.aici nu e tara barbara,si am trecut cu vederea atatea nopti,dar nu mai suport eu care nici macar nu sunt in pielea acelei femei,apoi ea
cand pleaca dimineata,el ii inchide in casa ca sa nu poata iesi,va dati seama in caz de incendiu???!!! nici nu vreau sa imi imaginez,si iarasi i-am mentionat asta.
cu ea am vb doar cand e el acasa la dus si ea deschide repede geamul si apuca sa imi zica doo vorbe,adica ca isi cere scuze.
eu plang instant cand o vad.
in mod sigur o sa ma implic in asta si o sa ii arat eu lui.
diseara cand vine sotzu` sigur o sa il ia la o discutie mai amanuntita.
nici el nu se poate abtine cand e vb de asta,mie frica sa nu ii traga vreo una ca musulmanii astia is cu tupeu si te provoaca instant.
in orice caz era liniste aseara dupa ce am discutat cu el,insa de mai aud ceva,chem politia ca nu se mai poate.
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danielle02 Yaia,felicitari din suflet pt fetita,am mai citit din urma si am vazut ca o sa ai fetita, ![]() eu una sunt sigura ca de mai pun de un bebe,o sa fie tot fata.asa am simtit si ce Ebonee si la Melissa si am avut dreptate pe urmatoarea o sa o cheme Abigail si asa o sa fie acu sa va zic de ce nu am avut si eu un somn calumea. am niste vecini musulmani,nus` exact din ce tara sunt,ea isi acopera toata fata sa nu o poata vedea nimeni.au vreo 3-4 copii din cate stiu.toata ziua si toata noaptea ei se cearta,el o bate de o rupe,copiii zbiara,si mor de mila lor.au o fetita si 3 baieti.atat mama cat si fetita cea mica trag de pe urma baietilor si a lui tafsu`. cica barbatii sunt mai sus decat femeile si de asta le trateaza ca pe nistre animale.fii ei,fiind baieti,fac prostii si ea nu le poate zice nimic fiindca sunt baieti,nu are voie sa le zica nici dute mai incolo si probabil au batut-o pe fetita si plangea saraca sora cu moartea.ea se certa cu el pt fetita.si o batea,se auzeau plesniturile de palme si saraca incepea sa urle. mi se rupea sufletul de ele saracele. ce am facut,am batut la usa frumos la 2 noaptea si am inceput sa il amenint.i-am zis ca e in Anglia si ca nu are voie sa isi bata sotia,poate sa faca si puscarie pt asta. el tare uimit a fost. i-am zis ca daca o mai vad suparata si batuta,sau o aud ca tipa iar,la fel si fetita,o sa chem politia si o sa am grija ca el sa fie inchis.sunt mai multi martori care au luat parte la "activitatile" lui si o sa il decada si din drepturile parintilor,apoi o sa am grija eu de ea sa se descurce. nu i-a venit a crede idiotului cand i-am zis astea,adica o femeie sa vb asa cu el.i-am zis sa nu ma provoace ca o incurca inainte sa isi ia familia si sa o urce intr-un avion. ba mai mult,e frig in casa de mori ca nu da idiotul drumu` la caldura si ii tine pe toti intr-o camera inghesuiti. ![]() nu am crezut ca o sa ajuns sa vad asemenea barbati,nus` barbati ca nu ii poti numai asa,niste idioti, scuzati limbajul ![]() e cumplit,saraca e terorizata la maxim,m-am pus in locul ei si am inceput sa plang,eu l-as omora pe..... sa nu ii zic pe nume # |
Multumesc!
E doar 85% sigur ca e fetita, probabil mai merg in ianuarie la un ultrasound si poate atunci aflam sigur ce e.Acum Abigail sau Gabriel...sanatos sa fie BB3, asta conteaza! Ti-am vazut fetele, niste scumpe...iar ochii tai...spun 1000 de cuvinte!
Bine i-ai facut! Numai sa ai grija cu astia, ca au faza aia ca nu accepta jigniri de la femei...cine stie peste ce lunatic ai dat, ai grija!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
Ce fain au amenajat Brasovul!
Iar Fafan...e un baban!
Mare a mai crescut...si si-a pastrat surasul poznas!
Yaia spune:
Vazut si ingerasul stergator de nas Robert!
Vazut si pisicile la ghetele cu ciocolata Sofia si Gheorghe!
Pe Puppi si Adelina trebuie sa le vad de acasa, nu pot de aici!
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Multumesc! E doar 85% sigur ca e fetita, probabil mai merg in ianuarie la un ultrasound si poate atunci aflam sigur ce e.Acum Abigail sau Gabriel...sanatos sa fie BB3, asta conteaza! Ti-am vazut fetele, niste scumpe...iar ochii tai...spun 1000 de cuvinte! Bine i-ai facut! Numai sa ai grija cu astia, ca au faza aia ca nu accepta jigniri de la femei...cine stie peste ce lunatic ai dat, ai grija! =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) |
multumesc frumos

eu tin pumnii sa fie fetita daca asas va doriti,daca nu,tin pumnii sa fie tot un delfinas scump

si mie mi s-a tot zis ca nu e sigur sa fie fetita,asa am patit la amandoua,iti zic asa ca sa nu iasa ei cu buza umflata in caz contrariu
mai,de musulmanu` asta nus` ce sa zic,problema e ca stie el in ce tara traeste ca nu e de putin timp aici,si nu stiu de ce reactioneaza asa.in plus am o prietena care e asistent social si ia dat cateva avertismente,mult nu o sa o mai poata tine asa,e evident.daca ne punem mai multi pe capul lui,poate se schimba si o lasa mai moale,daca nu,fata ia zis ca isi pierde copiii si sotia daca mai continua,fiindca cazul lui e luat in vedere de autoritati.
daca mai dam 2-3 telefoane la politie s-a zis cu el.
mie una nu mie frica,nu traim in tara lui,autoritatile sunt de partea mea si nu are ce face,femeia e la putere aici

mai ales ca sunt implicati si copiii,aici te arde grozav daca mai ai si copiii,te lasa cat te lasa,dar cand te apuca,nu te mai lasa
eu sper din suflet sa nu se intample nimic si sa se schimbe,cel mai mult au de suferit copiii,nimeni altcineva

A truly versatile lady.
pozici
rnico spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Sa fie intr-un ceas bun, sa va iasa toate asa cum va doriti.. ce greu trebuie sa le fie bunicilor.. Strainezia ta e departe de straineziile noastre? Ca de nu poate ne-om vedea! ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Strainezia mea e....antza (cum zice alesia) adica franta, deocamdata nancy pana vedem ce o mai fi (contractul e pe 6 luni iar eu si d lucram in acelasi domeniu si din pacate nu gasim de lucru in acelasi oras, sa speram ca iese acum, daca nu ne asteapta bucurestiul!!!acolo avem inca contracte de munca suspendate)

mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)