Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (357)
Raspunsuri - Pagina 7
alinus_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Made,cum nu vezi poze ![]() Despre ce am cris pe blog, tocmai mi-am pus la semnatura, am deschis si aici la bloguri acelasi post, asa, sa fie pt alte mamici daca il cititi, luati batiste, ca e si despre cum s-a intarcat Gheorghe inteleptul. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |

Sabina, ce mi-ai facut?!?!?
1001 de
/ zi nu ar fi de ajuns pt o mama ca tine.O mama buna e una care a invatat din propriile-i greseli, si mai ales e vie.

Alina,
Doris Maria (02.09.2009)si
Iulius Teodor
(10.10.2007) Frumoasa si nazdravanul colectionar
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
mihailescu teodora spune:
| citat din mesajul lui luy Mai ca imi vine sa plec acum de la serviciu si sa ma duc sa-i fac si eu o surioara Mariei Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) |
Esti la ovulatie, soro?
Numai Tutunaru ma trimitea acasa la ora 14 sa fac CSD(contact sexual dirijat)
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
danielle02 spune:
| citat din mesajul lui Sabina Danielle, stai calma ca eu am 65:D insa s-a asezat altfel carnea pe mine de cand nu mai mananc paine, dulce, sare. Tu arati superb, esti fericita, se vede, iar fetele sunt ceva de vis, sa fie sanatoase si sa faca pozne, ca asa trebuie:D Carpatino, atunci poate dupa 21 decembrie treci o zi pe la busteni:) Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
multumesc frumos Sabina

macar la tine s-a asezat frumos carnita pe tine insa la mine e peste tot,de vergeturi nu mai spun

sunt in cautare de bicicleta si din astea de facut exercitii in casa fiindca eu sa ies la sala de sport.....mai dureaza:(((
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
danielle02 spune:
| citat din mesajul lui bernix Fetelor, am trimis pe mail-ul comun un link cunde gasiti variante/preturi daca (mai) vreti calendare cu fetisoarele frumosilor vostri, ca in anii trecuti. Mai pun link-ul si aici http://calendare.yshop.ro/ si informez pe toata lumea ca forumistele au reducere la preturile afisate. Va pup si plec la somn. Sper sa reusesc sa raspund maine, desi parca vad ca uit toate textele de mi le-am facut in cap. Noapte buna tuturor! Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() |
vreau si eu un calendar,vreau si eu un calendar,is tare faine.cum sa facem??!!

Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
danielle02 spune:
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Ma bag pe mail-ul comun sa mai vad trufandale! Uitasem:Sabineascoooooooooooo,esti beton fata ![]() !Io cam ca Danielle+ceva suplimentar![]() Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Antalya 2009 Nasi 2009 Povestea nasterii |
macar tu ai cu ce te lauda (tzatzili)
da` eu....:(((( doar cu "spatele"
A truly versatile lady.
pozici
Yaia spune:
| citat din mesajul lui alinus_25 Cand o scot din baie e jale mare, ne stie tot blocul. Nu se linisteste nici la san nici in brate. Urla efectiv. Si nu-mi dau seama unde gresesc. Am descoperit ca doar leganata pe perna se linistete. Si nu are colici. Imi vine sa ![]() |
Poate ii e frig...noi il incalzeam pe Tudor cu foehnul. Apoi am adus caloriferul electric, dar tot foehnul a ramas preferatul lui!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
danielle02 spune:
| citat din mesajul lui luy 'Neatza ! O cafea si de la mine ! ![]() Tocmai am vazut pozele Daniellei si am suspinat - sunteti SU-PER-BE !!! Si tu si fetitele tale dulci ! Mai ca imi vine sa plec acum de la serviciu si sa ma duc sa-i fac si eu o surioara Mariei Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) |
eu iti tin pumnii

A truly versatile lady.
pozici
danielle02 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui alinus_25
Dani, pupam fetele-cochetele!!!! Ce tatic mandru! Avem si noi un exemplar. Ti-am recitit acum motto-ul cu Melli si am regasit-o pe Doris in el. Nici sa manance nu mai poate de grija lu' frate'su, ii zambeste si 'vorbeste' mereu. Marea problema...... pt ca e una, si nu e doar in capul meu, e plansul isteric dupa-amiaza si seara, nu mai suporta musafirii, zgomotele de orice fel, tresare din orice, nu se mai poate hrani seara. Cand o scot din baie e jale mare, ne stie tot blocul. Nu se linisteste nici la san nici in brate. Urla efectiv. Si nu-mi dau seama unde gresesc. Am descoperit ca doar leganata pe perna se linistete. Si nu are colici. Imi vine sa ![]() Oare sa fie prea obosita? Nici nu prea se omoara cu somnul ziua. Alina, Doris Maria (02.09.2009)si Iulius Teodor (10.10.2007) Frumoasa si nazdravanul colectionar Iubirea are puteri extraordinare! Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea. |

nu ai incercat sa o pui la somn mai des?Melissa mea doarme de rupe,poate de asta nu prea plange.pune-i un tricou sau o bluza de a ta langa ea ca sa iti simta mirosul si poate se linisteste si doarme.
A truly versatile lady.
pozici
Yaia spune:
| citat din mesajul lui alinkav Alex al meu are astazi serbarea, fara parinti! Naspa rau!Si ma tot intreba daca voi veni la serbare, ca are de spus 3 poezii, si vor dansa si dansul calusarilor.![]() A, si i-a mai cazut un dinte, asa ca are 6 dinti cazuti! ![]() Iar Olivia e o nazdravana, si o neascultatoare, si o isteata! Ieri si-a curatat singura 2 mandarine, si le-a si halit, asta pe langa ca a mai mancat vreo 4 curatate de mine! |
Bine ca sunt sanatsi copii!
Si Tudor e fan 'ma(n)dalie'.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Sabina spune:
apropos de mandarine, care sunt si favoritele lui GH:
stitui cum le spune el?
Luna! De la forma feliilor ![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Maria Teodora