Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (357)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

carpatina, noi nu ajungem la Ploiesti in acest weekend, ca-s nepotelele bolnave si nu vreau sa 'agate' si Maria ceva. O lasam pe saptamana viitoare, pana atunci mai vorbim la telefon

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Buna dimineata!
Ieri dupa pranz am fost in sedinte toata ziua si nu am apucat sa va citesc. Tocmai ce am terminat capitolul anterior.

Felicitari Cecilia!
Bravo pentru datele excelente de la control, Gabica de Cluj!
Annisio, te stresezi prea tare cu greutatea, media la baieti, la 2 ani, e de 12 kg, conform statisticii OMS. Deci Yannis avea greutatea aia la 1 an, e normal sa nu mai ia asa de mult. Daca iti spun ca Tudor are 11,7 imbracat, te linistesti? In plus, trebuei sa te uiti si la mostenirea genetica. Sotus adoratus avea 59 kg pe la 25 de ani. Eu pana in clasa a 7 aratam Auschwitz, pubertatea m-a rotunjit..binisor...deci, relax! Dar ar trebui sa-i reduci dulciurile, fa regula, cum am facut noi: doar in weekend cate o ciocolatica Kinder si doar sambata si duminica dupa somn.
Rnico, pe unde ati ajuns? Bravo ca te-ai descurcat singurica cu 2 prichindei cu avionul!
Teo, Tudor nu pronunta anumite consoane, le inlocuieste cu altele. Nu poate sa spuna F, S, SH, TZ...si probabil multe altele. Dar nici nu ma stresez, spune foarte multe pentru varsta lui, in plus le stalceste cu lunile ca apoi dintr-o data sa spuna cuvantul perfect. Ex pate pt. lapte si de o saptamana ii iese perfect. Dar ar fi bine sa scoateti suzeta, afecteaza nu numai vorbitul, dar si pozitia dintilor...
Asa...parca mai voiam sa-i scriu ceva Erinei, dar...gravidoshenia nu-mi permite sa-mi amintesc ce...scuze!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Rox, Luy, culoarea este f f putin schimbata. E doar o nuanta mai deschisa, bate in anumita lumina f vag in roscat(ca orice saten) si cam atata, nici nu mi-am dorit mai mult...da acu am prins curaj si peste 3 luni cine stie ce fac, ma transform in doamna Mihailescu la indrazneala

Alinush, am slabit f putin, sa stii :)
Ca sa se inteleaga...eu vreau sa slabesc si ca sa iau mai putin cortizon. Se ajusteaza in functie de greutate, deci nu e un simplu moft.De aceea sper ca luni la doctor sa reusesc sa vorbesc cu endocrinoloaga. Daca tot am ajuns in situatia asta, sa am ajutor specializat, sa nu alerg la diversi autonumiti nutritionisti....
Corizonul nu e o fericire...pe termen mai lung de cateva saptamani are efecte adverse destul de urate. De exemplu, poate sa-ti creasca par pe fata

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI cu intarziere, LaviniaN! Sa fii sanatoasa si fericita! Cum mai sunt fetele din Slovacia?

LA MULTI ANI Crishtina! Sa fii sanatoasa, sa te bucuri de puiutii tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielle02

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

gagici, nu va ateptati la mari schimbari, da pt mine e muuuult:))

http://picasaweb.google.ro/degeticaa/Tunsoare#5413675675738722882

mie una mi se pare ca arati super bine dupa doi copii.ai slabit frumos.tunsoarea si culoarea parului te prind bine de tot.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Dani, pupam fetele-cochetele!!!! Ce tatic mandru! Avem si noi un exemplar.
Ti-am recitit acum motto-ul cu Melli si am regasit-o pe Doris in el. Nici sa manance nu mai poate de grija lu' frate'su, ii zambeste si 'vorbeste' mereu.

Marea problema...... pt ca e una, si nu e doar in capul meu, e plansul isteric dupa-amiaza si seara, nu mai suporta musafirii, zgomotele de orice fel, tresare din orice, nu se mai poate hrani seara.
Cand o scot din baie e jale mare, ne stie tot blocul.
Nu se linisteste nici la san nici in brate.
Urla efectiv.
Si nu-mi dau seama unde gresesc. Am descoperit ca doar leganata pe perna se linistete. Si nu are colici. Imi vine sa

Oare sa fie prea obosita? Nici nu prea se omoara cu somnul ziua.

Alina, Doris Maria (02.09.2009)
si Iulius Teodor (10.10.2007)

Frumoasa si nazdravanul colectionar

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Alinush, ai wrap ? sau sling.
Ti-as zice sa cumperi un sling si sa o tii ziua la pieptul tau.
Intra pe slingpunctro si uita0-te acolo, ce care le face e prietena cu mine si o sa-ti dea toate sfaturile. Copiii purtati sunt mult mai linistiti, iar in sling nici nu o simti!

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Fata mea ii zice lui Mos Craciun - Mos cocos

Al meu ii zice ceva de genul Mo Tuciun/Tutziun...intre ci si tzi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Neata!

Erina, multumesc de incurajari!
Danielle, ce fetite mari ai deja!

Teo, lasa baiatul in pace!Ai sa vezi cat de curand ce schimbari vor fi, asa sunt ei, de la o zi la alta se schimba.

Sabina, sa-ti fie de bine noul look, iar tu arati foarte bine, nu mai fi modesta!

Carpatina, bine te-am regasit pe meleagurile natale!

Alex al meu are astazi serbarea, fara parinti!Naspa rau!Si ma tot intreba daca voi veni la serbare, ca are de spus 3 poezii, si vor dansa si dansul calusarilor.
A, si i-a mai cazut un dinte, asa ca are 6 dinti cazuti!
Iar Olivia e o nazdravana, si o neascultatoare, si o isteata!
Ieri si-a curatat singura 2 mandarine, si le-a si halit, asta pe langa ca a mai mancat vreo 4 curatate de mine!
De olita nu povestesc nimic, pentru ca am lasat-o balta pana la primavara, ii mai vine cateodata sa mai faca pipi la oala, se duce, se dezbraca si face, noroc de chilotei de la Libero, din care se dezbraca usor.
Gata cu pauza!
Sa aveti o zi buna!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Alina, nu fii trista, vor mai fi serbari. Trebuia insa sa ii spuna educatoarea care este regula, nu sa afle de la tine. La noi au informat copiii ca nu se face din pricina de porcina, apoi insa au revenit si o sa tinem serbarile. Tinem pumnii lui Alex! A mea a schimbat deja 2 dinti si mai pica inca 2 acum, dar nu m-am indeletnicit sa ii scot. Si se tot plange ca o deranjeaza.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina
Special am pus poza fara cap, sa se vada ca am slabit totusi un picut, mai am muuuult, da incet incet se rezolva toate.

Pai ai pus linkul chiar la aia? Ca ma intrebam unde te-ai tuns, de fapt...

Mergi la inceput